Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaarpi

0 bejegyzést írt és 1401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  " Csillagszóró szórja fényét, Kíván melegséget, békét. Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet; Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok, Nektek."  ..
aaarpi 2011.12.08 10:45:36
@bela7719: Gratula Bécike!:) nekem is szép volt a hétvége,de lehetett volna még szebb!Az Anderlecht 0-0ja vitt el 25ezret,ezt lessétek:
kepfeltoltes.hu/111204/K_p0190_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nem hittem el,hát persze h a legtutibb,legkisebb szorzojú meccs megy el:S:S:

a hét elején raktam egyet most, eddig faszán áll:
Besiktas OK
Chelsea OK
Real Madrid OK
Real - Barca 2,5gól felett
Udinese - Chievo H

jajj de szép is lenne:)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
aaarpi 2011.10.30 13:30:51
@togurosan: csáó!melyik fogadóirodánál nyomatod ezt???
Rettentő gyenge a mai kínálat, ezért ezt a két logikusnak tűnő meccset játszottam csak 2500-as téten:..
aaarpi 2010.06.10 15:25:25
Szép Jónapot Uraim!!!!!!!!!!

Elnézést hogy az elmúlt időbe nem jelentkeztem,de kicsit megcsúsztam a vizsgákkal,és volt dolgom bőven!DE a tegnapi nap befejeztem a vizsgaidőszakot sikeresen,így már azt csinálok amit akarok!!!nyugi van végre!!! A VÉBÉ idejére szabaddá sikerült tenni magam,úgyh belecsapok a lecsóba!!:) és ahogy olvasom szépen mindenki visszatér a Teambe,újra menni fog a közös értékelés!!!remélem!!:):):) és ahogy Béci írta: HOLNAP MEGKEZDJÜK!!:):):):) ez nagyon tetszik!!!:)
És én ehhez a mondathoz ezt kapcsolnám: Amit megkezdünk,azt véghez is visszük!!!!!
a felkészülési meccsek alapján,meg amúgyis én ezeket várom ezen a a 3 napon:

Dél-Afrika - Mexikó D
olyan 1-1es vagy 2-2es döntetlen tudok rá elképzelni

Uruguay - Franciaország H v D
sztem se fog kikapni uruguay,sajnos a franciák ezen a vébén is bukdácsolni fognak,vmi nem stimmel ott... az (1-0)-ás hendis fogadásba simán lehet rakni Forlánékat

Anglia - USA H

az angolok húzni fogják a meccset,és sztem csak egy góllal,a hendis D engem nagyon csábít:)

Dél-Korea - Görögország H v D

a kicsi koreaiak nem fognak kikapni sztem,mert elég masszívnak tűntek eddig nekem,így sztem nyerhetnek is,de inkább D gyanús a meccs

Argentina - Nigéria H
sztem ez egyértelmű

Algéria - Szlovénia
foggggalmam nincs,ezt hanyagolni fogom:)

Szerbia - Ghána H
úgy érzem szerbek jók lesznek idén,és megverik ghánát!

Németország - Ausztrália H
a németek is jók lesznek,tetszik ez a fiatalitás dolog ott,és sztem a vébé felfedezettje Marin lesz!!!ezt a kötelezőt húzni fogják!

egyelőre így állok ezekkel a meccsekkel!!
aaarpi 2010.06.10 18:48:59
@bela7719: köszi szépen!:) neked mikor lesz szóbeli???készüljél ám arra is!!:)
örülök h sokba egyetértünk,én is megfogom játszani ezeket mindenképp,alkotni kell most,azért itt a vébén sztem nem lesz semmi bunda,tiszta csapatok fognak játszani!!nekem teccik a szelód!!:):):)

amúgy számomra külön öröm h végre belerakták a tippmixműsorba a h 2,5 gólnál több,vagy kevesebb gól lesz...ezeket is rakni fogomaz tuti!!!:):):)
aaarpi 2010.06.11 14:35:09
Szép Napot kívánok!!!

