Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloghu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bocsánat, elnézést, fogvatartott az egyik  kedves barátom (köszi Orsi) :D! Megkésve bár, de itt az új bejegyzés. Egy rövid történet következzen lázongótól, aki elaludt munkahelyén, amiért kirúgták. Egy hete rendkívüli felmondással megszűnt a munkám.  …..
bloghu 2009.03.14 19:00:19
Ameddig elkezdenek özönleni a levelek itt egy történet V. Andreáról:V. Andrea 33 éves. A kisfia alsó tagozatos iskolás, a kislánya még óvodás. Közgazdasági szakközépiskolában érettségizett. Érettségi óta több munkahelyen és munkakörben dolgozott, mindegyikből profitált…..
 Az alábbi levélíró a macskamérgező szomszédját sajátos módon intézte el, és korántsem biztos, hogy megússza eljárás nélkül. Tipikus helyzet, amikor jogszerűen szinte nem lehet mit tenni, és a végén a felbőszített sértett fél kerülhet kellemetlen jogi…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..