Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veszett Hörcsög

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utazó Tódi USA nyugati part IV. 2020.03.21 06:00:00
A kellemes de annál rövidebb repülés után San Francisco repülőterére érkezve a terminálok között közlekedő automata vonat felé vettük az irányt, amivel átmentünk a BART nevű elővárosi vasút állomásához, hogy negyedóra múlva még mindig a jegyautomata előtt tébláboljunk és egymással üvöltözzünk...
Minden hétfőn egy újabb érdekes történettel szeretnék jelentkezni az amerikai politika történetéből, és ez most sincs másképp. Ebben a cikkben Aaron Burr alelnök és Alexander Hamilton, volt pénzügyminiszter párbajáról fogok beszélni, melynek hatásai sokak szerint messzemenőkig meghatározták, hogy a…..
Sziasztok ismét! Sajnos nem fért ki az új rész egyben... de most nem kell két hetet várnotok, mert csak ketté kellett vennem a két posztot, meg ha már nem kell odafigyelnem a terjedelemre, ki is bővítettem egy-két dologgal és képpel, úgyis volt, amit már csak amiatt nem tettem bele.…..
 Mivel töltik az idejüket az emberek ott, ahol fél évig tart a tél, kinn mínusz 40 fok van, benn viszont nincs áram, folyóvíz, sőt, wifi sem. A helyzetet még elképzelhetetlenebbé teszi, hogy ezen emberek egy olyan faluban élnek, ahová nyáron is csak dzsippel lehet eljutni,…..
Veszett Hörcsög 2011.02.10 15:39:26
Dezsőmail Mit tudunk Dezsőről? 2010.02.01 13:57:00
Hegedűs Dezső. 34 éves, átlagos figura. Egyedül él garzonlakásában, Budapesten a Pipacs Lakóparkban. Key Account Manager. Jól keres. Nem szereti a munkáját. Kevés barátja van. Alkalmi szexre vágyik. Ismeretlenekkel focizik keddenként. Egy 4 éves japán autót hajt. Maga szerint…..
Amerikai autósok véleményét gyűjtötte össze egy felmérésben a GM, a kutatást támogatta az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma, tekintettel arra, hogy az amerikai autók kapacitását 88%-ban nem használják ki. Feltették például a kérdést, hogy vajon szükséges-e…..