Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeCavalier

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! Nem vagyok az a szó nélkül eloldalgós fajta, úgyhogy engedjétek meg, hogy ezúton köszönjem meg nektek az elmúlt évek minden örömét és szépségét. Nagyon szerettem ezt a blogot, meg az elődjét is, és számomra mindig nagy tisztesség lesz, hogy elmondhatom…..
Azt már jó ideje tudjuk, hogy a magyar sajtótermékek okvetlenül húznak valamilyen mértékben balra vagy jobbra, de a rezsicsökkentés értelmezésében most kézzelfoghatóan kimutatható némi elfogultság pro avagy kontra. Lássuk, hogyan lesz 3400 átlagos érdeklődésből 3400…..
LeCavalier 2013.04.17 15:42:05
@energiagorilla: Nem félreértés, félremagyarázás, mégpedig a te részedről. Ha megnézted volna rendesen, a Népszabis cikkből pl. egyértelműen kiderült, hogy január óta érkezett 700 panasz, ráadásul az is ott van, hogy ehhez képest mennyi energiafogyasztó van.
LeCavalier 2013.04.17 18:57:54
@energiagorilla: Csakhogy nem volt semmiféle közlemény, egyszerűen a lap megkereste az NFH-t és ők meg válaszoltak, úgy, hogy abból minden pontosan kiderült, nem nagyon van ezen mit számon kérni - ahogy tavalyi adatokat sem a zöld szám esetében.

Arra akarok kilyukadni, hogy amit írtál, az pont ugyanolyan, mint amit a média híreiről gondolsz: egyszerűen félremagyarázol egy általad kreált esetet úgy, hogy az a neked megfelelő - vagyis energiaszolgáltatói - szempontból működjön.
LeCavalier 2013.04.18 12:37:44
@energiagorilla: Az, hogy nem ismered a média működését, ebből az anyagodból elég egyértelműen kiderült. Az érvelésed szerintem pl. ott nem állja meg a helyét, hogy dicséred a Népszabit, amiért hogy utánajárt a témának, és nem csak bevágta az MTI-t, amiben igazad van, de az utánajárás ellenére volt képes ugyanazt a címet adni, mint a Magyar Nemzet.
De amúgy a Népszabinak ezzel teljesen igaza volt, mert így kap az egész hírértéket, egyúttal pedig nem közöl olyat, ami félrevezető lenne.
Na mindegy, amúgy igazad van, túlbeszéltük a kérdést.
Akármennyire hihetetlen, van lehetőség rezsicsökkentésre úgy is, hogy közben nem haragítjuk magunkra a világ fejlettebb felét, nem pusztítjuk el a befektetői bizalmat, nem sújtjuk plusz terhekkel az egyébként is nehezen megélő kkkv-szektort, és közben még a lelkiismeretünk is…..
LeCavalier 2013.03.29 11:08:16
@Flyer68: 1. Azért, mert a keresztfinanszírozás nem egészséges, még nem lehet egyik napról a másikra kivenni a távhőtámogatást az árból, mert összeomlik a rendszer.

