Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liloocska

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt pénteken rendezték meg a KREA Kortárs Művészeti Iskolában a féléves vizsgamunkák kiállítását, ahol nagyon megtetszett egy kép. Kiderült, hogy egy első éves styling hallgató munkája, akit egy nagyon villáminterjú erejéig faggatam a…..
Liloocska 2010.05.11 09:59:02
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
A klasszikus összeragasztós esettel állunk szemben, amikor egy cipő meg van toldva egy teljesen elkülönülő szárral, mint egy zokni vagy  harisnya. Így, hogy nincs senki lábán elég bizarrul néz ki, de el tudom képzelni, hogy felvéve elég OK. Beatrix Ong csizma 969€…..
Liloocska 2009.12.24 09:05:46
Szerintem Johnny Depp még mosogatórongyban is a legsármosabb férfi a világon sőt, még ilyen fura kék napszemüvegben is. Zsenialitása vitathatatlan, nem is folytatom, mert soha véget nem érő dicshimnuszba kezdenék bele. Ha ő öltözik fel így az még inkább erősíti bennem az…..
Liloocska 2009.12.20 21:32:12
Bizony, a divatmániások kedvenc filmjének második részét forgatják New York utcáin, így mi is láthatunk pár képet - azaz ruhát Carrie gardróbjából.Kezdjük is az első outfittel: Egy fehér, enyhén áttetsző Halston Heriatage ruhát visel Sarah Jessica Parker - a…..
Alexander McQueen április végén jelentette be, hogy a 2010-es férfikollekcióját nagyon különleges módon tervezi bemutatni - ez a pedig egy rövidfilm lett David Sims rendezésében. És hogy miről is szól ez a pár perc?"A film azt a különleges utazást mutatja be, amikor…..
 Mivel ma gyereknap van, csak  egy rövid, bohókás poszt jut mára. Marc Jacobs szülinapi bulit rendezett párjának Lorenzónak. Természetesen a hírességek apraja nagyja is ott volt, beleértve Madonna új férjjelöltjét Jesust is, aki Lorenzo jó barátja. Mégis a buli…..
Pályakezdőként, friss diplomával az ember 80 ezer forintos nettó fizetésre számíthat. Elkeserítő...A pályakezdők viszontagságai akár több oldalt is megérnek, én csak a saját sztorimat mesélném el. A külkerre jártam és az utolsó félévben gyakorlati időt kellett töltenünk…..
OurFashion Ezek a mai fiatalok... 2009.05.07 23:21:59
...aztán tudnak öltözködni. Az itt felsorakoztatott lánykák ugyanis a tini korosztályt képviselik, hiszen mindannyian 12 és 16 év közöttiek. Nyilván azért nem sokan vannak 12 évesen, akik olyan intenzíven foglalkoznak öltözködésükkel, hogy közösségi honlapokra töltögessék…..
OurFashion Love or hate 2009.03.31 08:04:38
Nem volt szándékomban állást foglalni, hiszen ez egy eldöntendő kérdés, de azért megsúgom, hogy szerintem megtaláltam a Net-a-porter legcsúnyább ruháját. Márkája Temperley London, ára pedig nem kevesebb mint 960$. Kötözött, fonott, húzott és anyaghalmozott csoda,…..
Liloocska 2009.03.31 09:26:12
Hát, ezt jól kifogta! - esküvői dekoráció Egy kis móka a hétvégére marcipánból. ..
Miközben a saját esküvőm szervezésével nem különösebben jutottam előre, elkezdődött a várva várt esküvőszervező tanfolyam! :)Az előadások fantasztikusak voltak, nagyon érdekesek, és még annál is hasznosabbak. A hallgatók soraiban sokan, sokféle okból ültek lányok és…..