Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyírő Gergely

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zúg a méhkas Csíkszent györgyön, jó pár napja nem csitul a hangja. A bánkfalvi leválás ügyében kiírt népszavazás kapcsán megtörtént az, amitol egyesek tartottak, mások számítottak rá, ismét mások pedig reménykedtek a bekövetkezett végkifejletben. Az eredmény és az…..
Nyírő Gergely 2010.03.26 21:34:20
Tisztelt érdeklődők, az ügyben érdekeltek!

Az elmúlt napokban történt, mondhatni történelmi eseményeket, nevezhetjük a bánkfalvi december 5-ei szavazásnak. Minden bizonnyal, azok, akik nem mentek el szavazni, vagy NEM-el voksoltak, nem rosszindulatból, hanem tájékozatlanságból hozták meg téves döntéseiket. Mindannyian, akik élhető jövőt szeretnénk, azok elmentünk, és ha még ROMÁNUL is volt, a kérdés, a DA rublikába pecsételtünk, vagy tenyereltünk, mert számunkra nem közömbös közösségünk jövője! A másik kockát választók is minden bizonnyal a közösség érdekeit szemelőt tartva döntöttek úgy, hogy ellene szavaznak, konkrét tettükkel, vagy passzivitásukkal. Ők viszont téves, vagy hiányos információ birtokában voltak! Kiindulva abból, hogy mindannyian közösségünk javát tartjuk fontosnak, minden bizonnyal az információ hiány, és az ebből származó félre tájékoztatás az oka, hogy negatívak az eredmények. Ha ez így van, akkor nem szabad feladni, nem reménytelen a helyzet. Fogjuk fel úgy március 21-ét, mint egy intenzív kurzust. Biztos vagyok benne, hogy ezek után többen, akik szűkében voltak az információknak, az esemény kapcsán többet fognak hallani az ügyről, annak előnyeiről. Akkor pedig, mondhatjuk, hogy ez egy lecke volt, aminek az árát szépen meg is fizettük. Ezt most pénzbe került, de ha nem használjuk fel a megszerzett tudásunkat, akkor a későbbiekben anyagiakban fel nem mérhető árat kell fizetnünk.
Tehát ne gyengeségeinket, hibáinkat keressük, hanem találjuk meg, hogy hogyan tudunk előnyt kovácsolni a meglévő helyzetből. Bebizonyosodott, hogy nem egy egyszerű ügyről van szó, nem szabad félvállról venni. A közösségünkért, magunkért folytatnunk kell, a mostaninál nagyobb intenzitással, és összefogással. Mindannyian, akiket érdekel a szebb jövőnk, megfogunk még egy embert, és elvisszük magunkkal szavazni. Ha látszik rajtunk a lendület, az akaraterő, és hogy a jó szándék vezérel, Isten segítségével elérjük célunkat!
Szeretettel!