Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitya22

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves rajongók! Nem tudom mi van! Az egyik oldal azt írja, hogy június 1-től lesz látható a hetedik évad szinkronosan a Comedyn. A másik meg azt mondja, hogy április 1-től a nyolcadik. Az tuti, hogy valamikor lesz valami, mert kaptam belsős infókat egy pár hete, hogy a…..
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Felkerült a Cleveland Show (1. évad) és a Family Guy (8. évad) 3. része is felirattal együtt. Bocsi ha néha ráfelejtek szólni, mint például a második részeknél. Megéri ránézni attól is ha nincs kiírva a főoldalon, hátha megfeledkezem közölni. Emellett kikerült egy kis…..
Hexal kiadványok:Nagyon sok féle kiadvány közül lehet választani, én mindenből egyet kértem. (CD-t is lehet kérni). Külön csomagszállító hozta. Megérkezés: 5 nap. Itt lehet rendelni: www.hexal.de/subdomains/service/serviceartikel/serviceartikel_index.php Güttler CD: A…..
Ingyen cuccok Shake Shake 2009.07.08 10:18:56
A legjobb koktélötleteket, azaz a legtöbb szavazattal rendelkező koktélreceptet egy Dr. Oetker shakerrel, és pár tasak Shake-Shake-kel jutalmazzuk, amit te is befolyásolhatsz azzal, ha szavazókat hívsz az oldalra, hiszen az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja. Ha nem vagy kísérletező…..
USB Cup Warmer USB portra kell csatlakoztatni és teát, kávét lehet melegíteni rajta. 10.90 Bubzba kerül. Megérkezés: 2 hét. A Prizee egy pontgyűjtő oldal, ha felkeltette az érdeklődésed akkor bővebben itt olvashatsz: Link: Prizee története, és a Regisztráció ..
Ingyen cuccok Re: Véleménybank 2009.03.22 08:38:00
Véleménybank Néhány héttel ezelött tettem fel a blogra, azóta megérkezett pár ajándék. Tegyen javaslatot, írja le véleményét az ország vagy a közvetlen lakókörnyezetét érintő legfontosabb kérdésekről, feladatokról, vagy éppen problémákról. Ezért pontokkal jutalmaznak,…..