Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyfiu

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
egyfiu 2010.08.11 13:49:48
Azért hadd meséljek én is egy rémtörténetet. Hollandia, Amszterdam: kb. tavasszal sétáltam a belvárosban. Ugyebár ott a bicajutak nemhogy vannak, de szélesebbek, és komolyabbak mint az autóutak, és kb úgy 1000x annyi van bicajból mint autóból. Gyalog voltam, valahogy csak át kellett kelni a bicajúton, de hát nem volt egyszerű, ott még a 70 évesek is úgy mennek, hogy a József körúton minden porschés irigyelné azt a sebességet (azaz 20-30 között). Egyszer kicsit bénáztam, rámentem a bicajútra elbambultam egy pillanatra, nem tudtam hirtelen merre is menjek, vagy valami hasonló, és egy mp múlva már láttam hogy száll is belém egy bicaj, egy 10-11 éves kislánnyal, láttam, hogy nem nagyon fog tudni megállni (ott nagyon nem szerelnek normális fékeket a bicajokra, végülis jogos: menni kell nem fékezgetni). Nem volta azért nagy baleset, mert azért én bicaj nélkül is 2x olyan súlyú voltam, el is kaptam a bicajt, nem is esett el, csak persze ijedség volt. Én persze nem győztem bocsánatot kérni, ennek ellenére örültem, hogy nem értek hollandul, mert anyuka nem valami visszafogottan kiabált velem. Pedig elég visszafogott népség az.

Nos a tanulság: mennyivel jobb Magyarország... Itt bezzeg ugyanebben az esetben lehordhattam volna a kislányt az anyjával együtt a p-ba, ahogy az szokás. Nem is szeretem Hollandiát.... :ĐĐĐĐ
De azért az összes hülyemagyar autós teknőst deportálnám oda csak 3 napra, hogy gondolják át kicsit az életet.
egyfiu 2010.08.11 14:07:23
@hawaiiklub: no ez megint más kérdés. Hollandiában is gyönyörűen be tudnak állni a 2x4 sávos autópályák. Csak hogy, hogy nem a bicajút ott az autópályák mellett is tartozék, tehát még ott is van alternatíva, nemcsak a városban.
Gasztronómia, divat, művészek, sajt.   Ezekre mind büszkék a franciák, de én most nem erre gondoltam. A hétvégét Franciaországban töltöttem, mert meghívott a barátnőm. Nagyon kellemes és váratlan meghívás, Párizs amúgy is gyönyörű, tehát összecuccoltam és már…..
egyfiu 2009.07.29 16:51:42
@Benkő Nóra: Hmm. Ez tényleg így van. Csak néha az igazi érzelmekig sokkal rögösebb, és meredekebb út vezet. Vagy éppen nem vezet semmilyen út, vagy vezetett, de továbbmentünk, és az út véget ért... És ezekben az esetekben bizony lehet, hogy mégis van értelmük az egyéjszakás találkáknak. Én nem tudom, még sosem próbáltam ilyet, amikor a közelébe jutottam, mondjuk nem tetszett, de csak azért, mert nem igazán jött be a partner, így nem is lett semmi. Aztán amikor bejött a partner, akkor az már a magasztos érzelmekről szólt, nem csak a vágyról.
Mindenesetre, néha hiányzik...
 Naná csak azt hogy is kéne???  Merthát minden női oldal tömve van a legújabb fogyi trükkökkel és edzés programokkal, de ezek valamiért sose váltak be nálam…  Persze megfogadtam a tanácsokat, például, nem eszem este, csak joghurtot, de a többi racionális…..
egyfiu 2009.04.30 15:32:51
@SzexiSzintia: Hát nem tudom, hiába extrém, azért van azért valami sablonos és ipari jellegű azért az ilyen filmekben. Kb olyan mintha valami pickwick filteres teát innál, valódi szárított csipkebogyó helyett, van aki úgy tudja, hogy az előbbi sokkal jobb, mert az márkás, de valószínűleg a másodikat nem is próbálta, mert nem is tudja, hogy kell csinálni, és kisebb a marketingje is.