@Philippe: szia Szabi! köszönjük az elemzéseket a meccsekkel kapcsolatban!én szivesen olvasnám minden nap ezeket!!!sőt én is fogok írni észrevételeket,gondolatokat a meccsekkel kapcsolatban...persze hosszabb formában!!!
Most olvasom a hírt h Gallasszal is össze van veszve Domenech,sztem elég durva helyzet lehet ott,mert csak ilyenekről hallani!és ez meg is fog látszani rajtuk véleményem szerint,meg eddig is látszott!!! Uruguayal kapcsolatban egyetértek veled! és én is inkább az Iksz vele hajlok!
a nemsokára kezdődő nyitómeccsen is Xet várok!!
így a mai mixem ez is lesz,megrakom D-re mind a két meccset!egy darab ezressel! majd később jövök még!!!mindenkinek sok sikert!!!
aaarpi 2010.05.22 11:04:00
@bela7719: lehet Bécike:):):) de én nem tudom elképzelni:):)

a másik 3 meccsre sajnos nincs időm ilyen elemzést írni,a formák alapján így látom a dolgokat:
Hacken - Kalmar ez nálam is X2,Kalmar nagyon formába jött:)
Djurgarden - Gefle 1X(bár összevissza eredményeket játszanak mostanában)
Atvidaberg - Mjallby X1(inkább X,de hazai is benne van)

ennyi lenne a svéd mára,én egy 1000sel rakok egy ilyet:
Helsingborg győz
GAIS D
kalmar győz

Sajnos el is kell mára köszönnöm,mert meccsünk lesz Csesztregen,ami nem itt van fenn:) hozzád közelebb van sztem:):) nemsoká indulunk úgyh készülődök,este meg kb éjfélre érünk haza!!!sok sikert mára Bécike,nyerj sokat:):) aztán holnap jövök aztán dumálunk!!
csáóóóóóóó
aaarpi 2010.05.16 11:07:06
Szélmentes Napot kívánok!!!:)

Péntek este,meg tegnap egész nap Pesten voltam,azért nem tudtam jelentkezni!!!
@bela7719: sajnos nem jött pénteken a közös,de majd javítunk! viszont feladtam még pénteken egy olyat,h külön-külön szelón megraktam a két vizilabda meccset X-re és melléjük a Chatereaux meccset H-ba,így egyik szeló be is jött,500ból 6270 Ft jött:):):):)):)az lett volna szép ha másik vizi meccs is X,még ugyanennyi jött volna!:):)
@bcsabesz: szia Főnök!:) hát már tényleg jó régen dumáltunk...sajnos én se tudtam jönni mostanában,volt dolgom bőven,jövőhét az uccsó hét a fősulin,utána vizsgaidőszak,szóval már lesz időm a tippmixel is foglalkozni sokkal többet,és gyárthatjuk a nyertes NK-kat:):):):) látom elég jól indult a tegnapi a tegnapi közös szelótok Bécivel,nem sokon múlt a francia meccs:S:S na de majd ma:):)

Gyorsan állítok össze szelót,aztán be is gépelem!!5kor elvileg meccsünk lesz Badacsonytomajon, már várom a telefont h nem lesz:):)piros riasztás van azon a környéken,ilyen időben nem kellene meccset játszani!!úgyh remélem délig csörögni fog a telefon:):):)
aaarpi 2010.05.16 11:47:15
@bcsabesz: okés Csabi,ha közben szólnak akkor jövök vissza,aztán mehet a közös!!!kinn játszunk úgyh a pálya tuti h botrányos lesz,bízok benne h elmarad!!!na megyek is mer sietni kell!!!sok sikert!!
A héten végre eljöttek a a BL elődöntők első meccsei, Inter-Barca és Bayern - Lyon párosítással, ki mit gondol a meccsekről?! Szavazó készült!:)..
Narancssárga Magyarország! "ITT AZ IDŐ!" ...hírdette magát (most már) kormánypártunk!Javaslom mi se tétlenkedjünk, elő a jó, nyerő tippekkel!;)Sikeres hetet és sok nyereményt mindenkinek!Hajrá ToppTipp Team!..
aaarpi 2010.04.17 14:54:59
@bela7719: igaz h győri vok,de holnap én is a Zetének fogok szurkolni,mer meg is rakom őket!nem tetszik ami itt folyik,ez a sok külföldi és az antifutball :S szóval hajrá ZTE!!:)
aaarpi 2010.04.18 11:06:50
Sziasztok!

