Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joker_face

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz tavaly komoly kampányt vezetett a szakértői kormány tagjai ellen offshore érdekeltségeik miatt. Azután sem hagyott alá a lendületek, hogy a Magyar Nemzetnek 7 ponton helyre kellett igazítania valótlan állításait. Jellemző, hogy még az újinfluenza elleni vakcinát gyártó…..
Most gondoljunk az olyan esős, havas napokra, melyekből a közelmúltban oly gyakran volt részünk. Tehát következzen a sportolás fedett térben. Olyan nagyobb üres terekre van szükség, melyek parlagon hevernek, és könnyen megközelíthetőek. A belvárosban nehezebb nagyobb üres…..
joker_face 2009.03.28 14:18:39
Gondolom sokan emlékszenek még arra, amikor Deutsch Tomi tüntetett a csehszlovák demokráciáért. Most a kormány leváltása kapcsán a csehek bebizonyították, hogy ott működik a demokrácia és a korrupcióellenesség, miközben nálunk ilyen elő sem fordulhat, kultúránk teljesen…..
joker_face 2009.03.25 11:19:19
@renegát: hahahaha ott a pont polgar ... na ezt nem dugod le a kedves szerzo torkan az tuti .... nevetseges hogy ezek allandoan csak az erme egyik oldalat nezik ...
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
joker_face 2009.03.25 11:04:37
Tegnap hallottam, hogy Bolíviában Evo Morales elnök a napokban fogadtatta el az új Alkotmányt. A friss alaptörvény a szolidaritás, az emberiesség és az egyenlő teherviselés alapelvein nyugszik, amire már csak a fekvése miatt is sanyarú sorsú országnak igencsak nagy szüksége van -…..
Mindig is tudtam, hogy Gyurcsány Ferenc veszélyes alak, de a hétvégén az is világossá vált, hogy ez az ember egy hatalomtechnikai zseni. (Kár, hogy a kormányzáshoz nem ért…) Az MSZP szombati kongresszuság belebegtetett lemondásával annyi legyet ütött, egy csapásra, hogy…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
joker_face 2009.03.23 09:42:55
Vic torio szerint lehúzza. Olvasónkat az háborította fel, hogy ha egy Ferihegyre érkező külföldi nem vált pénzt a reptéren, és euróban akar fizetni, a 4400 forintos negyedik zóna 20 euróba kerül neki. Vic torio elámult, hogy a Zóna 220 forintos árfolyamon számolta az eurót a…..
Vége a találgatásoknak, hinthetem a hamut a fejekmre vödörszámra: a tévével foglalkozó amerikai szaklapok szerint az NBC csak kér még egy évadot a Hősökből, annak ellenére, hogy a sorozat a nézettségi versenyben elég gyengén áll, és tulajdonképpen hétről-hétre dön ti meg…..
Hihetetlenül szuper és professzionális rendszert találtak ki azok a vietnámiak, akiket februárban a budapesti rendőrök elfogtak. A férfiak hat, nagy értékű családi házat béreltek ki a város szélén, és ott láttak neki a rendszerek kiépítésének. Mindenre…..