Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charlie50

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mármint a pártunk felépítését. Sajnos több tagunkról, akik magukat aktív politikusunknak vallották, kiderült, hogy csak addig politikusok, amíg ez nem jár befektetett munkával és idővel. Mivel még maradtunk páran, akik nem csak egy kis párt inaktív tagjai szeretnének maradni,…..
Pénteken pártelnökválasztás lesz Magyarországon, így a Nemzeti Radikális Párt tagjai is új pártelnököt választhatnak. Az aktív politikuscsapat és a jelenlegi pártelnök támogatásával a párt hivatalos jelöltje charlie50, kérünk minden párttagot, hogy rá szavazzon. A…..
A Nemzeti Radikális Párt örvendetesnek tartja az állandó (reguláris) magyar hadsereg felállítását és szeretnénk, ha a hadsereg további katonákkal bővülne és a hadsereg eddigi szervezői tovább folytatnák a megkezdett kiváló munkájukat, ezért ezen a téren nem is szeretnénk…..
A Nemzeti Radikális Párt a gazdaságot az ország alappillérének tartja, ezért itt fontos változásokat szeretnénk elérni. A legnagyobb problémának az alacsony exporthajlandóságot és az alacsony vásárlóerőt tarjuk. Az exporthajlandóság növelésére ÁFA-növelést szeretnénk…..
A Nemzeti Radikális Párt az egyik legfontosabb feladatnak a közösség további erősödését és a magyar lakosság növelését érzi. Azt tapasztaljuk, hogy heti szinten több, mint százan hagyják abba a játékot már az elején azért, mert nem kapnak elég segítséget és…..
A Nemzeti Radikális Párt a külpolitikai programjában elsősorban Magyarország, mint nagyhatalom bemutatását tűzi ki célul. Ennek érdekében erős szövetségesként és veszélyes ellenfélként szeretnénk Magyarországot bevezetni az e-világ lakosainak köztudatába. Véleményünk…..
Ezennel elkezdjük publikálni a Nemzeti Radikális Párt programját. A programunk hét részből áll: belpolitika, külpolitika, gazdaság, hadsereg, államigazgatás, kommunikáció és közösség; a mai cikkünkben a belpolitikai részt ismertetjük. A Nemzeti Radikális Párt jobboldali…..
Üdvözlünk mindenkit!A szlovákoknak küldött ajánlat/ultimátum és az arra érkezett válasz alaposan felkorbácsolta a kedélyeket Magyarországon. A Nemzeti Radikális Párt véleménye az, hogy Szlovákiát el kell foglalnunk, az indoklást az alábbiakban olvashatjátok.A Nemzeti…..
Üdvözlünk mindenkit!Többen talán észrevettétek, hogy a volt Koponya Légió Pártja új nevet kapott. Tudom sokan fogják kritizálni ezt a lépést, hiszen ez már legalább a nyolcadik neve a pártnak, de a mostani (reméljük utolsó) névváltozás egy megújulási folyamat része.…..
 Keresek:Direktort  feladata: cégvezetésFőszerkesztőt  feladata: újságírás ..
Charlie50 2009.03.03 19:20:05
 Ha 30 napig folyamatosan dolgoztok akkor 5 aranyat kaptok(Hard worker kitüntetéssel együtt) A 6 os szintlépésnél újabb 5 aranyat kap mindenki! Ez összesen 10 arany további nagyobb összeget nem fogtok kapni valószínüleg. 10 arany nagy összeg de annyira azért nem nagy hogy…..
 KL vállalat alapítási projekt: jobbradikal: 1 KL aranyrészvény Házépítési projekt:   Találtam 3,5 aranyért házat a feketepiacon viszont kell még két jelentkező az üzlethez, akinek kell q1 ház 3,5 aranyért az írjon!VonBody (3,5 arany) -átadvaLatisTheBest (3,5…..
Charlie50 2009.03.02 00:04:58
 Koponya Légió szerkezete                                                               febr 28 Koponya Légió…..