Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AVH

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi tapasztalat: minden diktátorban együtt munkál a túlzott magabiztosság, valamint a bizonytalanság, a félelem a hatalom elvesztésétől és annak következményeitől. Magyarország teljhatalmú ura ma egyszerre mutatja magát határozott, ereje teljében lévő győzőnek, s -…..
AVH 2012.05.22 21:32:21
@szakáll:
Aki nem fizet szja-t, nem fizet nyugdíjjárulékot, nem fizet tb-t, szlovák rendszámú autóval jár, stb. annak ne legyen beleszólása, hogy mire költsük az általunk befizetett adót. Ennyi.
Az a társadalom, ahol a haszonélvezőknek (értsd: potyautasoknak) több, sokkal több szavazatuk van mint azoknak akik eltartják a rendszert az halálra van ítélve.
Kész.
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Vallomással tartozunk. Amikor először írtunk a Societas netkampányáról, kínosan éreztük magunkat, mert egyáltalán nem voltunk meggyőződve, hogy ez nem valami lejáratóhadjárat a túloldalról irányítva. Egyszerűen nem tudtuk elképzelni, hogy valaki magától ilyen hülye legyen.…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..