Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radics Péter

48 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Koreában pompa van hazajöttem 2009.08.01 20:35:57
Hazajöttem, de szívesen visszamennék...üdv mindenkinek! majd találkozunk személyesen, nem csak virtuálisan...
Kínáról még nem mondok semmit sem, majd picit később, meg lehet hogy egyáltalán nem is. Ez majd kiderül. Már két napja ünnepeltetem magamat különböző koreai cimborákkal, abból az apropóból, hogy lelécelek az országból hamarosan. Seong-de cimbit 2 nappal ezelőtt hívtam…..
Kínáról még nem mondok semmit sem, majd picit később, meg lehet hogy egyáltalán nem is. Ez majd kiderül. Már két napja ünnepeltetem magamat különböző koreai cimborákkal, abból az apropóból, hogy lelécelek az országból hamarosan. Seong-de cimbit 2 nappal ezelőtt hívtam…..
Koreában pompa van visszatértem 2009.07.22 18:17:05
Kína                          durva egy…..
Koreában pompa van irány Kína 2009.07.10 14:38:07
Kisebb keveredés után, ami abból adódott, hogy a napokat picit összekevertük, így nem pénteken hanem szombaton végre irány Kína. A nagy kaland. Érdekes lesz annyi biztos. Hajnali 3 kor nekivágok az útnak, Seoul-ba, mármint a reptérre érek kb 9-re, ha minden jól megy. Aztán…..
Hey hey hey odahaza!Ma bementem a vízumomért, mármint hogy a kínaiért az utazási irodába. Sajnos a fickó aki intézte a dolgokat beszél angolul úgy ahogy. Ezért már az elején be voltam picit rottyantva, hogy nehogy valami félreértés legyen aztán ne mehessek Kínába. BEmegyek hello!…..
Rendeztem Seong-de barátommal egy goodbye Daegu partyt. Ami picit csalóka mivél még mindig itt vagyok.... seouli pajtásaim rendkívül elfoglaltak, mivel melóznak, így a seouli utazás elnapolva Kína utánra. Illetve elhetelve. A búcsúbuli jóra sikeredett, ünnepeltünk, ahogyan kell…..
Koreában pompa van búcsúzás 2009.07.03 14:59:34
A tegnap elég viccesre sikerült. 9 órakor találkoztunk a távozni készülő 3 srác elbúcsúztatása ürügyén, elég sok ember ott volt a szokásos gyülekezési helyen a szökőkútnál, ami központi szerepet játszott az egyetemi hétköznapjaink vidámabbá tételében, nem csak a…..
A vízum megszerzés folyamata elindult. Azt mondták ha semmi gond nincsen megkapom szerdán, vagy csütörtökön. Pénteken repülünk szóval rákérdeztem milyen gond lehet? Nem kaptam rá választ. De remélem nem lesz sehol a folyamatban gond.... Na mind1 majd alakul. Elmentem a…..
Huhuuuu ma megcsináltatom a kínai vízumomat, kézhez kapása egy hétbe fog telni, ami szorosan bele fér elméletileg az indulás előtti időbe. Ennek a mondatnak ismételten nem volt sok értelme, kéne gyakorolnom  a magyart :), hehe mondjuk az angoltudásom is kezd megkopni, mióta…..
Össze kell rombolnom egy mítoszt, ami a mongol gyerek meztelen eséséről szól.... állítólag volt rajta ruha. Amúgy láttam a fejét, fúúúúúúúúúúúúúúúúúúj ha valaki látta a Robert DeNiro-s Frankensteint akkor el tudja képzelni hogy milyen volt.... iszonyúan néz ki, jól…..
Koreában pompa van Jeju 2 2009.07.01 17:09:00
Mindenek előtt azonban szeretnék kidobni három linket:Chae Yeon: Shake - http://www.youtube.com/watch?v=l6aPw9aIZdU , először élő előadást láttam a TV-ben, és a csaj elég rövid szoknyát viselt a produkció során. A szobában lévő koreai sráccal egyetemben…..
Elsősorban szeretném megköszönni namhanmannak a Korea-fannak, hogy kirakta a blogjára a linkemet, viszonzásként én is megosztom a kedves érdeklődőkkel az övét:http://namhanman.blog.hu/olvassatok, mert az jó! Most hogy kikerültünk a nyilvánosságra gondoltam rá, hogy vissza kéne…..
