Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blenki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A magánélet a múlt társadalmi normája. A személyiség jogainak védelme felett eljárt az idő. A cégnek pár éve lehet arra, hogy a legnagyobb profitot kitermelje, fel kell használnia tehát minden lehetőségét."Mark Zuckerberg, Faszbúkia királya e kedves gondolatokkal…..
Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat főszereplője eddig sem keresett rosszul a nevettetéssel, hiszen epizódonként 850 000 dolláros fizetést kapott, amivel a mostanában legjobban fizetett tévészínésznek számított. Új szerződése értelmében mostantól…..
blenki 2010.05.19 19:53:37
Ha úgy tartjuk, hogy az afrikaiak mind lusták, próbáljunk futni pár kilométert reggel kilenckor a koranyári hónapokban Szudánban. Vagy csak álljunk ki öt percre a napra.A teakultúra virágzik Szudánban (Kadugli, Dél-Kordofán)Gyönyörű sztereotípiákat lehet felsorakoztatni arról,…..
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
blenki 2010.04.20 09:57:35
@qgiate: nem mindegy, hogy honnan, hova esünk:) de ja, a válság is ludas
Gondolom elsőre mindenkinek értelmetlennek tűnik a cím, de ezzel semmi gond nincs alapból. Hamarosan megértitek miről van szó, ám előtte egy rövid bevezető történet. A múlthét folyamán sétáltam és fotóztam a belvárosban, a blogra készítettem képeket. Egyik barátom éppen…..
blenki 2009.04.23 13:24:16
Néhányan szememre vetették, hogy a blog úgymond "elbulvárosodott". Nos, azt hiszem mindez legkevésbé sem rajtam múlik, olyan leveleket és kommenteket közlök, amelyeket ti írtok. Ha új csapásirányt szeretnétek látni, akkor küldjetek kevésbé bulváros történeteket!…..
Ákos próbált előzékeny lenni egy szirénázó mentőautóval szemben, de úgy tűnik a mentős nem egészen úgy gondolta ennek megoldását, ahogy azt levélírónk szerette volna kivitelezni. Vajon a sztori alapján kinek van igaza? Mi a helyes viselkedés ilyen helyzetben? Eddig abban a…..
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..