Köszi Béci az infókat,én megpróbálom ezt a 3 meccset!:) aztán lesz ami lesz!:)
Most beírom a mai két svéd meccset,hátha vki kedvet kap rá neten,de aztán megyek is,mert ma meccs,az éllovas Veszprém ellen:) tuti hatalmas meccs lesz,jó lenne nyerni!!!:)
Szóval a két meccs:

Göteborg - Elfsborg

A hazaiaknál az egyik kezdő csatár hiányzik,a másik pedig visszatér a múltheti sérülése után!az otthoni meccseiken eddig 2 pontot szereztek a náluk elvileg gyengébb djurgarden és b'pojkarna ellen!
A vendégeknél ugyanaz a keret mint az előző fordulóban(3-1 a Djurgarden ellen).tehát 2 cserejátékosuk hiányzik.Idegenben még nem sikerült nyerniük,de ők nehezebb csapatokkal is játszottak(Helsingborg 1-2,Kalmar 2-2,Gefle 0-0)

Sztem a Göteborg nem fog nyerni otthon,egy pontra talán még jók lehetnek,de én Elfsborg győzelmet várok!A tippem VENDÉG!gólszerzők lehetnek:Hysen illetve Avdic,Keene

Halmstad - GAIS

A hazaiak honlapján csak azt írták h lesz ma meccs:):):)még nem írtak semmi keretet.de azt tudom h eltiltottjuk nincs!az otthoni meccseiken eddig 4 pontot szereztek(Trelleborg 0-0,Atvidaberg 4-0,Mjallby 1-2)
A vendégeknél az egyik kezdő védő és egy csere fog hiányozni sérülés miatt,eltiltott nincs.Idegenben eddig 3 pontot szereztek(Mjallby 0-3,B'pojkarna 0-1,Örebro 2-0)

Nálam ez a meccs is vagy X vagy V,mert a GAIS most úgy néz ki stabilizálódik,a hazaiaknál még sok a rutintalan játékos,és kérdés h ma milyen napot fognak ki!a tippem VENDÉG!!!gólszerzők lehetnek:Sise,Görlitz illetve Wanderson,J. Johansson

Mindenkinek sikeres napot mára,nyerjetek sokat!!!majd este érkezem!
sziasztok!
aaarpi 2010.04.18 21:59:44
Sziasztok!

Ez a mai nap sajnos egy nagy nulla,meccsen is kikaptunk 3-1re,a mixem se jött(hála a Dortmundnak) meg a két svéd meccsnél is jól mellélőttem,egyik simább volt mint a másik:S 5-1 és 3-0 :S:S:S ezek is tudnak meglepit okozni rendesen!!na de majd holnap is lesz náluk meccs,majd azokból jobban felkészülök!!!

@bcsabesz: szia Csabi! az igazságos iksz tényleg az:):):) ahogy hallottam h mit művelt az ETO, simán hoznia kellett volna a meccset,erre beálltak sünbe!és ilyen ,,undorító" játékkal ott tudnak lenni a dobogón!!!Mondjuk azért annak örülök h Koltai rúgta a gólt,10 éven keresztül csapattársam volt meg vele jártam edzésre,egyedül neki szurkolok ebből az ETOból!!!
ROMA győzelemnek én is nagyon örülök,Szabinak biztos jó kis estéje van,lesz!!!:):):)
____________________________________________________________"Tapasztalataim szerint amit a legtöbb ember szerencsének hív, az valójában nem más, mint a tehetség kombinálása a kedvező alkalom felismerésének képességével."    …..
aaarpi 2010.01.10 15:10:11
@bcsabesz: Szia Csabi:):):):):)jól beszélsz!!:)te miket raktál????
aaarpi 2010.01.10 17:22:12
@bcsabesz: sajnos már csak a 2.ba tudsz bízni:S Genoa vághatott volna még egyet!de a 2.szeló jó lesz;)
nekem is egyet elvitte már a bologna meccs:S de egyiken már csak a juve-milan meccsen kell 2 gól!remélem annyi simán lesz!a többi meg most megy vagy később lesz!!!szurkolás van akkor!!!!:):):)
Kedves Barátaim!Minden Kedves tagunknak Sikerekben, jó tippekben, nyereményben, gazdag Boldog Új Évet Kívánok!Este van és üvölt a zene, testünk mozog, a sok pohár tele, nem kell ma dolgozni, mégsem pihenek, az újévi bulik már csak ilyenek...    ... és az év végén,…..
aaarpi 2010.01.03 23:03:01
@blusss: sztem lesznek,mer ahogy néztem,foci meg hoki is kevés lesz!!úgyh biztos tesznek be teniszt!
aaarpi 2010.01.03 23:03:37
@blusss: akkor lesznek!!!várjuk őket!!!:):)
T i s z t e l t   T o p T i p p   T e a m ! "Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap s holnapután! Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet, békés karácsonyt mindenkinek!"Mindenkinek szeretnék Szeretetben, Békességben…..
aaarpi 2009.12.27 21:12:36
@bcsabesz: lehet h a cobra 11 az új kabala:):)