De itt viszont a fittségről beszéltünk. Na azt azért nem mondom, hogy a pornófilmekben nem fittek a csajok, nyilván anélkül közelbe sem kerülhetnek, de inkább csak azt látom, hogy olyan átlagosan vékonyak, persze nagyon jól néznek ki, de ez főleg genetikai adottság, viszont látszik hogy kemény edzéseket sosem csináltak (ellentétben a ffi pornószínészekkel, akiknél bezzeg az az elvárás). Nyilván vannak kivételek, de azért a nagy többség ilyen. Ha már szórakoztató ipar, akkor már szívesen látnám a melót is mögötte, ugye :))) Na de ez csak az én véleményem... meg aztán lehet, hogy már sok is lenne az ingerből szegény egyszeri átlag magányos pornónéző pasiknak :)
egyfiu 2009.04.28 09:57:25
Hát azt azért itt megosztanám, hogy szerintem a boldogsághoz vezető egyik legszélesebb út a sport. És az a helyzet, hogy ha az ember fitt, illetve a partnere fitt, akkor egész más dimenziókra emelkedik az élmény az ágyban is. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, sokszorosan (nyilván ez csak egy faktor a sok közül, de fontos bizony). Úgyhogy nemcsak esztétikai probléma a fogyás, és edzés. Bár ellen-elrettentő példaként nem tudom látta-e valaki Mis Ausztráliát: velvet.hu/sztori/2009/04/27/az_anorexias_miss_ausztralia_allitja_naponta_nyolcszor_eszik/
Hmm, hát elszaladnék, ha ágyba akarna bújni velem, az biztos, bármilyen szépségkirálynő is.

A lényeg szerintem az egészben, hogy az ember megszeresse a mozogást, és ne csak a szigorú elhatározás vezesse. Én pl amikor még gimibe jártam (0Ft-tal a zsebemben, ugye), akkor kaptam rá a futásra a Margitszigeten, ez ugye ingyen volt, de manapság sem mondanék le róla. Megmondom őszintén szinte jobb érzés, mint egy óra fallabda, jó drága terembérlettel. Pedig az is jó dolog ám, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki pl unja a fitneszterem monoton gyakorlatait. Az a legjobb a fallabdában, hogy koncentrálni kell, és emiatt nem is veszed észre, hogy hulla fáradt lettél már.
Vagy ott a bicajozás, van-e jobb annál, mondjuk mint feltekerni a Pap-rétre, miközben jobbra-balra, és még fent is csak a hatalmas fákat látod? Na igaz, egy kis állóképesség kell már eleve hozzá, különben a felfelé út felénél már fájni fog a comb. De akkor meg lehet kicsit lassabban is menni.
Vagy a vízisportok, vagy egyszerűen egy nagy túra a hegyekben...
De igaz, ismertem olyan lányt aki félprofi szinten táncolt, és nem is csinált mellette mást, és hát nem emlékszem, hogy bármi hiba lett volna az alakjával.
egyfiu 2009.04.29 09:45:40
"embereket nem vonzza a képernyőn látott fitt nő, mint egy vad szexmániás bolond"
Nahát, ez egy érdekes vetület, eddig ezt nem gondoltam volna... én azt hittem más is azért nagyjából úgy van mint én, hogy az abszolút "jó nő" tulajdonság az, ha valaki izmos, és fitt, annyira, hogy ez messziről is látszik. Akkor ezért nem annyira jönnek be nekem a pornófilmek női. Komolyan, csak felszáll az ember a hatos villamosra, akkor jóval szexisebb alakú lányok is jönnek szembe, mint akármelyik top 10-es pornósztár, csak amiatt, hogy látszik rajta, hogy sportos alkatú. Na jó, azért sajnos főleg a lányok körében még mindig nem ez az igazán jellemző.
De neked drukkolok hogy menjen, és ne lohadjon a lelkesedés :)
Nem tudom milyen idős vagy, de az tuti, hogy sosem késő elkezdeni, bár elkezdeni mindig nehéz. Azt sosem felejtem el, amikor először futottam, úgy 12-3 évesen körbe a szigetet (5,5 km), azt hittem tényleg belepusztulok, és ennél sz.abb dolog nincs a világon. És manapság is, ha mondjuk fél évet kihagyok, akkor újrakezdve inkább szenvedés mint élvezet, pedig azért pontosan tudom hogyan osszam be az erőmet. Viszont rendszeresen csinálva... hát megmondom őszintén néha még jobb érzés utána, mint a szex :) Ez ugye az endorfintól tud lenni. És amellett igazad van, lelkileg is jó dolog depire pl. kimondottan javallott egyet edzeni, olyasmit, ami jó alaposan kifáraszt. Na igaz az édességnek, vagy a plazában vásárolgatásnak is lehet ilyen hatása (főleg a lányokra), de azért valahogy én mégis a sportot ajánlanám...
Engem nyugodtan keress, ha valami kérdésed van sporttal kapcsolatban! :)
Az bizony nagy úr…   Az élet melyik területén ne uralkodna?De a szex területén nem szabad engedni!Ugyanis én engedtem és végzetes hiba volt. Már az is előfordult, hogy csak „megszokásból” tartottunk együttléteket. Szex csak azért?Szóval van rosszabb ennél,…..
