Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ndani

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első bejegyzésem a magyar szólások, közmondások világába vezeti az olvasót. Vajon tudjuk, hogy azok a napi bölcseletek, melyeket olyan sokszor használunk mit jelentenek valójában? Elsőre tizenötöt gyűjtöttem ezekből az érdekességekből.   Forrás: nlc.hu    Itt a kezem nem disznóláb! Ezt a…..
Kijöttek az Alien: Isolation krityók, és többek szerint elég fosatós játék (már amikor nem bugzik), de nekem ijesztgetésben akkor is a Silent Hill 2 marad a csúcs, és nem hiszem, hogy azt bármi überelni fogja. Pedig vannak annál félelmetesebb játékok, de ha egy megfelelő…..
Ndani 2014.10.10 11:47:37
Az aktuális epizódunkkal átléptük hát az utolsó évad felét, s bár továbbra is talán a legrosszabb etap az összes közül, mégis úgy gondolom, hogy most elindulunk felfelé. Rettentően megszenvedtünk vele, de talán túl vagyunk a nehezén. Új préda került Dexter…..
aeon flux leharcolt lesz batman? 2013.08.03 15:20:00
Mikor Zack Snyder a Comic-Conon közhírré tette, hogy Superman következő megmérettetéséhez Batman is betársul, eme nagy bejelentéshez Frank Miller képregényét, A sötét lovag visszatért hívta segítségül: a hatás kedvéért ebből idézett, s mint az tudvalévő, ebben a…..
IDDQD Heti retro: Jetpac 2012.10.10 15:13:03
Kicsit hadd érzékenyüljek el, és hadd idézzek fel egy emléket. Az évre már nem emlékszem pontosan, talán 1984 volt – hihetetlen, hogy már majdnem harminc éve. Anyám megelégelte, hogy öcsém és én azzal töltjük a nyarat, hogy egymást gyepáljuk a játszótéren, ezért…..
Sajt receptjeim Kosaras sajt 2012.08.28 10:18:19
Kosaras sajt Hozzávalók: Fonott, kerek kosárformák (Én kb. 20 cm. átmérőjű kaspókat használok) 10 liter nyers tej Késhegynyi mezofil kultúra 1 pohár (1.5 dl) élőflórás joghurt 5 ml. tejoltó enzim Elkészítés: 1. A 10 liter tejet 30 fokosra melegítem 2. A 1.5 dl.…..
Sajt receptjeim Provolone 2012.08.22 07:33:39
Provolone jellegű sajt Hozzávalók: 10 liter nyers házitej 5 ml tejoltó enzim Késhegynyi mezofil baktérium kultúra Digitális hőmérő 2 pohár (3 dl.) élőflórás joghurt Elkészítés: 1. A nyers tejet egy 10 literes lábasban 30 fokra melegítem. 2. A két pohár joghurtot egy…..
A szobákat feltöltöttem padlóval, és tettem ajtókat is a falakra. A folyosók kérdése még egyenlőre nincs megoldva. The rooms has been filled with "floor", and i put doors to the walls. The question of corridors not resolved yet. ..
Elkészültem a karakter mozgatásával, illetve a szobák kirajzolásával. A játékmezőt 10 egyenlő részre osztottam fel, és véletlenszerűen döntöm el, hogy melyikbe kerüljön szoba. A szobákat folyosók kötik össze, de egyelőre nem találtam még ki, hogy milyen algoritmus…..
IDDQD Régen minden jobb volt 2012.04.16 15:54:00
Ennek örömére nézzünk is meg egy friss techdemót a CryEngine 3-ból, aztán mehet tovább a szokásos eszmecsere arról, hogy bezzeg 1981-ben ZX Spectrumon. Neked melyik volt az első játék, aminek azt mondtad a grafikájára, hogy úristen úristen, ennél jobbat már nem lehet…..
Belek, vér, vicsorgás, morgás, mészárlás. Röviden így lehetne összefoglalni a Farkasember (The Wolfman) című horror feldolgozást. Az 1941-es eredeti történetét követő film sajnos nem több, mint egy egyszer megnézhető, gondolkodásra a legkisebb mértékben sem sarkalló,…..