Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szlem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljük el, ahogyan Churchill kizárólag arról beszél, milyen jó lesz a megnyert háború után, majd a mikrofont átadja valamelyik miniszterének, hogy akkor szóljon ő néhány szót a vérről és a könnyekről. (Fotó: fidesz.hu) A legutóbbi ígéretek szerint a mai napon…..
szlem 2011.03.01 12:54:15
@KG2000: Igen, ez teljességgel valószínű, hogy szocialista politikusok írják ezt a blogot. Teljesen kizárható az a feltevés, hogy csak idéznek innen. Hiszen kinek jutna eszébe idézni bárhonnan is, ami nem a saját tollából származik.
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
szlem 2011.02.01 12:31:24
@AK76: Az a hozzászólás szerintem tömény irónia volt:)
szlem 2011.02.01 12:56:02
@DeeJay-T: De miért is kell a vizsga? Ha a szórakozóhelyeknek megéri, hogy olcsóbbért szarabb zenét játszó zenészt hívnak meg, akkor ez az ő dolguk. Ha a közönségnek erre van igénye, akkor igazodjon a közönség igényeihez a 15-20 éve játszó ismerőseid.
Talán játszhatnának pöttyet olcsóbbért, jó zenéket, aztán ha a közönségnek tetszik, akkor a szarabb zenész fellépésére nem fognak elmenni, hívják megint a jobb zenészt a helyek, hogy legyen látogató.
Véleményem szerint nem egy papírdarabnak kéne eldönteni, hogy ki a jó zenész, ki érdemel több pénzt.