Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ittkavodka

11 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törökországi közel három hét leírhatatalan, így inkább csak érdekességeket gyűjtök nektek csokorba, ami talán visszaadja, mennyire nagy élmény volt látni Isztambult és Ankarát. Isztambul egy része (az érdekesebbik) Európában fekszik, a nagyobb viszont Ázsiában. Mi az…..
Elütöttem egy kiskutyát. Egy idióta kurva sétáltatta reggel a fehér pamacs kutyusát. Megálltak a zebránál, a dög meg lemászott az útra, pont elém. Bár nem mentem át rajta, csak az autó jobb eleje ütötte el, de nem kelt fel többet. Félreálltam, visszamentem, addigra már egy…..
                Osztálykiránduláson történt, ahová már tintásan mentek az alkeszok, hogy Tihamér belépvén szállásuk ajtaján első dolga az volt, hogy belerókázzon a mosdókagylóba, ami közvetlen az ajtó…..
Hogy lehet egy reklámmal egyszerre megforgatni Rejtő Jenőt és Arany Jánost a koporsójában? A Soproni most megmutatja! Az előző reklámfilmjükben megkezdett vonalon haladva, ezúttal is a magyarság leglényegét próbálták megragadni, vagy ha úgy jobban tetszik valami közhelyesen…..
Tardai történetek Hatvanöt 2009.05.21 09:00:00
Az Iván első lángosa kajakra lángos lett. A kopaszpuncis bulaposzter a sütőmedence fölött persze mellig leégett, a bódé meg úszott a tűzoltóhabban. Még Susi Simpson szájára is jutott egy jókora adag fehér pacsmag, azt' mire a Májki meg az Iván kidzsuvázták a próbaüzemben…..
Blogunk hónapok óta foglalkozik az újbudai alkoholárusítás korlátozásáról szóló rendelettel. Már márciusban felhívtuk olvasóink figyelmét, hogy Molnár Gyula miként védi meg a ZP-t és a Riót, míg záratja be az összes többi kocsmát. A nem éppen józan…..
Tihamér és Gerzson megunta az üvegek hídpilléreken, és tűzfalakon való értelmetlen, de főleg egyhangú pusztítását, és összedugván fejüket valami radikálisabban izgalmasabbat ötlöttek ki: Egymástól 20 méterről elkezdtek egymás felé futni teljes gázzal, majd összecsapják…..
Ebéd előtt összefutottam a dizájner csajjal. Pont az a kikerülhetetlen, gázos találkozás volt. Köszöntünk egymásnak, aztán megkérdezte, hogy jól vagyok-e. (Gondolom úgy értette, hogy bevettem-e a gyógyszerem) Kacsintottam egyet, hogy minden oké, és vele? Erre folytatta, hogy…..
Ittkavodka 2009.05.20 20:21:00
Éppen egy kórház környékén iddogáltak éjszakába nyúlóan, amikor -ismervén Tihamért- Gerzson és Béla, összekacsintva, és könyökkel oldalbabökve egymást rámtatott a kapuzaton lévő zászlóra, és hanyagul annyit mondtak: "Hát, mi biztos nem tudnánk olyan magasra…..
Gerzson első anyós-apóslátogatásnál fel akarta venni a versenyt az  öreggel, de a harminc évnyi alkoholizmus nehezen behozható 4 év alatt. Meg akart felelni após elvárásainak, és megmutatni, hogy a friss máj jobb, mint a tapasztalt. Hát nem volt az. Megszámlálhatatlan sör,…..
Tegnap jó volt az este. Nem voltam csajjal, de egy bögyös kis liba be volt állva, és miközben dumált, állandóan böködött. A sokadiknál mondtam, hogy most már vissza fogom adni, de folytatta. Erre én is megböktem a mellét, amire alig reagált, pedig azt hittem leszedi majd érte a…..
Borároson iszogatták búcsú-sörüket, amit ugye gyakran követhet a búcsú-utáni-sör, ha az éjszakai busz korábban elmegy, mint az alkeszok odaérnének, amikor találtak egy (üres) borosüveget. Gerzsonnak egyből az jutott az eszébe, hogy annak biza  a Dunában a helye, de Tihamér…..
Nehéz helyzetbe hozta a bringázás terjedő divatja a fogyasztói társadalom csúcsain élő divatcentrikusokat. Égető kérdés, hogy honnan szerezzenek megszokott életminőségükhöz illő kerékpárt, amivel eleget tehetnek az erősödő külső és belső késztetéseknek, hiszen…..
Tihamér nagy pókember tud ám lenni: egyszer egy emlékezetes szilveszter alkalmával, megrohamozott egy idősek otthonát.  Szegény épületnek két megbocsáthatatlan bűne volt: egy eléggé tagolt homlokzat, amelyen a földszinti ablak ráccsal (Tihamér szemében ez létra!) volt…..
                Még a gimiben, a tíz perces szünetben elrohant a három alkesz az ABC-be, vettek fejenként egy sört, megitták, visszavitték az üvegeket, vettek dobozos sört, azt benyomták a tesiterem felé…..
Városlődre ment a banda egy faházba "pihenni", kikapcsolódni a városi élet forgatagából, amikoris Béla és Gerzson alatt elszaladt a szekér, ketten valamivel több, mint egy tálca sört megittak. Tizen-egynéhányadik doboznál tartottak, amikor Gerzsonnál kiborut a bili, és…..
                Béla- aki valójában Gábor, csak valahogy Béla lett belőle- zenész (trombitás), és mint ilyen hivatásának érzi (a zene mellett) az alkoholizmust.…..
Egy alkalommal Béla, Tihamér, és Gerzson agresszív részegre itták magunkat, mert épp tele volt a tökük mindennel, és úgy vélték, az a telefonfülke tehet mindenről, amelyik ott álldogált szerényen a kocsmától nem messze. Annak rendje és módja szerint bele is kötöttek, céljuk…..
    Egy fakultatív osztálykirándulás alkalmával (ami valójában természetesen csupán arról szólt, hogy a szülőktől minél távolabb, minél jobban beigyon a társaság) a következő kör sör rendelése előtt Tihamérnak hirtelen felvidult az arca (tipikus…..