Kérlek válaszolj, ha van kedved kommentben írd be csak a kérdés számát és a válaszod betűjét;)Ha nincs kedved olvass tovább vagy nézz tévét.  1. Tetszik-e a jelenlegi blog-stílus (mármint a háttér) a) Nem, mert zavarja a szemem a sok csík.b) Nem, mert túl…..
egyfiu 2009.04.30 09:37:30
El akarom fogadni az állást, de nem fogom! Ez aztán a logikus gondolkozás és az észszerű döntés!Gondolom senki nem kapott szívrohamot a hihetetlen hírtől, hogy NEM költözöm Ausztriába.Persze néha kimegyek oktatni meg síelni is, de azért az mégse ugyanaz, mint a grandiózus…..
egyfiu 2009.03.06 13:08:04
@SzexiSzintia: Hoppá, jól értem, te síoktatást is csinálsz?
Hát én mostanában inkább a sífutásra kaptam rá, őszintén csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem összehasonlíthatatlanul élvezetesebb mint a lesiklás. Depressszió ellen különösen felírnám bárkinek!
A legtöbbször mindenki ezt kérdezi:TÉNYLEG TE VAGY A KÉPEN?De a második leggyakoribb kérdés:MIÉRT SAJNÁLKOZOL? Hát akkor most elmondom, bár ennél azért izgisebb dolgokat is fogok írni majd.Ez meglehetősen száraz és mentes az erotikus és pikáns részletektől. Sajnálom.Tehát…..
egyfiu 2009.03.02 15:58:34
Az egész biztos, hogy nem lehet egyszerű a párkeresés Neked. Nem is akarok belegondolni, mert nem is tudnék... Na azért mégiscsak megpróbáltam, de a szálak szanaszét futnak. Egyrészt, gondolom átlagos mindennapi fickót nem igazán szeretnél, mert volt pár igen jó pasival dolgod (megpróbálhatod magadra erőltetni a dolgot de szerintem nem működne hosszabb távon). Viszont nyilván a fő gond, hogy egy normális lelki társ legyen, és ilyesmiről nem igazán szólt az eddigi életed. Hát nem tudom, a különböző bulvárlapokat olvasva biztos lehet tippeket olvasni, hogy csinálja Michelle Wild, és a többiek... Én nem tudom, igyekszem nem olvasni ilyesmit, de azért valahogy mégis sikerülhet nekik.
Nemrég láttam valamelyik TV-ben egy két epizódot az Aktmodellből (talán ismétlés volt). Olyan szempontból jó volt, hogy azért kivillant a meztelen testek mögül néha az is, hogy milyenek is valójában azok a kiscsajok, mármint lelki/szellemi vonalon. Hát ami engem illet, bármilyen szépek voltak, nagyon távolról elkerülném még a legértelmesebbet is, ha a közelembe kerülnének (mondjuk nyilván pont elég pasit szerezhetnek maguknak, ha épp megelégszenek az adódó kínálattal).

Viszont a blogodból úgy tűnik nekem, hogy Te néhány nagyságrenddel értelmesebb lány vagy mint pl. ők. A szex, a pornó, nem feltétlenül zárja ki az értelmet, bár hajlamos rá. Az emberek pedig szeretnek skatulyázni.
De azért ne add fel! Drukkolok neked! ;)
egyfiu 2009.03.06 12:58:13
@SzexiSzintia:
Nem, tényleg nem tervezem, hogy kipróbáljam a pornóipart :) Bár azt sem mondom, hogy soem fordult meg a fejemben, hogy milyen is lehet helyet cserélni a fiú kollégáiddal... De ez azért elég ritkán történt meg, a pornófilmek 95%-ban inkább sajnáltam mindkét felet, mert látszik, hogy minden profizmus ellenére nem lehet nekik valami jó a dolog, bármilyen jól is néz ki messziről. Viszont azért van egy 5%-nyi része az ilyen filmeknek, amik tényleg igényesek, sőt már-már művésziek, és bizony már hasonlít ahhoz, ami akkor történik, ha egy megfelelő partnerrel sikerül kettesben maradni... Legalábbis rémlik, hogy láttam már ilyet filmet is. No egyébként ez már egy külön történet lehetne, hogy a pornóipar miért is nem erre fejlődik inkább, és miért arra amerre. De azt hiszem pont ugyanazért, amiért a TVben a valóságsók, barátokköztök, és további hasonlóan színonalas műsorok vannak egyre nagyobb többségben. Bár talán ez nem olyan baj, legalább TVzés helyett sok mindenre jut időm. De mondjuk az elmúlt hetekben azért leesett az állam, amikor olvasom, hogy megszűnt egy olyan rádióadó, amit egyedül játszott rockzenét. 120ezren hallgatták csak és ez nem volt elég :( És a legjobb, hogy persze a helyére jött egy 23. danubisrádió színvonalú adó. 8-/ Ezekkel a dolgokkal nem tudok mit kezdeni.
Szintia, bocs, ha nagyon kisajátítottam volna a blogod, szólj rám nyugodtan! De valahogy kikívánkozott...