Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heroica

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár csiki-csuki 2009.08.01 07:18:00
Barcsay: Kinél végzett a főiskolán, fiam? Wahorn : Nem jártam főiskolára, Tanár Úr. Barcsay: Helyes, nagyon helyes! Sokan emiatt a fogás miatt unják a malom játékot. Közepes sakkozó is viszonylag hamar elsajátítja ezt a húzást, amiután elég minden gondolkodás nélkül…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Eredetileg De Gaulle-kötetekkel szerettem volna megdobálni Daniel Cohn-Benditet, a 68-as párizsi diáklázadások egyik botcsinálta vezérét, aki azóta belenyárspolgárosodott (lásd "Nem a párizsi barikádokon van!" c. cikkünket) az Európai Parlament zöld pártjának alelnöki…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
heroica 2009.04.29 10:06:42
@váj mí:
Amennyiben a melltaperolásért cserébe, a főnök ellátja jogsegéllyel az adócsalással vádolt férjet, hááát, meggondolandó a dolog!
Na persze, pro bono!
Konzervatórium NYUGGERPÁRT! 2009.04.21 10:05:00
Muki fejek, sajna-bajna, hip-hop, jön kis Vuk - ilyen, és ehhez hasonló elmésségekkel és modorosságokkal szórakoztatta az ATV közönségét Schmuck Andor, miközben bejelentette, hogy a Tisztelet Társaság létrehozott egy pártot, és indulnak az EP-választáson. Történelmi pillanatok…..
Aki utazott régen InterCityn és igénybe veszi ugyan azt a szolgáltatást ma az azt tapasztalhatja, hogy ugyanazt az utat sokkal több idő alatt tudja megtenni. Ennek az egyik oka az, hogy az IC is megáll már olyan állomásokon, ahol régebben nem állt. Sok önkormányzat úgymond kisírta…..
heroica 2009.04.21 10:40:55
@Before: Bp-Szeged 1 tank benzin??? Billencs Zil-lel vagy hogy? LoL
A Hammerfall tagjait eddig mindenki jófiúnak tartotta, de úgy látszik velük is elszalad néha a ló. Történt ugyanis a legutóbbi bécsi koncertjükkor, hogy Anders Johansson dobos, és Oscar Dronjak gitáros kissé bódult állapotban a hotelszoba bútorain akarta bemutatni…..
Konzervatórium Nincs - értelme 2009.04.13 07:05:00
Nincs. Ezzel a címmel írt Ónody-Molnár Dóra publicisztikát a szombati Népszabadságba. És tesz benne érdekes állításokat: A közhiedelemmel ellentétben a gyes összege és időtartama, illetve a szülési kedv között nincs szoros összefüggés. Minek nézi a nőket az, aki szerint…..
Pontosan tíz éve – 1999-ben – történelmi tettet hajtott végre egy székely származású vajdasági magyar ember: Dani Zoltán. A világsajtót bejárta a hír, hogy Dani és katonái lelőttek egy F–117-es lopakodót. Szerbiában nemzeti hősként tisztelik, tettéről filmet…..
Konzervatórium Puskás közügy! 2009.04.02 18:36:00
Vendégszerzőnk, Borbás Barnabás írása Kétségtelen: nehéz a nagy sietségtől egyre szűkebb látószögön kívül eső lényegre, a bennünket megtartó értékekre figyelni. A hétköznapok beszédét más tölti ki, médiafelületeinket más foglalja le - például fajsúlyos közéleti…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
Ezzel a kétrészesre tervezett poszttal Hoerbi kolléga lepett meg bennünket. Amint azt olvasóink látni fogják, a Lusitania témája olyannyira többfunkciós, hogy tán még a konteóblogba is beleférne, de tiboru - miként az igazán nagy formátumú férfiak - tényleg tud veszíteni... Kezdődjék tehát a finom…..
heroica 2009.02.28 19:25:10
@Empty: Martian 2009.02.28. 15:02:11
A maga korában a Lusitania elsűllyesztése legalább olyan jó "csali" volt a háborúban érdekelt amerikai köröknek, mint jó hét éve a WTC "lebontása"...

Pl. itt.

A tévedések elkerülése végett, nem arról van szó mintha bármelyik oldal valami magasabb moralitásról tett volna bizonyságot, csakhát a háborút a Központi Hatalmak kezdték. Ez tény. Na meg a 15 millió halott, az is tény. Nekünk meg Trianon.