2. A 10 százalékos rezsicsökkentés előtt nem emlékszem túlzottan intenzív panaszkodásra az árrés miatt. Tehát ha a tarifavágást nem a rendszerhasználaton, hanem más oldalon érnék el, vélhetően nem lenne indokolt ennek megemelése. Persze, én is szeretném ha nőne a fizetésem, de nem indít az ember blogot, csak azért, hogy ezt közölje...
Ma nem mérünk kivédhetetlen csapást a GDP-re. A Raptus igazából nem játék, inkább kicsit interaktív mozi, klikkelésen kívül talán egyszer kell benne csinálni mást. Engem elsőre a zenéje ragadott meg, ahogy a villámfények alatt brutál jó gitárakkordok szóltak. Aztán…..
Orbán Viktor az augusztus végi Tranzit fesztiválon jelentette be, hogy az állam a közeljövőben megvásárolná az E.On-t (a miniszterelnök ennél többet nem árult el, valószínűleg a cég magyarországi gázüzletágára gondolt). A bevásárlás nem lenne olcsó mulatság: a becslések…..
Egy szorgalmas munkakerülő mindig megtalálja az utat. Fizci bloghu-s üzenetben juttatta el hozzám a Rew 2 linkjét, és milyen jól tette, én, bevallom, elmentem volna mellette. Pedig az első részt kifejezetten élveztem, és a második is egészen aranyosra sikerült. Lehet, hogy csak az…..
LeCavalier 2012.09.13 23:15:17
Munkakerülő játékok Jobbra el! 2012.07.24 09:00:00
A futkározós/ugrálós játékok táborába csatlakozik be a Run Right, aminek már a nevében szerepel a feladatunk: jobbra kell futnunk a képernyőn. Pontosabban dinoszauruszunk megteszi ezt magától, nekünk csak ugrálni kell, illetve az embereket lelőve némi pénzt kicsikarni belőlük,…..
LeCavalier 2012.07.25 11:31:08
@PierP.: A hátrány amúgy elég könnyen kiküszöbölhető meghalás nélkül: új pályák előtt vissza lehet lépni a régiekre pénzt gyűjteni..
Végtelenül sajnálom, de úgy tűnik,  szerzőtársaim nem vesznek komolyan engem mindaddig, míg be nem váltom a fenyegetésemet. Az úgy volt, hogy megírtam a hétfői-keddi adagot, aztán szépen kértem, hogy legyenek szívesek valami mással színesíteni a hetet, mivel az én ízlésem…..
Érdekes egyveleg a Bomb Runner. Kicsit minigolf, kicsit flipper, kicsit disztroj, mindezt egy sci-fis űrhajós környezetbe ágyazva - kétségtelenül sajátos kombó. Azonban működik, az eredmény egy remek játék lett. Az egyetlen cél az útvesztő végén lévő reaktor elpusztítása,…..
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
Megszületett a szavazás végeredménye - és kérlek, ha eddig nem tettétek, most már ne nyomkodjátok, holnapra eltüntetjük a szavazódobozt, most pusztán az átláthatóság végett van még a helyén -, melynek értelmében egy icike-picikét többen vannak azok, akik szerint nem zavaró…..
LeCavalier 2012.04.25 13:00:26
@nyauuuuu: Kb 1000 szavazatból velem együtt 8 felhasználó kommentel - ne érezd úgy, hogy nem érdemes csinálni! :-)
Most már (remélem!) visszavonhatatlanul itt a tavasz, úgyhogy időszerű előszedni a hideg miatt letett bicikliket.De ha valaki olyan lusta, mint én, még ezt is virtuálisan oldja meg :-). A sudden meeting engem leginkább a zenéjével fogott meg. A játékmenet nem egy nagy valami, a…..
LeCavalier 2012.03.08 12:25:47
@nyauuuuu: Ne hallgass rá! :-) (Legalábbis ebben) Jöhetnek az ilyenek legközelebb is.
A Marvel stúdió elégedett a Thor képregényfilm által összegyűjtött eddigi 357 milliós bevétellel (még van benne szufla, legalább egy százas jön hozzá) és a második felvonást tervezgeti. A folytatást 2013-ban szeretnék a mozikba küldeni, a cinemablend oldal forrásaira…..
LeCavalier 2011.05.19 14:54:36
@Mese92: Enchantress-t és Executioner-t még a 60-as években találták ki, akkor még menő lehetett a sztori...
 Semmi kétség, a sör és a fine dining szép párt alkotnak. De vajon tényleg a Krombacher képes a legjobban tartani az iramot a meredek ízekkel? A Krombacher amúgy nagyon kellemes meglepetés. Apró, elegáns szénsav, könny test, és pengeéles komlózottság jellemzi. Ráadásul…..
LeCavalier 2011.04.04 17:07:27
@Kata78: Estrella-t 4-5 éve Madridban kóstoltam, egy született madridi ajánlására...
LeCavalier 2011.04.05 12:03:01
@Kata78: Ne viccelj, örülök, ha okot adhattam egy újabb madridi körre:-) Amúgy kocsmában én sem emlékszem rá, kisebb boltban vettük.
LeCavalier 2011.04.05 17:30:48
@Rolli: Na ja, a Mahou, amit még a McDonald's(!)-ban is árulnak.:-)
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Az előző post lendületét megragadva szeretném bemutatni a játék folytatását, a Jumpers for goalposts 2-t. A második rész nagy mértékben hasonlít az előzőhöz, viszont a játékmenetben több újítást vittek véghez, ami újszerűnek hat az előző részhez képest. A meccs közben…..
Képviselő Funky Ki ez a férfi? 2009.02.27 12:29:00
A teljes gazdasági összeomlást még csak túlélnénk valahogy, de Csodálatos Gyurcsány Ferenc helyett miért kell egy ilyen senkiházi szemüvegest ránk sózni??? Egyáltalán ki ez a férfi???..