Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boldog Imi

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
A német Baden-Württemberg tartomány Heimann Zoltánt választotta az „Év Európai Borszakértőjének”. Az öt éve alapított ArtVinum rendezvényen két borvidék, Baden és Württemberg (összesen 28 ezer hektár) legszebb fehér és vörös borait díjazzák, továbbá egy-egy…..
Kerekes Vica már szerepelt blogomban, de mivel az egyik nagy kedvencemről van szó és az olvasók is kedvelik, így következzen tőle egy újabb darab. Nem is akármilyen, hiszen a rendkívül csinos, emellett tehetséggel is jócskán megáldott színésznő a Szlovák Televízió Nesmrteľní…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
villány még pár nap 2007.03.26 21:33:00
és elkezdem feltölteni..
Boldog Imi 2009.03.31 12:08:01
Egyre több termelő és fogyasztó ismeri föl, hogy a tőkétől a pohárig vezető úton a szállítás és a tárolás a leggyengébb láncszem. A sokszor mozgatott, nyáron bádogkasznikban aszalódó, aztán klimatizálatlan fémraktárakban senyvedő palackokért a termelő nem vállalhat…..