Koreában pompa van történések 2009.06.25 03:48:09
Meséltem a mongoliai srácról, akivel elmentünk közösen kajálni egyszer. Két napja olyan csatak részegre itta magát, amilyet én még nem láttam :), aludt a folyosón meg miegyebek, igazából mindegy volt köszöntem neki aztán elmentem a szobámba. Gondoltam is rá mekkora császár a…..
Koreában pompa van vasárnap 2009.06.21 05:43:45
a vasárnap az egy olyan nap amikor az indiai szobatárs is csendben megpihen, és nem megy be a laborba dolgozni, na meg még olyan nap is amikor a kretén angoloknak jól beszól az ember hajnali 5-kor... Gondoltam rá hogy nekimegyek a 2 méteres fasznak.... ez a mondat szépre sikeredett, na…..
Juuuuuuuuhhhhuuhuhuhuhuuuuuuuuuuúúúúúúúú minden úgy kezdődött, hogy Jeong-eun kitalálta, hogy menjünk le az apukája nyaralójába Kampo-ba ami a tengerparton van, na ez a tengerpart nem hasonlít az általam megszokottakra, picit furább a szaga, iszonyú hideg ilyentájt, aztán meg…..
Koreában pompa van muuuuuhhhhuuhu 2009.06.15 04:06:19
Hehehe tegnap láttam egy amatőr szexfilmet Jucinak köszönhetően, amiben 2 PTE-es diák szerepel, és a csajjal volt közös óránk :) haha elég vicces volt látni a dolgokat, de ez mekkora szopás lesz már ha mindenki látja a filmet, a tanárokat beleértve az egyetemen? Elhatároztam, hogy…..
Tegnap vettem finom, gyönyörű piros almákat, szeretem a koreai almát, mert jó ropogós, olyan fogkrémreklámos... Bevágtam őket a kinti emeleti közös hűtőbe.... ez az amit soha többé nem fogok megtenni, mert valami rühes geci megfújta az almapakkomat..... de majd kiírom a hűtő…..
Na elmentem a koncertre, jó volt nagyon. Egy gyönyörű ruhába öltözött lányka játszott, meg még több más hangszeren játszó hölgyemények is részt vettek a produkció megkreálásában. Nagyon jó volt majdnem az első sorban ültem, amúgy minden kedden van ingyenes koncert, vagy…..
Na a múltkorin vizsgán tanulva, most is csak 50%-át tanultam meg a kérdéseknek, hátha megint szerencsés leszek! És találjátok ki mi történt? Beszívtam csúnyán a dolgokat, mert valószínűségszámításban sosem voltam jó... szóval ez a dolgozat közel sem lesz olyan fényes mint…..
Itt van az idő, hogy elővegyem jobbik énemmel egyetemben a tanszereket, illetve a tanulnivágyást, ez a legnehezebb az egészben... De majd lesz valahogyan, ki kell izzadnom magamból 16 oldalnyi angol szöveget, ami még magyarul is nehézkesen megoldható feladat, de azért örülök hogy nem…..
A hét vége felé volt szerencsém ellátogatni, a demilitarizált övezetbe, illetve a JSA nevezetű közös felügyelet alatt álló területre, ami mindenkettő az Észak illetve Dél koreai határ között húzódik, és feszül is jelen pillanatban, mármint a helyzet. Péntek este irány…..
A fesztiválnak köszönhetően, rengeteg új barátra tettem szert. Köztük van az a Budapestre készülő koreai cserediáklány aki Szlovéniában fog tanulni, továbbá Mr. Lee akivel közös élményeinket, soha nem fogom elfelejteni, mivel felfaltunk együtt egy fél kutyát....  meg egy…..
tessék nézni Professor Oh gyönyörű szemeit amint megpróbál rávezetni titeket a koreai ábécé rejetmeire:http://www.youtube.com/watch?v=CdiR-6e1h0orendeben is van. Wááááááááóóóóóóóó Barbi! nagyszerű a fesztivál eddig, tegnap láttam tradicionális zenészeket, meg…..
Koreában pompa van ma 2009.05.18 19:12:39
Ma találtunk egy mobiltelefont, vissza is lett juttatva a jogos tulajdonosnak. Előtte lecsekkoltuk a fényképeket benne, kiváncsi voltam, hogy leányzóé e vagy sem, hát nem túl sok volt a saját magát fényképezős izmos felsőtest, erre a lánykák mozdultak rá, aztán beugrott a…..