Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quo vadis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap eltemettük a tatárszentgyörgyi tragédia áldozatait. Az ország együtt gyászol a Csorba családdal. Bármi is volt a gyilkosok indítéka, amit tettek, mindannyiunk, a magyar állampolgárok egész közössége elleni támadás.Nem tudjuk még biztosan, hogy a tatárszentgyörgyi és a…..
Index, HVG, Hírszerző, Gondola. Mi a közös bennük? Elárulom: a néhány nappal az LMP párttá alakulása után, március 2-án megjelent belpolitikai elemzéseikben már mindannyian számolnak velünk. A Political Capital-nek a Figyelőben megjelent, kétoldalas LMP-elemzése óta ez szinte…..
quo vadis 2009.03.04 23:23:21
@nettó tömeg:
jajajj! Nem jó ötlet... ne a hatalomra jutás legyen a cél, hanem a koncepciózus építkezés, a hosszútávú tervezés, a hitelesség, és komoly munka, józan ész, és tisztesség megtartása. Ekkor van esély... a többi variációból már láttunk mindenfélét az elmúlt években - és nem hiszem ,hogy kérünk belőle. Én biztosan nem!
Nézem én az LMP-t, nézem erősen, meresztem a szemem, és tekerem az agyam, ahogy azt illik, mert igaz ká-európai mindig tekeri az agyát valamin. Hosszas vívódás, tájékozódás után, valamint sok-sok kérdésemmel és kételyemmel mégiscsak úgy döntök, hogy na igen, legyen ilyen…..