Regisztráció Blogot indítok
Adatok
töpörödött törp ördög

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pokolgép: Kegyetlen asszony (1983) Tán még a huszonéves korosztály képviselői között is akadnak olyanok, akik a H40, a Szvetter, vagy a Testcselpuszi zenekarok neveinek hallatán nosztalgikus könnyekben törnek ki. Ám volt idő, mikor bizarrabb formációk is megfordultak a Ki Mit Tud…..
töpörödött törp ördög 2010.01.27 20:58:58
@Bélabácsi: pont ezt akartam írni, még jó h átfutottam a kommenteket. ez sztem sem metál, hanem egy nem túl durva és nem túl szellemes bluesrock dal egy középszerű zenekar előadásában - igaz, baromi jó énekessel
Megszűnik Makovecz Imre 1983-ban alapított építészirodája, a Makona.  Az Inforádió riportere épp a római La Sapienza Egyetemen szerzett díszdoktori címe miatt beszélgetett az építésszel, és csak egész véletlenül említette a cégét, amire rögtön jött a válasz, hogy azt…..
töpörödött törp ördög 2010.01.27 20:51:59
@Herman: hivatásos provokátornak tetszik lenni screenshottal a Societasnak?
Kötelezővé tenné a síoktatást az Osztrák Gazdasági Kamara (WKÖ) - írja a Metropol. Az ok nem az ifjúság testkultúrájának megőrzése - nagyon tisztán eurósítható nemzetgazdasági kérdésről van szó. Mint kiszámították: Minden öt osztrákból, aki az iskolában síelni…..
töpörödött törp ördög 2009.11.16 17:08:45
@simonmondja.: de ugye nem úgy gondolod, h a lányok marha jó segge és a fiúk hokizása összefügg :)
Bp Nem veszteségesek a budapesti luxusboltok (deluxe) Oleg Borisuk kiállítás a Wamban (divatkritika) Urbán Kata és Tabbouch Linda extrém keleti ruhái (blikk) Veszélyes gombaölő lehet a cipőkben (index) Leleplezik a Dechatlon túracuccait (homár) Pasik leggingsben  (cotot) Esküvői…..
töpörödött törp ördög 2009.06.25 19:18:20
A jövőheti Stylewalker-re készülve az a gondolatom támadt, jó lenne egy kis ízelítőt nyújtani a tisztelt nagyérdeműnek a programban részt vevő üzletek kínálatáról. Elsőként Szép Szidónia ruháinak gondoltam utánanézni a Szidonia Szep Showroom weboldalán, ahol…..
 Bár szívvel-lélekkel a boltok mellett vagyunk, a Jungstil addig rágja a fülünket a reklámjával, míg a végén meggyőz bennünket az online vásárlás előnyeiről. Remek hétindító videó a hétfő reggeli tejeskávé mellé, 8keres Lesley ajánlásával...
töpörödött törp ördög 2009.04.27 12:58:29
Bp Butik nagyobb térképen való megjelenítése Persze tudtuk, hogy minél később kezdünk hozzá, annál nagyobb meló lesz, de végül is elkészült. Az elmúlt két hónap összes helyszínét feltageltük erre a térképre a jobb felső sarokban, hogy szeretve tisztelt nyájas Olvasóink…..
(Fotó: Arcor.de) A félmeztelenség és a havas hegyoldalak valahogy összefüggnek - legalábbis a Hütte abszolút objektív archívuma szerint. Ezúttal azonban a felső hiányzott a németországi Braunlage-ben hétvégén megrendezett verseny résztvevőiről. Ezzel nagyjából ki is merült a…..
töpörödött törp ördög 2009.03.11 13:58:45
@cooool: szerintem itt nem a hó a lényeg : )
Az árleszállítás-háború csataterét hamar eltakarították az Árkád boltjai és március elejére már a tavaszi kollekciókhoz dizájnították a kirakataikat. Lássuk kiknek sikerült a legjobban! A zsűri nehéz helyzetben van szöveg itt teljesen felesleges, ugyanis a Bp Butik…..
Jött egy csomó minden 2009-es tavaszi cucc a rózsakerti Clamarba. Itt a teljes galéria, vannak benne nagyon klassz darabok, meg egy-két kötelező semmilyen (amiket szerintem csak azért tesznek bele, hogy jobban nézzen ki a többi). Akinek már a képek nézegetésétől is SMS-e érkezett a…..
töpörödött törp ördög 2009.03.01 20:39:16
M.A.C x Hello Kitty kollekció Budapesten is (juicy) Válladon a házad? (cotcot) 8 látványos estélyi az Operabálról (nlcafé) Magyar tervezők: Dora Abodi (of) Trendi a hattyú (borsa) Pethő Anikó: A fülbevaló jöhet, ha bárányka van rajta (pinkdáma)…..