Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astron

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól tette Yoli87, hogy rendőrt hívott ma délelőtt, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a dolog. Bár ha nagyon akarták volna, akkor szó nélkül pépesre verik, talán egy kis pénz kicsikarása lett volna a cél eredetileg, ha olyan akad horogra, akit könnyebben meg lehet félemlíteni.…..
Tegnap kigyulladt Kaposváron a volt SZÜV-székház. Több emelet, 150 benttartózkodó ember, óriási füst mindenhol. A mentők és a rendőrök mellett 10 gépjárművel vonultak ki a tűzoltók. A  kaposváriakon kívül a dombóvári, a szigetvári egységet is riasztották, és a…..
Astron 2010.01.20 20:50:52
Még novemberben kaptunk beszámolót a svájci közlekedésről, ezt egészíti ki most Balázs a saját tapasztalataival. Nemrég volt egy cikk a svájci közlekedésről. Pár apróságot szeretnék még leírni. Az itteni KRESZ csak pár apróságban tér el a magyartól. Az átlag svácji…..
Minden nyáron megszaporodnak az olyan posztok, amikben az autókon kívül motoros is szerepel, valami oknál fogva az esetek többségében negatív színben. Ez utóbbi miatt már telefonon is kaptam némi élcelődést, de ígérem, hogy télen nem lesz ennyi motoros. De most megint egy ilyen…..
autózz! Apokalipszis most 2009.06.23 17:25:00
Budapest közlekedéséből vett videóra néhány momentumot Perillustris és némi szöveges körítéssel el is küldte nekünk. A szomorú az, hogy ha belegondolok a város tömegközlekedésének színvonalába, egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy aki teheti, a dugók ellenére is inkább…..
Astron 2009.06.23 19:08:29
Astron 2009.06.23 19:16:56
@EBOA: Kulturált országokban ha valaki beragad a kereszteződésbe, akkor automatikusan kapja csekket. És ezért érdekes módon az emberek ott nem ragadnak be.
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
Köszönet K.Erikának és Süninek! Forrás: hasznaltauto.hu Ár:    40.000 Ft Évjárat:    1985 / 4 Futott km:    300000 km Állapot:    Enyhén sérült Üzemanyag:    Benzin Hengerűrtartalom:    1297…..
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..
GPS-t csak kemény, edzett, favágó típusú Ügyfél vásároljon, vagy beleroppanhat. Ismerjék meg T.-t, aki bekerült a Euronics fogaskerekei közé, hogy alig tudjon később kiszabadulni. Állandóan elromló Navon GPS + arrogáns kereskedő = megabuli Fehérváron. Részletek alant. Az…..
Astron 2009.04.10 19:56:55
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Köszönet Bee(Tm)-nek! Hali! Mellékelném a volt kocsimat,legelső tuningom,szerették is a rendőrök,de megfogadtam soha többet tuning autót! Idedobom nektek,hadd szedjék szét ízekre a blogolók!  :) És igen,buktam rajta vagy 400 eft-ot,de leckének jó volt. Nem is adtam el,tőlem…..
A párvetélkedő jól bevált tévés formátum, Amerikában már a fekete-fehér, bükkfadobozba rejtett képcsöveken is ott vibrált, ahogy férj és feleség a paraván két oldalára terelve válaszol és vihog. A műsor ugyebár abból a tévedésből indul ki, hogy ha két ember nagyon…..
Köszönet s60d5-nek Bristolból!"A Punto" méltó angliai rokona...
Astron 2009.03.06 13:01:13
@gandras:
Szerintem egy kelet-európai jól menő vendégmunkás a tulaj, onnan ez a remek ízlés.
Ezt igazán kár volt ... A Punto 2009.03.02 08:01:00
Köszönet Kaltinak, forrás: hasznaltauto.huIdézet Kaltitól: "Az autó 1,7-es turbódízel, 95500 km-rel, női tulajdonsotól(!), nem rég cserélt fékekkel és kormányösszekötővel. Potom 550 ezerért, 1994-ből. Én itt mára befejeztem a hasznaltauto.hu böngészését. Nem bírtam…..