Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SeilerSeiler

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerb Antalról általában a Világirodalom története című mű jut először az irodalombarát eszébe, pedig akadnak szépirodalmi alkotásai is, köztük is elsősorban Utas és holdvilág című regénye. Van néhány könyv a világirodalomban, melynek központi témája az ember…..
A mai poszt rendhagyó lesz, mivel nem én írtam, hanem Levéltáros, én csak kitettem úgy, ahogy kaptam. Köszönöm az írást.   Négy fiatal férfi utazásáról szól a könyv, a Don-kanyartól hazáig. A szerkezete szigorú, a szerkesztés hiányzik, az író nem író. Talán ezek a…..
.prezi-player { width: 550px; } .prezi-player-links { text-align: center; }   Volt ugye valamikor a Napóleoni háborúk idején (na jó, februárban) egy egyetmistáknak-főiskolásokank hirdetett városmarketing-verseny, én meg persze utána megígértem, hogy bemutatom a három legjobb…..
Blogok. Azt, hogy a Blog.hu-nak nem feladata a pénztermelés, vagy csak áttételesen, az Index miatt. Szóval a Blog.hu továbbra is egy növekedésorientált startup, üzleti modell nélkül - következtettem, amint Blumit és Uj Pétert hallgattam arról beszélni, hogy a Twitter vagy a Tumblr…..
Még nem késő nevezni az idei Barcampre. Elsősorban olyan startupok vezetőinek jelentkezését várják, akik hisznek saját webes fejlesztésükben, ötleteikben, és úgy érzik, hogy (leendő) termékük valóban sikeres tud lenni a következő években. A startup tagjainak önéletrajzával…..