Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildikonto

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc nagyon szeret beszélni. Mit szeret - imád! Ez nem is lenne különösebb baj, így van ezzel a sarki fordrászcsaj és Pepin bácsi is. Csakhogy: a fodrászcsajnak jó mellei vannak, Pepin bácsi pedig alapvetően mégiscsak szórakoztató figura, míg a…..
ildikonto 2009.03.02 18:42:24
@Zsögöd Benő: Olvastam! Én sem állítom, hogya bűnelkövetők rasszista inditékből öltek! De azt állítom, hogy a rendőrség igenis rasszista előitéletek miat végezte hanyagul a munkáját... Nem szándékosan, csak a disznóknak nem jár minden a szolg. előírás szerint! Vagy szerinted, ha a polg.m. asszonyt lőtték volna le ugyanígy helyszíneltek volna?
ildikonto 2009.03.02 18:45:30
@ufó - motoros pizzafutár a Lepratelepen: Gondolom a Polgári Értékek törnek elő...
ildikonto 2009.03.02 18:49:44
@Zsögöd Benő: Való igaz, csak azt a hozzászólásod olvastam, de lényegében igazad van, egyenlőre nem bizonyítható a raszzista elkövetés...
De bocsáss meg kilépek, mert egyre több itt az ökölrázás és a ló....
 Nem lehetett jó Gyurcsány Ferencnek lenni tegnap. Az illető az EU tagállamainak válsággal foglalkozó, rendkívüli brüsszeli értekezletén 180 milliárd eurós stabilizációs programot kezdeményezett a kelet-európai országok, köztük az államcsőd szélén járó Ukrajna…..
ildikonto 2009.03.02 12:26:43
@rada09: Szia! Úgy látszik csak elmebetegek! De jó ég a házunk! Ez különben baj lenne, de most fetónak is rossz! Hajrá gyújcsunk még alá egy két dolognak, süllyesszünk még el egy két hajót is...