Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sultan Ad Darwish

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nem-konvencionális gyógyászati tevékenységet (köznyelvben természetgyógyászat, alternatív gyógyászat, komplementer medicina stb.) 1997 óta rendeletek szabályozzák1,2. A már több mint tíz éves minisztériumi rendelet felülvizsgálata folyamatban van, és rövid időn belül várható egy felfrissített…..
Jó pár éve már, hogy egy cikkben összefoglaltam az asztrológia tudományos vizsgálatait, melyek egyöntetűen azt mutatják: egy árva szó sem igaz az asztrológiából. A cikk ma már kicsit elavultnak is tekinthető, jó pár újabb, még meggyőzőbb vizsgálat került időközben nyilvánosságra. A cikk közzététele…..
Január végén olvashattunk egy interjút az Index.hu-n Egely Györggyel, majd két héttel később ugyanerről a témáról Hraskó Gáborral. Mind két oldal kifejtette álláspontját, de természetesen egyik sem győzte meg a másikat. A háttérben azért megmozdult valami. Egely György hadat üzent a…..
Sultan Ad Darwish 2009.03.02 16:00:42
@ügyfélszolgálatos: Nem tudom, hogy van e vagy nincs jobb technológia,de az tény hogy az USA ban a Szaudiaknak nagyon jelentős befektetéseik és érdekeltségeik vannak,és ha esetleg úgy döntenének,hogy azokat onnan kivonják ,azt nagyon komolyan megérezné az amerikai gazdaság.Ezért senki nem gondolhatja komolyan hogy olyan mint olaj-lobby nem létezik.A helyzet természetéből fakadóan léteznie kell.Azt meg hogy Amerika mennyiért kapja az olajat soha nem fogjuk megtudni.
Sultan Ad Darwish 2009.03.02 16:30:06
@persicsbalint: A föggőséget nem az olaj jelenti,hanem a helyben befektetett tőkéjük.A szaudiak eladták az olajat nekik,majd a pénzt jól el is költötték helyben.Beszálltak a nagy cégekbe,szerencsejáték iparba ,kórházakat vettek stb.Most meg ha kell ha se vehetik az olajukat,mert ha nem odébb állhatnak.Ez egy oda-vissza játék .