Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuzeptelepek

9 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A január elsején bevezetett hideg ételek vásárlására fordítható Erzsébet-utalványt csak az idén meleg étel vásárlására is el lehet költeni, járulék mentesen, havi 5 ezer forintért, a kormányzat azért döntött így, hogy zökkenőmentes legyen az új cafeteria-rendszerre való…..
tuzeptelepek 2012.01.06 23:24:28
@belepo: Csak hogy tudd, te szerencsétlen. én több mint 10 évet dolgoztam az egyik helyen. Tisztességesen megfizettek MINDENKIT!! még akinek érettségije sem volt. Minden évben volt normális fizetés emelés. Folyamatos ügyfél elégedettség mérés akár vevői, akár beváltói oldalon. Tisztességesen fizetett az államnak ADÓT..érted FIZETETT ADÓT. Normális fizetésemelés volt! Folyamatos termék fejlesztés volt. Az emberek szerettek ott dolgozni, volt előrelépési lehetőség. 99%-ban magyar beszállítókat használtunk, magyar vállalkozókkal kötöttünk szerződést.
Ha hiszel ennek a orbánista maszlagnak..sajnálom.
tuzeptelepek 2012.01.06 23:26:41
@Mi a Mano: Igazad van...Ezek a cégek fizettek adót..Most már ezek sem fognak sajnos.. meg bezárnak, lesz 4-500 munkanélküli... hajrá:(
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
tuzeptelepek 2011.12.13 23:09:45
@luciferko: ismerős szitu. fentről csak lefelé vezet az út :)
tuzeptelepek 2011.12.13 23:12:29
@scsaba1: kocsmapolitika.. ez jó, de ez is igaz..
Edu egy újabb végtörlesztéses anomáliát fedezett fel. Az OTP olyannyira nem szeretné, hogy ügyfelei forinthitelre váltsák frankhitelüket, hogy egy nyilatkozatot is aláírat velük: Gondoltam érdekelhet titeket ez a téma: A minap a mellékelt nyilatkozatot kellett kitöltenem a…..
Néha olyan érzésem van, hogy ott fent, a minisztériumban dolgozók, mintha nem is a földön járnának... ennek egyik tipikus példája Hoffmann Rózsa államtitkár asszony, aki a mai kabaré egyik jeles képviselője lesz lassan, mert annyit röhög az ember az ötletein, mint némelyik…..
A dróton túl Gripen 2011.04.18 18:01:00
Nincs elég repülőgép ennek a büdös Khadafinak a lebombázására, hiába kérnek az angolok meg a franciák a NATO-tól, mi meg itt ülünk egy század Gripenen. Értem, hogy ez nem olyan egyszerű, mert nyilván nem repülnek eleget a pilótáink - valaki azt mondta a napokban, hogy csak évi…..
  A budapesti rendőrfőkapitány határozatában megtiltotta, hogy a melegfelvonulást a Hősök tere - Andrássy út - Erzsébet tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Kossuth tér útvonalon tartsák meg. Az indoklás szerint a tiltás oka az, hogy a közlekedés más útvonalon nem…..
Az alábbi történet egyik legtipikusabb példája annak, hogyan nem szabad gépjárművet vásárolni. Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha kiderül, hogy az autó lopott is.Tisztelt Zugügyvéd!Autó adásvételi probléma miatt fordulok önhöz.Történt aug. 12-én, hogy egy…..
Heavy Equipment Training Schools Fork Lift EquipmeForrás: NAHETS.org..
A CEP® Passzívház Expo 2009-es sikere után, ahol 33 kiállító mintegy 500 m2-en mutatta be az energiahatékony építés-felújítás és a passzívház-építés technológiájának legújabb vívmányait, idén október 27-28. között kerül megrendezésre. A dekoratív kiállítást a…..
A tégla Az öttusa nem csak az egyik legeredményesebb magyar szakág, de az egyik legösszetettebb kihívást jelentő sport is. Öt teljesen különböző kihívást jelentő területen kell jól teljesíteni, és rendszerint nem az nyer, aki egy vagy két versenyszámban a legjobb, hanem…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Ingatlan bérbeadása A magánszemélyeknek az ingatlan bérbeadáshoz ezután nem kell egyéni vállalkozóvá válniuk, ugyanez vonatkozik az egyéb szálláshely szolgáltatást nyújtó magánszemélyekre is. Az ingatlan bérbeadási (egyéb szálláshely szolgáltatási)…..
A Creaton Hungary Kft. az elsők között hirdette meg az árvízkárosultak megsegítését célzó akcióját, amelynek keretei között július 1-je és augusztus 31. között minden egyes eladott Creaton tetőcserép után 1 Ft-ot fizet Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Önkormányzata…..
Örvendetesen szaporodnak az információk a passzívházakról, és egyre több ilyen ház épül meg Magyarországon is. Mindegyiknek megvan a maga érdekessége. Van polisztirol zsalus épület, van tégla falazatú és van pórusbeton szerkezetű családi ház, de értékesítésre most…..
A Klímabarát Otthon Program részeként a zöldtárca pályázatot írt ki hagyományos lakóépületek klímavédelmi célú energiahatékonysági felújításra, megújuló energiaforrások alkalmazására, valamint új építésű energiatakarékos lakóépületek támogatására. A…..
tuzeptelepek.hu Első lépések 2010.03.21 19:18:00
www.tuzeptelepek.hu aktuálisAz új felület megszületett. Nem vagyok dizájner az látszik. Bocsánat.Szép lassan jönnek a tüzépes regisztrációk. Ahogy látom egyre többen látnak üzletet az internetes megjelenésben, hisz az internetezők nagy része mielőtt bármit is vásárolna az…..
tuzeptelepek.hu Elindultunk... 2010.02.24 19:09:00
www.tuzeptelepek.hu aktuálisEgy kis történelemNehéz volt... Körübelül 3 éve, mikor egyik este építőanyagot kerestem, felmentem a netre és kerestem.. és kerestem..Beírtam a keresőbe: cement pest megyeAz eredmény meglepett. Horgász egyesülettől kezdve a 25 féle tudakozón át…..