Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foxesh

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
foxesh 2011.05.23 19:02:23
@SirWimintro: LOL kár hogy külföldi oldalakról veszik át és fordítják le (sokszor rosszul)
Éppen az előbb fejeztük be reggeli mellett a Rém Rendes Család sorozatot. Még 3 éve vettem meg németeknél az évadokat (10€-ért árulták és még magyar vonatkozása is volt!), kis szünetekkel most jutottunk el odáig, hogy évadról évadra végignézzük. Összesen 11 évad…..
foxesh 2011.05.15 13:43:52
@partytuja: Nem igazán így volt. A 9-10. évad környékén volt az az utazgatás, megint terhes volt csak nem akarták már a sorozatba beleírni.
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
...szabadon engedjük a lelkünk mélyén lakozó pici grammarnáci mellett lakozó még kisebb spellingnácit, és lendületből eltöröljük a magyar gémerek körében 99,9 százalékos penetrációval futó tévhitet Peter Molyneux nevének kiejtéséről.Te hogy ejted? Franciásan, mi,…..
Bokros teendőink miatt a héten valahogy elmaradt a játékcsajrovat, ezt pótoljuk most egy olyan témával, amit csak hétvégén és 18-as karikával merünk kitenni: pornófilmek, amiknek valamilyen videojáték adott ihletet. (Nekünk meg a Destructoid hasonló témájú válogatása adta az…..
foxesh 2010.11.15 14:54:40
Harmadjára Dustin Byfuglien hosszabbításban lőtt góljával 3-2-re legyőzte a Blackhawks a San Josét, ezzel csak egy győzelemra van szüksége, hogy a Stanley-kupáért játsszon. A San Jose szerzett vezetést, de aztán a Chicago 2-1-re fordított. A 56. percben a két gólt szerző Patrick…..
A főcsoportdöntők negyedik résztvevője még nem ismert, de az biztos, hogy vasárnap, közép-európai idő szerint este kilenckor a San Jose–Chicagóval kezdődik a soorzat. A Montreal négy órával később a Boston–Philadelphia párharc győztesével játszik. A Chicago tavaly…..
foxesh 2010.05.16 18:33:02
Simon Gagne hosszabbításban lőtt góljával szépített a Philadelphia, a Boston ennek ellenére otthon harcolhatja ki a továbbjutást. A Chicago hetet vágott Vancouverben, egy lépésre került a főcsoportdöntőtől. Drámai csatában szépített a Philadelphia. A sérüléséből…..
foxesh 2010.05.08 16:12:28
Magyarország története címmel indított sorozatot a Magyar Televízió vasárnap esténként 18:55-től. Egy kicsit kommersz, egy kicsit érződik rajta a szocialista múlt közszolgálatisága, de legalább színes, és könnyen fogyasztható. A sorozat számos olyan újítással élt,…..
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
smartie: Én az AXN júniusi műsorajánlója alatt elhangzó dal előadójára és címére lennék kíváncsi. Ha ez az, akkor Nadia Fay: Honeycomb. Reklámzene ügyben egyébként csak ajánlani tudjuk ezt a szájtot. (A csatornától kapott infók szerint, is ez lesz az, bár ők Come And Down…..
Immáron a harmadik trailer is kint, jó lesz ez emberek, klasszikus CSK-vonások, de egy fokkal sötétebben. ..
foxesh 2009.07.09 15:50:04
@EvilHedgehog: Én is ettől félek. Valahogy nem jön le belőle az a tipikus Csillagkapu feeling, mint az SG1-nél vagy az Atlantisnál.