Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parmenion

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan talán túllendülhetünk a „miért rémesen szörnyű az oldal új megjelenése” témán, (aki még elmondaná a véleményét, itt örömmel fogadjuk) így azt javaslom, hogy beszéljünk ismét egy kicsit a politikáról. Van egy párt, amellyel elég régen foglalkoztam,…..
Az Auchan már érzi, hogy idén karácsonykor nem fog akkorát szakítani, mint általában (lesz viszont az alkalmazottaknak temérdek leárazott jav a roham után), ezért a vásárlókat sem akarja nyomasztani a valóság súlyával, inkább egy fantáziavilággal kedveskedik, ahol minden sokkal…..
parmenion 2009.11.26 16:31:37
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Kedves Erynnis!Kérdésem a következő. Végre sikerült sok-fordulós pályáztatási eljárás során 1 multinál…..
Sosem felejtem el első egyedül utazásaim egyikét, amikor a Délibe mentem, és Kelenföld után már az előtérben utaztam, ahonnan majdnem kiestem. Kedves utastársam elfelejtette maga után becsukni az ajtót, ami a menetszél miatt kinyílt, majd a váltónál úgy megdőlt a kocsi, hogy…..
Én álltam már a barrikád mind a két oldalán. Voltam megcsalva és én is csaltam meg már a párom. Egyikre sem vagyok büszke. Az aki engem csalt meg az Szilveszterkor tette. Az egész Karácsonyt együtt töltöttük a gyerekekkel. Mármint az Ő gyermekével és az én gyermekemmel.…..
Történet egy álláshirdetés leleplezéséről, miss mazo jóvoltából. Továbbra is várom az ötleteket, javaslatokat az álláshirdetésekkel kapcsolatban Március környékén még bőven álláskereső voltam, marketing-PR területen végeztem egy éve, ezért próbáltam a…..
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
parmenion 2009.07.24 09:23:33
@punpa: Jó is lenne. Bocsi, az adatbázis szerint ez a vér nem volt fertőzött..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
A Homár főleg a cégek, boltok, államigazgatási szervek és a Naiv Ügyfelek konfliktusaival + örömeivel foglalkozik, így üdítő változatosság Zuzanko levele, aki azt vélte látni, hogy egy strandfürdőt magkárosítanak a saját alkalmazottai. Virtigli nyári történet alant: Ma…..
parmenion 2009.07.15 12:38:54
@vidéki suzukis: "Valamint tolvajtól lopni nem bűn." Ezért lopni fognak a tolvajtól. Tehát ők is tolvajok lesznek. Rövid idő múlva már alig lesz normális hozzáállású ember. Szerintem kb. itt tartunk most.
Sötét erők kerítették hatalmába Tutanhamon bankszámláját. Váratlanul és kitörölhetetlenül jelent meg a közüzemű megbízásai között a Nagy Kanyar Kft, ami egyelőre pénzt ugyan nem vett le tőle, de ha a cibeseken múlik még bármi történhet. A bankban azt sem akarták…..
Annyi ilyen sztorit kapunk, hogy nyugodtan nevezhetjük a fővárosi buszvezetők egyik kedvenc sportjának a terhes nők becsípését az ajtóba. Én még sosem csíptem be terhest, így nem tudom, mi lehet ebben annyira jó, de valaki majd remélem megírja. Balázs feleségének kalandjai alant:…..
T. a lenti levelet a Tigáznak küldte, miután megjelentek nála a szerelők, hogy kikapcsolják a gázt. A becsült számlájukra ugyanis hiába kért részletfizetést az ügyfélszolgálat jóváhagyásával, most kiderült, nekik olyat nem is lehet. Holnap reggel jönnek kikapcsolni a gázt…..
A Homár lerohadt  erzsébetvárosi házában sem zörög olyan ijesztően az ócska lift, mint Béláék lakótelepén a felújított. Már amelyik épp működik. Ugyanis a vészcsengő-rendszer meghibásodása miatt egyszerre zárták le három házttömben a lifteket, ezzel 180 lakás…..
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..
Oké, tudtuk, hogy a bankok csak a pénzünkre utaznak, de hogy ennyire hülyék legyenek, az mindig meglepetést tud okozni. Viszi is a levélírónk a zsetont azonnal egy versenytárshoz, aztán még egyhez, aztán még egyhez... Lássuk a mai történetet! (Továbbra is várjuk a…..
Rudi átverésbe futott bele, R03 csak egy figyelmetlenségre építő trükközésbe. Mert amíg az akciós polcra nem akciós terméket rakni büntetendő kategória, a saját termék csomagolását egy másik népszerű termékhez hasonlóra gyártani és közel helyezni ahhoz, csak szimplán…..