Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci47

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
A Rising Star hazai történetének eddigi legkeményebb adása ment le vasárnap a TV2-n, hiszen a fellépő négy énekes közül kettő pont a döntő kapujában bukott el. A műsor nem kis meglepetéssel ért véget annak ellenére, hogy egy név eltéréssel mi már korábban megjósoltuk a…..
Laci47 2015.02.09 17:33:44
@Fedor: Én a Te izlésedet tartom szomorúnak, CIBIKÉT a saját fajtája is kritizálta ,hogy hamisan énakelt, a zuhanyzós szexi gyerek hangja úgy szól mintha a pincéből énekelne. A zsüri mindenkinek kéket húzott, a nép szavazott , ennyi!
Új funkcióval bővült az Indamail, amelynek segítségével áthozható az ismerősök listája más email szolgáltatóktól. Így mostantól könnyebb átköltözni az Indamailbe, mint valaha.Pillanatnyilag az alábbi levelezőkből költöztethető át az ismerősök listája:Webes…..