Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pang02

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
pang02 2009.02.28 03:49:48
SzaboZ, az utolsó beszólásod miatt regeltem be.
Mi az, hogy lebukni és börtönbe kerülni ? Prostitúció miatt Thaiföldön ? Itt kibújt a szög a zsákból, hogy lövésed sincs a dologról, szerintem még életedben nem jártál a közelben sem.
Igen, én kurvázni - is - járok thaiföldre és most is épp egy kis 26 éves tündérke szuszog mellettem az ágyban. ( itt most 09:18 van )
Négy napha vagyunk együtt és azzal együtt, hogy tudom hogy illúzió az egész - tyű, de milyen illúzió - valamiféle barátság alakult ki közöttünk és képzeld el rengeteget dumálunk pl. az egymás életéről. Jómagam 52 éves és nem túl attraktív, magányos férfi vagyok. Otthon mindenki ajánlgatja nekem a " korban hozzámillő hölgytársaságot ". megpróbáltam, nem érdekel. Széthízott, depreszzíós, az élettől megnyomorított ( lelkileg mindenképpen sokkal jobban, mint egy thai kurva )szerencsétlen nők, akiknek az első mondatuk az, hogy mik az elvárásaik, mik az igényeik. Köszönöm, nem. Akkor inkább a pénzen vett ( otthon többe lenne a " korban hozzámillő " hölgy ) mosolyok, gesztusok. Sokuk hivogat otthon a skype-nm jól esik elcsvegni még akkor is, ha feltételezem , hogy csak az üzletet tartják karban. Nem irigylem a velem egykorú hazai férfiakat sem. Felvetődött bennem a kérdés, én is temessem el élve magam, mint ők a munka-sörözés-esti pörkölt kanállal bermuda hátomszögébe ? Nem, köszönöm. Meggyőződésem, hogy a fikázó postok szimplán az irigység szüleményei. Mert ahogy a Magyarországon élő/ inkább csak élt ismerőseim fogalmaznak: Ez egy mosolytalan, szürke és nagyon szomorú ország. A legtöbbjük visszamenekült Thaiföldre.
Végül egy féreértést eloszlatandó. A Pattayai bárokban a lányok szabadon választanak - nem úgy mint nálunk - és általában válogatósak. OK, nem a helyi alja tetőszobás szutyokról írok, hanem a normális helyekről. A bár tulajdonosok a leginkább ellenérdekeltek abban, hogy a lányt elvigyék ugyanis a " barfine " azaz a lány kiváltása a bárból elég csekély pénz, amit a lányok kapnak, ahhoz meg semmi közük. ( nincs strici az iparban ) A bárok az ital eladásból élnek. A lányok sem igazán érdekeltek, a lady drinkekből és a borravalókból könnyedén összejön egy dugás tiszteletdíja. Amit tesznek önként teszik és szabadon választva hogy kivel, senki semmiben nem korlátozza vagy szabályozza őket. Legfeljebb a lányok zsarolják néha a bártulajt, hogy otthagyják a bárt, ahol eleve annyi a fizetésük alapból, mint egy kormányhivatalnoknak. Nem véletlen, hogy majd mindegyikőjük a legdrágább mobillal járkál, a legdrágább ruhákban. Aki épp itt szuszog mellettem jelenleg a saját házát építteti Chiang Mai-ban és örülök, hogy ha csak egy csekély részben de én is hozzájárulok. És akkor ne is beszéljünk a szentimentális farang szponzorokról, akik küldik a havi apanázst, mert elolvadtak a zsrelemtől, attól az illuziótól, amit egy férfiember egy európai nőtől soha nem kaphat meg. Az utca és a bárok telis tele vannak fiatal és jóképű farangokkal, akik szintén ide tették le a voksukat.
És megértem a sok frusztrált, fröcsögő hozzászólást. Ezért menekülök ki ide abból a mosolytalan, szürke, rosszkedvű országból amikor csak tehetem. Immáron 10 éve. Még egy furcsa adalék. Az ide menekülő farangok boldogan élnek, míg meg nem halnak ( sokan leugranak a háztetőről, amikor elfogy a pénzük, mert függőek lettek, mert nem bírnak visszamenni faranglandba ) eközben a magyar közösség egyik legkedveltebb időtöltése még itt is az, hogy egymást fúrják, klikkeket alkotnak, átverik egymást és így tovább. Ja és miközben ide tették le a voksot fikáznak mindent, ami thai. Hát ilyenek vagyunk mi.
pang02 2009.02.28 08:25:28
@@igazmagyar:

Olvasd el, amit írtam. Reggel volt, kicsike még aludt, én korábban keltem. Nem a szálloda számítógépét használom, hanem a saját laptopom a helyi WI-FI-vel. Nem véletlenül kattantam rá, naponta olvasom a kedvenc Indexemet, hogy még véletlenül se jöjjön elő a honvágynak még a legkisebb morzsája se.
Kisbarátom az a baj, hogy te fantáziálsz a szutyok magyarországtól én pedig itt ülök a 30 fok melegben egy kis kedves lány mellett, aki most éppen ebédet főz.
Tom ka gai, Larb, kagylós zöldség a menü.