Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8. utas a galaxis

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tatárszentgyörgyön agyonlőttek két cigányt, egy ötéves kisfiú is sörétet kapott, hátulról. Esélye sem volt a menekülésre. Ehhez hasonló eset már többször is előfordult, az elkövetők szándéka akkor is egyértelmű volt, kilétük pedig bizonytalan. Novák Attila írása Annyi…..
8. utas a galaxis 2009.03.02 16:23:40
"Malgot István író-rendező"

Mielőtt hivatkozol valakire kedves Novák Attila, jobb volna megnézni ki az illető. Nem önmagában az a bajom vele, hogy szélsőbalos maoista szextavezér volt annó még a cucilizmus alatt, hisz ifjúkori botlásai mindenkinek lehetnek, hanem az, hogy erőteljesen preferálta 14 éves leánygyermekek intim társaságát...

később pedig nyiltan távolkeleti gyerekbordélylátogató lett, és még ideológiája is van hozzá, lásd vonatkozó könyvét a témában
Könyv: Utazás Pedofíliába (Malgot István: Barangolások Cambodiában)
(az ügy tehát pedofilkörnyéki és akkor finom voltam)

Szóval üdvös dolog lenne nem egy lapon emlegetni Böjte Csaba dévai ferences szerzetessel, aki viszont magasabb küldetéstudatból segíti a gyerekeket már évtizedek óta, és nem alterior motivációból!!!!


www.magyarnarancs.hu/index.php?gcPage=/public/kereses/eredmenyek
Könyv: Utazás Pedofíliába (Malgot István: Barangolások Cambodiában)
2002-11-28
"A legmegdöbbentőbb, hogy e könyvecske megjelenése után nem volt felháborodás, de még csak felszisszenés sem. Gondolhatnánk, a kutya sem olvassa Malgotot (aki az Orbán-Hende-féle polgári körök Szövetség című lapjának főszerkesztője - a szerk.), és ez így van rendjén. Ám beszéltem olyanokkal is, akik olvasták. És amikor rákérdeztem, hogy véletlenül nem egy szexturista barangolásait olvasták-e ők is, mint én, vajon nem egy pedofil epekedéseit "kis barna tündérei" iránt, csak ötven százalékban kaptam igenlő választ. A másik ötven szerint Malgot beteljesült és teljesületlen vonzalma merőben esztétikai jellegű."

Esztétikai jellegű?... persze persze, de érdemes volna rákérdezni azoknál a lányoknál, akik 69/70 ben még csak tizenévesek voltak és akikkel fent neveztt úr "foglalkozott".
8. utas a galaxis 2009.03.02 16:46:52
www.magyarnarancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=8227

"Olyan mértékig nem érez együtt az elnyomottakkal, hogy nemcsak tárgyként beszél róluk, de akként is kezeli őket. Megtekinti a "kis virágok utcáját", s erről mint műértő számol be. "...Egy masszázsgörlt hívok." (53. o.) A kislány, akinek még melle sincs, ragaszkodna a masszázs szó szerinti értelmezéséhez, de még öt dollárért hősünk vetkezésre bírja, váltig állítván, hogy egy gyerek kézzel való molesztálása nála "no fak", azaz nem is szex. Ennél tipikusabb pedofil öncsalást keresve sem lehet találni. Malgot nyilván nincs tisztában azzal, hogy a felnőttek gyermekekkel való szexuális kapcsolatának tiltása nem kizárólagosan a fejlődő test, hanem a fejlődő egyéniség, a fejlődő szexualitás védelmére is vonatkozik. Persze, vannak olyan érvek is, hogy ha nem lenne szexturizmus, ezek a kölykök éhen halnának - a családjukkal együtt."

"Az európai férfi felszabadul
a felnőtt szexualitással együtt járó nyűgök alól, amikor kelet felé kacsingat.
És amikor a kiskorúak felé kacsingat. Aki egy kicsit is jártas Délkelet-Ázsiában, az tudja, hogy ezek a kislányok nem önszántukból dolgoznak. Az a kép, amit Malgot bemutat például a vietnamiakról, teljesen hamis. Ezt az ipart szexuális rabszolgaságnak hívják, legkiszolgáltatottabb rétege Kambodzsában a vietnami. Amikor a szexjelenetek leírására kerül sor, Malgot vigyáz arra, hogy kort soha ne említsen. Ha igazán meg akarta volna védeni magát, egyértelműen jelezte volna, hogy biztosan ellenőrizte, nagykorúakkal volt dolga. ´ már egy nyolcéves kislányt is vonzónak talál, mert szereti a gyerekeket - ez pedofil klisé. Neki már egy harmincas nő az "öregedés küszöbén áll" (55. o.), a nagymama, aki nála egy jó ötössel fiatalabb, számára "vén boszorkány" (59. o.). Nemcsak hogy tükörbe nem mer nézni szerzőnk, de az élet, öregedés, erkölcs, kölcsönösség szabályai sem vonatkoznak rá. Hajrá rasszizmus, hajrá pedofília, hajrá mizogínia! Magyarország szabad ország. A könyv hasznos kordokumentum."

8. utas a galaxis 2009.03.02 22:17:32
@NovákAttila:

Tisztázzunk valami fontosat!

Igen a Mancs szerkesztője betette ezt a zárójeles megjegyzést a cikkbe Hende Csabáékról.

De a cikk nem ezért született! A cikk szerzőjének valaki, akinek gondja volt ezzel a nyilt, szemrebbenés nélküli pofátlan pedofilizmussal, odaadta a könyvet elolvasni, és egyáltalán nem politikai okokból, hanem elementáris felháborodásból! Hacsak a pedofilzmust és az ellene való küzdelmet nem tekintjük politikainak.

Úgyhogy összeesküvés elmélet ide összeesküvés elmélet oda, a helyzet az, hogy ennek a dolognak semmi köze a Hende Csabához (kivéve, hogy a Mancs szerkesztője odatette a zárójeles megjegyzést)...

És még azt is hajlandó vagyok elismerni, hogy valószínűleg Hende Csabának és OBI-nak sem voltak halvány segéd fogalmai fogalmai arról kicsoda is ez a Malgot. Amikor ezek a körök hirtelen feltámadtak, akkor nem nagyon néztek egymás körmére, és egymás múltjába, hanem csak a lánglelkű lelkesedést nézték.Az volt az erkölcsi bizonyitvány.

Egy kis vakargatással előkerülhetett volna Malgot múltja: nincs vele mit dicsekedni! Úgyhogy ezt csak a jövőre nézve írom ide, hogy mindenki háromszor fontolja meg mielőtt bármibe belevág legközelebb Malgottal, ismerje meg alaposabban a múltját.

És ismétlem, Böjte Csabát nem lehet és nem szabad Malgottal egy kategóriában emlegetni. A két ember ég és föld!

Böjte Csaba tisztességéhez nem fér kétség.

Vigyázzatok a gyerekeitekre!