lehet fenn is maradok megnézni a meccseket:):)
aaarpi 2009.12.27 21:53:19
@bcsabesz: snooker és közbe cobra11:):)

elvileg jönni-e kell mindegyiknek!majd szurkolok mind3 csapatnak egyszerre:D
nagyon bízok a két csapatba...8ezret hozhatnának:):):):)most ezt sugárzom az univerzum felé:):):)
aaarpi 2009.12.27 23:33:40
@bcsabesz: jólvan...próbálom teljesíteni!!!
jóéjszakát! holnap délután leszek csak mer délelőtt lesz a két meccsünk...még most nekiállok holnapra alkotni vmit,aztán beírom!!
CSÁÓÓÓÓÓ
Eljött az év utolsó előtti teljes hete, remélem sok szerencsével...-A hét eleje, Angol Premier Liga(Kedd-Szerda); Szerdán: Európa Liga, Francia 1.-A hétvége: Csütörtök Európa Liga; Péntek: Francia2; Holland2; szombaton-vasárnap bajnokságok hada! / labdarúgás, persze biztosan lesz…..
aaarpi 2009.12.20 10:39:28
Üdvözlök mindenkit ma is!mindenkinek sok pénzt mára!

@bcsabesz: Csabikám! igaz h mindig csak egy megy el,a többi mindig jön:):) vmiko beindul a szekér,és ez a mai nap lesz úgy érzem!:):)

@Fantasista: mégegyszer grat a szelvényhez!!!várjuk ma is a tippeket!

@Philippe: ismét köszönöm ezt a hasznos elemzést!a Nacional elkerülte a figyelmem,utánanéztem én is,és sztem is nyernek otthon!1,8ért meg nagyon jó!
amúgy az X-es meccseket azt hagyom,inkább nem rakom,a mallorca meccset is csak kamikaze szelóra fogom rakni!

jelenleg így áll a szelvényem:
Roma - Parma H
Nacional - Academica H
Monaco - Lyon V
Roda - PSV V
Hearts - Celtic V

