Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r hattonka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csizmadia lövése nagyon messze volt a góltól, de nagyon közel a világhírhez, minket pedig megvilágosított. Találtunk egy szent célt a hazai labdarúgásnak. Ám előbb nézzük Csizit, akinek 10 centi hiányzott, hogy világsláger legyen az interneten:   Bosszantó, de ennél…..
...azaz pontosabban Farkas Péter autogramja. Abból az időből, amikor még egy ország sztárja, példaképe volt az egykori olimpikon birkózó. A bohém bajnok, aki örökké a barcelonai olimpia egyik jelképévé vált, amikor mosolyogva megharapta az aranyérmet a dobogó tetején.…..
Hogy mennyire nem ért véget, csak lappang a válság, mi sem mutatja jobban, minthogy az OTP augusztus 1.-től újabb díjjal kedveskedik papírpénz nélkül bénázó, például mobilkártyát feltöltő ügyfeleinek: Nem csalódtam az OTP-ben most sem, mikor a bankok mindegyike élve az…..
Kedves Felhasználók, Miután az Indamail internetszolgáltatójánál erősáramú karbantartást végeznek, az Indamail üzemelése szünetelni fog 2009.04.26-án vasárnap hajnali 2-6 óráig. Ez idő alatt az Indamail szerverei nem lesznek elérhetőek. A visszakalpcsolás után a levelek…..
r hattonka 2009.04.25 18:04:20
 Először beszélt Magyarországról Barack Obama amerikai elnök. Igaz, nem éltanulóságunkról, a sárga villamosról vagy anyám tyúkjáról szónokolt, hanem inkább aggodalommal emlékezett meg rólunk. Gordon Brown brit miniszterelnökkel való találkozása után arról beszélt: meg…..
r hattonka 2009.03.04 12:10:28
@érdektelen: Sziasztok en a Szechenyi otletet tamogatnam ami maris evi tobb milliard forintos megtakaritashoz vezetne az osszes miniszter ,kepviselo,polgarmester stb csak hazafiassagbol ingyen dolgozzon ahogy tettek azt Szechenyiek annak idejen mert jomoduak voltak s nem a sajat fizetesuket szavazgatak de legyunk joszivuek kapjanak havi minimum 60000forintot uzemanyagra es telefonra a tobbit mar osszeszedtek , meddig akarjuk meg oket fizetni mert mi magyarok nem csak hogy joszivuek vagyunk de meg azert is fizetjuk oket mert a hazankat kiarusitjak eladnak mindent es felelik az erte jaro penzt utoljara minket allampolgarokat fognak eladni persze a nyugdijasokra meg a gyerekekre nincs szugseg a letszamukat csokenteni kell mert ez a gyors haszon erdeke az orszag erdeke egeszen mas az eladasokat berbeadasra kellene cserelni ha van meg mit orszagos leltart kesziteni milyen ertekeink maradtak es elgondolkozni hazafiasan amig tehetjuk es cselekedni mert keso lesz ?@Zoli28: