Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jerke

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha minden igaz, a magyar foci újra felkerült az európai értelemben vett labdarúgás térképére, olyan nagyhatalmak társaságában, mint Ausztria, Svájc, Bosznia-Hercegovina vagy a német oberligák. Merthogy állítólag mi is belekeveredtünk a nagy nemzetközi focimaffia-összeesküvésbe…..
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
VENDÉGPOSZT. A The Economist – igen, az a bizonyos, minden hetilapok legpatinásabbika – legutóbbi számba bekerült egy olyan cikk (a lap hagyományaihoz híven név nélkül), amely minden bizonnyal kiütné a biztosítékot szinte bármely magyar szerkesztőnél. Az…..
Ma délután, a Klub Rádió bolgáruras műsorába (amit Vicsek Ferenc vezetett) betelefonált egy úr, és elmesélte, hogy a településükön lévő nyolc gyógyszertárban egyikben sem lehetett kapni a H1N1 oltást. Egy másik hallgató felhívta a központi szervet, ahol egy 60km-re lévő…..
Az elmúlt hetekben több esetben is olyan dolgok történtek a honi (profi) fociban, ami nem tesz jót a sportág megítélésének. Bobby Davison hetek óta nem áll szóba még saját magával se, emellett csak úgy halmozza a bunkó megnyilvánulásokat. Gera Zoltánnál is elszakadt a cérna,…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
Nyomorult? Szánalmas? Szerencsétlen? Mi a legpontosabb fordítása annak, amikor a Eurosport kommentátorai "miserable"-nek nevezik a magyar válogatottat? Ebben a pillanatban ért véget a Honduras-Magyarország meccs az U-20-as foci világbajnokságon, 3-0-ra picsáztak el minket a…..
A mai naptól kezdve bojkottot hirdetek. Csatlakozz, és írd be a Bliccszámlálóba, hogy hány forintot spóroltál ma! Én máris beírom a tegnapi egy darab ki nem fizetett vonaljegy árát, a 300 Ft-ot. Loading...Nem vásárolok BKV-jegyet mindaddig, amíg az alábbi két feltétel nem…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Egy elég széles kört érintő  jogalkotási bakiról szól az alábbi bejegyzés. Vajon hány ilyen csapda rejtőzködik még a rapid módon összecsapott adótörvény-módosításokban?Kedves Zugügyvéd !Mint törzsolvasójuk osztanám meg az alábbi kis történetet, mely szerintem…..
Pilu Vigyázz, jön a Vona(t)! 2009.06.15 08:11:00
 Akinek nem volt alkalma a televízióban, az szánjon rá tíz percet, és nézze meg Vona Gábort az Estében!   Véletlenül sem szeretnék a Jobbiknak csápolók táborához csapódni, de amit ez a srác produkál(t), az leginkább egy száguldó gőzmozdonyra emlékeztet.…..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
  Ilyen ország pedig... sóhajtunk fel a szívünknek kedves fordulattal, és próbáljuk megérteni, hogy a hős magyar anya dúlt lelkében mi zajlik már napok óta. Az ÁVH-s, munkásőr, BM-es, esetleg szigorúan fedett III/II-es lét a közízlés szerint férfiúi habitust követel.…..