Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KillBill

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kampánycsend van ... nem mintha érdekelne, de üsse kő, legyen politikamentes ez a hétvége. Úgyhogy itt van nekünk Bósa István, az ország legnagyobb szélhámosa... A most 42 éves Bósa István Nagykátán született, húsz évig Borsodban élt, és egészségügyi szakközépiskolával,…..
  A negativ.blog.hu oldalon felvázolt problémák egyik alapvető okáról fejtem ki a gondolataimat. Nevezetesen az önismeret hiányáról, arról, hogy sokan nem tudják objektíven szemlélni magukat. Ennek hiányában pedig ne csodálkozzunk azon, hogy bábként mozgatnak bennünket,…..
KillBill 2009.03.04 16:27:12
Az önismerettel kapcsolatban: szerintem én tényleg jól meg tudom ítélni az embereket. Legalábbbis az előző 30 év az életemben ezt igazolta. Azonban sajnos az is igaz, hogy a másik ember megismerése nem mindíg könnyű. Sajnos "kifogtam" egy olyan "jó bartátot", akiről azt hittem, hogy az, s kiderül mégsem. Ez egy őrült nagy csalódás volt számomra, vagyis inkább egy igazán nagy pofon az életemben. Szerintem az akit barátnak tartottam (szinte már már testvérnek neveztük egymást) olyan kétszínűen viselkedett (s erre sajnos csak későn jöttem rá, nem is értettem miért....) hogy most igazán nagy bajban vagyok miatta. Hozzá kell tenne ha nem is vagyok mindennapi szinten jártas a pszichológiában, de elég mélyen tanulmányoztam a személyiségpszichológiát, a nonverbális kommunikációt, a criminal profilinget, és még sok más ide kapcsolható tudományt. (mert ezek bizonyos szinten érintik a szakmai érdeklődésemet is) És ezek ellenére belefutottam egy olyan csapdába...... Nos a kedves "barát" (rá mondhatják azt, hogy akinek ilyen barátja van, annak nincs szüksége ellenségre!!!) olyan de olyan mélyen a szemembe nézve bizonygatta az igazát, pontosítva a szó szoros értelmében véve úgy hazudott a szemembe, hogyha nem tudom ott ülve mellette, hogy amit most mond az a szemenszedett hazugság, akkor még el is hiszem. Nem világosítottam fel arról, hogy mindent tudok kis viselt dolgairól, inkább mindennek utánanéztem amit hallottam tőle, s utána lehetett érdeklődni. Sajnos elmondható róla, az is, ha kinyitja a száját már akkor is hazudik, sőt ha kérdést tesz fel, szinte már akkor is hazudik, s ezt olyan profi módon csinálja, hogy erre csak olyan ember képes.... aki mondhatni született hazudozó. Nem tudom találkoztatok-e ilyen emberekkel, de óvjon meg tőle az ég mindenkit. Ő hazudott olyan kicsi apró dolgokban aminek semmi de semmi értelme nem volt, és olyanokban is, amik szinte sorsfordító dolgok. Most miatta vagyok bajban, s egyszerűen azon gondolkodom, hogyan tudnék megszabadulni tőle. Olyannyira profin csinálja a dolgait, hogy egy életvédelmis rendőr alezredes ismerősöm is csak akkor kezdett vele szemben gyanakodni, miután őt is figyelmeztették erre, s ő volt az, aki engem is figyelmeztetett. Pedig olvastam egy nagyon jó kis könyvet is amelyet egy poligráfozással foglalkozó egyetemi oktató írt 33 éves pályafutását követően, leírva benne azt, hogy milyen jegyek azok, amik az emberi hazugságra utalhatnak, vagy épp biztossá teszik azt... S mégis így jártam.... Azóta tudom, vannak olyan emberek, akiket sohasem fogunk tudni megérteni, s olyanok, akiktől hiába óvakodunk, mégis csapdájukba futhatunk.
Negatív Ölni akarok! 2007.07.28 13:04:00
Mindnyájan nagyon jól tudjuk, hogy manapság a mai világban a gyilkosság, az ölés egy hétköznapi kifejezés hétköznapi tartalommal. Ma elvenni valakinek az életét az gyakorlatilag azzal egyenértékű, hogy lemegyünk a boltba kenyérért. A háború, a fegyverek hétköznapjaink…..