Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel7001

72 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozaik Sodrásban 2009.11.05 08:42:00
Angel7001 2009.11.05 20:45:59
BODY { MARGIN-TOP: 25px; FONT-FAMILY: Arial, Helvetica; COLOR: #0033cc; MARGIN-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 10pt } Hogyan tudjuk megtartani mindazt, ami fontos számunkra? Erről szól az a gondolat, melyet heti útravalóul választottam.   Itt olvashatod!   „… figyelj……..
A Föld forog tovább Alapigazság 2009.09.27 20:09:00
Mikor valaminek vége van, akkor valami új kezdődik. Ha egy ajtó becsukódik (http://nucablogja.blog.hu)Egy másik kinyílik (http://aitra.wordpress.com).    ..
 Ragaszkodni valamihez, vagy valakihez............. Ha elveszítjük, úgy érezzük, semmink sem maradt, ugye?   "Ami nem öl meg, az erősít!' – szól a mondás. Minden egyes kapcsolat egy-egy lépcsőfok a fejlődés lépcsőjén. A legnehezebb dolog ELENGEDNI. Miért?…..
"Akkor a város egyik elöljárója állt elő, és mondá: Beszélj nekünk a Bűnről és Bűnhődésről.És ő válaszolt, és ezt mondotta: Amikor lelketek vándorútra kél a széllel, Magatokra s őrizetlen maradván akkor követhettek el gonosztettet mások ellen, s így önmagatok…..
Nem tudok belépni a saját blogomba, csak óriási erőfeszítések árán,Biztos nem véletlen!Gyors döntés volt, csomagoltam az Angyalok földjét elhagytam..........Már meg is érkeztem........ http://aitra.wordpress.com..
Angel7001 2009.09.14 23:19:22
@Pimander: igen tapasztaltam én is. Folyt.köv az Új földön. :)
Angel7001 2009.09.14 23:20:19
@Adriette: Köszi, igazán rendes vagy! :) Mondtam már??? :)))
Angel7001 2009.09.14 23:21:51
Amikor az ember  elmerül a gondolataiban láthatóan nincs jelen. A fejben elindul egy hang csak gondolkodik, gondolkodik és ez leköti minden figyelmét. Ezt a külvilág most még jobban érzékeli, ezért jó, ha valaki, aki azt mondja, "Ébresztőőő...", aki informál a…..
 ha büntelen, de gyenge......
Ó mit is mondhatnék, eltűnt a bejegyzés............ Lehet ennek így kellett lennie....... Zajlik az élet. :( Pedig jó lett volna, ha olvassátok! :) Lehet  pótolom!  Annyi igazság és mondanivaló lett volna benne:) Azért a kísérő zenét publikálom :)  (Egyik kedvencem!…..
"Mondd el, mit hallasz és mondd el, mit látsz, mindenki másként látja a világot."You lead me on the pathKeep showing me the wayI feel a little lostA little strange todayI think I'll take a holdOf whatever comes my wayThen we'll see what happens Take  it day by…..
Angel7001 2009.08.31 20:21:35
@Adriette: Ez a Szatti szanpannya egy formája nálam! :)
A Másik Egy ember találkozik egy régi barátjával, aki minden próbálkozása ellenére nem vitte semmire az életben. „Adok neki egy kis pénzt” – gondolja. Csakhogy még aznap este kiderül, hogy a barátja meggazdagodott, és azért jött, hogy kifizesse az évek során…..
Hosszú volt a mai nap, mégis kellemes. Tettem a dolgom, kaptam a tanítást, hallgattam a bölcsességeket észre sem vettem, hogy 17.30 lett.  A nap végén pedig meglátogattam kedvenc nagybátyámat.  Egy kicsit a múltba utaztunk és  jókat mulattunk. És erről beszélt…..
A Föld forog tovább Deja vu 2009.08.25 18:53:00
A deja-vu, amikor úgy érzi az ember, hogy az ami éppen az adott pillanatban történik vele, azt  már egyszer átélte ugyanabban a formában.....  When you see familiar faces But you don't remember where they're from Could you be wrong? When you've been particular places That you…..
A Föld forog tovább A bölcs 2009.08.24 22:47:00
 Ha olyan bölccsel találkozik az ember, aki megfeddi hibáiért, s rámutat arra, hogy mit kell elkerülnie, akkor kövesse ezt a bölcset, aki mélyen rejtett kincseket tárhat fel. Nem jár rosszul, ha ilyen bölcset követ. (76) Intsen, igazítson útba, tartsa távol a gonoszságot! A…..
"A bizalom oázis a szívedben, amelyet a gondolkodás karavánja sosem ér el." KG   ..
Hol volt, hol nem volt..........Kezdhetném így is, de nem a toronyba lettem bezárva és nem a herceg jött el hozzám. Ez egy egészen hétköznapi történet, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra.Hát az történt, hogy már indulni akartam hazafelé munkából, mikor jött egy…..
Egy rendkívül gazdag könyv......   " Nem a személyben bízz, hanem a tanításban. A tanítás alatt ne bízz pusztán a szavakban, hanem a bennük rejlő jelentésben. A jelentésre vonatkozóan, ne bízz pusztán az…..
"Amikor új tanítvány jelentkezett a Mesternél, általában a következe oktatásban részesült: - Ismered azt a személyt, aki egész életedben kitart melletted? - Ki az? - Te. - És tudod a választ összes lehetséges kérdésedre? - Mi az? - Te. - És kitalálod-e, hogy…..
Angel7001 2009.08.10 20:51:56
@Adriette: Nekem is tetszik, Hát ki tartson ki mellettem egy életen át, ha nem én! :)
   ..
Tanár úr kérem, én készültem! Isten bizony, én készültem! Most komolyan......... még mindig nem értem: ki itt a 25 éves? Jaaa, hogy nem ki, hanem mi? Miiiii? Ugyan kérem, Tanár úr, nézzen ránk, mi nem vagyunk 25 évesek! Nem, ne.......... Tanár úr kérem, én tényleg…..
Angel7001 2009.07.27 20:49:01
@Adriette: Info: főzni fogunk, jobbanmondva a fiúk fognak főzni és zenekar is lesz. Szóval bográcsos buli lesz az Önkormányzatnál. Tök jó hely, ebben az utcában van a szülői ház, ahol felnőttem.
Angel7001 2009.07.31 00:57:12
@Mézesbácsi: Nem, nem az osztályfőnök volt az. Az egyik srác az osztályból. Az igazság az, hogy régen, nagyon régen találkoztam vele és csak a szőke haja és kék szeme volt a régi.... :) Hm... akkor most nekem is rá kellene jönnöm valamire?
Angel7001 2009.07.31 20:55:56
@Adriette: Köszi, így teszek!
Dsida Jenő:  Az én kérésemAz ábrándok, mik itt élnek szívemben,Immár tudom, hogy nem maradnak itt,Minden, ami szép, gyorsan tovalebben, -Az élet erre lassan megtanít.Mert mi az élet? Percek rohanása;Fagyos viharként száguld mindenik,Mögöttük sír a kertek pusztulása,S a…..
 "I took a walk along the shore To clear my mind about the day, I saw a man I'd seen before As I approached, he slipped away... I knew his face from yeas ago, His smile stays with me ever more........." ..
Az emberek az életmódjuknak köszönhetően  idő előtt megöregszenek, megbetegszenek.  A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. A szervezet egyensúlyi állapotában a vér pH-értéke 7,4.    Savtalanítás, a fiatalság forrása A savak okozta…..