légyszi erősítsetek meg vagy figyelmeztessetek:):)
aaarpi 2009.12.20 15:21:35
@Philippe: Szabi ez gyorsan elment:S:S néztem a meccset...ha nincs a kiállítás akko sima...uccsó 10 percbe semmi se ment be celticnek,minden kifele pattant:S:S
úgyh bukó:S még kamikaze jöhet nekem,meg a tegnapról maradt két szelóm,mindkettőn a newcastle kell(most rúgták pont,2-0:):):):):))
Sikerekben és jó tippekben gazdaghetet kívánok minden TopTipp tagnak!Hajrá...! ;)..
aaarpi 2009.12.13 19:38:59
@Philippe: a mai nap nekem is ennyi...ilyenkor mindig ideges vok magamra,h a megérzett meccsek bejönnek,de ami egyértelmű és melléteszem,akko viszi az egészet. holnaptól már télleg átállok a variációs szelvényekre!
közben 3-2 az alba meccs,már csak egy gól kell!!!
aaarpi 2009.12.13 19:49:08
@aaarpi: Alba kipipálva:)
aaarpi 2009.12.13 19:54:53
@aaarpi: na visszajött mai elbukott pénz szerencsére,így már azér annyira nem vagyok ideges!!:):)
Táblát ne keressetek!Ú j r a i n d u l t u n k . . .  Akkor csak előre, barátaim!!!-Új igazolások (ne mennyiségre, inkább minőségre válasszunk/válasszatok, tudom ez a jelző kemény személyre, de..., szóval olyan személyek kellenének akik teljes értékű TopTipp tagok…..
aaarpi 2009.12.06 19:55:32
@bcsabesz: jaja,egy nagyon szép 5 meccs!:):)
okés,csináld csak!!!várjuk:)
aaarpi 2009.12.06 22:47:46
@Fantasista: grat:):)sajnos Bélának is:):):):)
aaarpi 2009.12.06 22:54:22
@Fantasista: villareal - roma neki:S:S:S:):)
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American Football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football tenisz Tennis vízilabda Water polo ökölvívás Boxing   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
aaarpi 2009.12.03 19:49:37
@bela7719: szeva!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
aaarpi 2009.12.01 20:32:28
@bela7719: leszek leszek...kiváncsian várom h mi van:):)
aaarpi 2009.12.01 20:51:55
@bela7719: helyes
aaarpi 2009.12.01 21:08:24
@bela7719: regényt írsz????:)
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
aaarpi 2009.11.29 17:31:19
@bela7719: okkkés!jóétv!
7kor kezdődik a margit szopatása:):):)csak a BARCA!!!
aaarpi 2009.11.29 18:40:26
@bela7719: sztem jönniük kell:)
má csak h 20 perc:D:D:D
aaarpi 2009.11.29 18:44:19
@bela7719: na hallod...valladolid????????3-0ról 3-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
aaarpi 2009.11.15 18:55:04
@ShadowZ: látom egyenlőre csak te tartod jó ötletnek.legyen ilyen vagy inkább hagyjuk??
aaarpi 2009.11.15 22:34:53
@bela7719: na csáó!hát sajnos nemsok időm volt,de most már remélhetőleg többet leszek:) a héten hosszú idő után nyertem,bár nem annyira sokat,de teccett a szelvény!:)500ból 7ezer!rem jövőheti kínálatba sok lesz a D betűs meccs,és a jó öreg 5/3 ismét jácchat:)
és veled mizújs?milyen volt az elmúlt időszak??
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz vízilabda    Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: jégkorong Jégkorong kézilabda Kézilabda kosárlabda Kosárlabda labdarúgás Labdarúgás motorsport autósportban tenisz Tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
aaarpi 2009.10.24 22:43:43
@bela7719: jöttek a szelvények mostanába?
aaarpi 2009.10.24 22:45:09
@bela7719: okés...még átgondolom őket:)
én sztem csak este leszek mer nekem is meccsem van:)
aaarpi 2009.10.24 22:48:05
@bela7719: :) okés,neked is sok sikert holnapra mindenbe:)
*** Hétfőtől a TIPPVADÁSZ tippmegjátszó felülete megváltozik, az álatlatok jelzett problémák megoldása végett. ***Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres…..
aaarpi 2009.10.21 13:47:58
@arsenal14: de az is benne van h úgy gondolkodnak mint mi,és mégis belenyúlnak:) tehát lutri:D
aaarpi 2009.10.21 19:52:31
@bela7719: szevaaa!:)

jaja visszatérek,de most indulok pestre mindjárt,majd holnap este érkezek:)
hát a tippmix nem igazán jön mostanába,a szokásos 5/3as döntetlenes meccsek se jöttek nagyon,úgyh nem jött a szerencse,de remélem most már az is lesz:)
ma mixem: cszka - mu X
bordo - Bayern H
Real - milan D
chelsea - Atl madrid 0-1 D
:):):):)
na menek is ,majd holnap jövök...
Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt! Fogadási lista lebontva: Forma 1. kerékpár labdarúgás motorsport tenisz…..
Az 1.20 alatti odds-okoat tartalmazó eseményeket nem találjátok a Tippvadászon, ezzel is igazságosabbá téve a pontversenyt! Fogadási lista lebontva: Forma 1. kerékpár labdarúgás tenisz vízilabda Múlt heti…..
aaarpi 2009.07.22 11:30:33
@bela7719: vmiért sok D-t érzek ma a braziloknál:)
aaarpi 2009.07.22 11:43:27
@bela7719: az széép,csak a D-ék:):):)és hova igazoltál új csapatba? én maradtam továbbra is lipóton:):)és igen a vizsgák is sikeresen lezáródtak,megvan minden:)
na a mai 5/3 az még függő,de úgy érzem meg kéne tenni:)
aaarpi 2009.07.22 11:50:06
@bela7719: reméljük jó döntés volt:)
várjuk a 3. szelót:)
én is még nézegetem a többi meccset,vmire hátha rábukkanok:)