Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arobesz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peresztegi Zoltán a Twitteren jelentette be, hogy két év után vált: januártól új kihívásokkal próbálkozik meg, egy új munkahelyen. Az imént beszéltem vele, és annyit sikerült megtudnom, hogy Magyarországon marad, és hasonló pozíciót fog betölteni az új munkahelyén, mint…..
Jaj de hülye ez a cím, igaz? Pedig a lényeget leírja! Amikor tavaly először elkezdtem írogatni arról, hogy kellene egy elég jó magyar kereső, akkor többen néztek teljesen hülyének. És bár ez mára nem sokat változott, de eljutottunk odáig, hogy több olyan hazai kereső is…..
A Turulmeme-t már megjárta a Lifehacker postja, mely arra ad tippet, hogy hogyan kössük össze a Facebook Events-et a Google Calendarral. Nyilván sokaknak hasznos lehet, úgyhogy mi is ismertetjük. A módszer a következő:1. Facebookon az Events oldalon rábökünk az "Export…..
arobesz 2009.10.29 12:40:55
A Twitteren keringő hírek szerint "service@otp.hu" feladóval próbálnak ismeretlenek adatokat elhalászni az otp-s ügyfelektől. A kiküldött, vélhetően fake email (egyébként nagyon rossz minőségű fordítás) arra figyelmezteti az OTP ügyfeleit, hogy hitelkártyájuk…..
Aki nem tudná: pár napja megújult a Bejeweled Blitz – hogy pontosan mikor, nem tudom, múlt héten nem játszottam vele. Jó, hogy az előző verziónak csak négy pontot adtam, mert ennek jár az öt: még pörgősebb lett a játék, van egy új bónuszfajta (ami teljes sort és oszlopot…..
arobesz 2009.10.20 12:17:38
Onlinemarketing blog 9/11 2009.09.11 21:57:47
Amikor 2001-ben ezen a napon ránéztem az Index.hu-ra azt hittem, megint valami hülye amerikai filmet promóznak. Valami katasztrófa-izét. Méghogy repülők a WTC-ben, de baromság ez!Aztán belenézve a cikkbe, már nem voltam meggyőződve arról, hogy ez promó. Azonnali ellenörzés:…..
arobesz 2009.09.13 18:36:40
@Aztapaszta: itt az lenne még érdekes, hogy melyikre mennyit fordít az állam, pl mennyit fordít a terrorizmus elleni küzdelemre és mennyit a rák vagy a cukorbetegség gyógyítására, stb.

Ha valaki nem látta még, nézze meg a Zeitgeist-ot...
Ha nem számítjuk a kalóz élő közvetítéseket, akkor valószínűleg igaza lehet a Microsoft PR-osának, aki ma a következő pamfletet köldte meg szerkesztőségünk címerére:  Történelmi pillanathoz érkezett a hazai sportközvetítés: ma először lehet interaktív módon,…..
Mint a Netkutatások blogon is írtak róla, a CheckFacebook.com adatai szerint a Facebook magyar közössége felkerült a legdinamikusabban növekvő országok közé. Egészen pontosan a 10. leggyorsabban növekvő ország Magyarország. Jelenleg amúgy az adatok szerint valamivel több mint 373…..
arobesz 2009.09.02 12:15:51
@vonoxhun: szerintem a kommented tipikus esete annak, hogy ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.
Az elmúlt években többször hallottam filmes újságíró kollégáktól, hogy vannak filmforgalmazók, akik olykor nem veszik jó néven, ha "negatív kicsengésű kritika" jelenik meg egy-egy premierfilmről. Mert - így az idegeskedő érvelés - ez nagyban befolyásolhatja a…..
Pár éve még a leggeekebb, mondhatni az egyik leginkább lenézett devianciának tartották, hogy ha valaki az ébredést követően bekapcsolja a számítógépét, és a reggeli kávé mellett kattintgat, elkezdi élni virtuális közösségi életét. A New York Times néhány napja közölt…..
Amikor tavasszal összeszedtem, mit szeretnétek látni a KMK-n, az egyik határozott igény az online játékverseny, illetve közösségi játékélmény volt. Amikor a blog.hu fejlesztői elé vittem az ötletet, azt a választ kaptam, hogy bár a közeli jövőben nem, a távolabbiban…..
arobesz 2009.08.04 11:17:17
twitteren nem vagytok? ha nem, nem akartok? :)

egy példa:
twitter.com/ArmorGames
bár sokkal kattintásösztönzőbb postok lennének tőlük, ha kis infót is adnának egy-egy játékról, nem csak annyi, hogy új játék: és cím..
A legtöbb (vulgár)marketinges tanácsadó azt ajánlja, hogy csinálj valami ingyenes anyagot, tedd fel a webre, de csak annak add oda, aki megadja a nevét és az e-mail címét. Így az ingyenes anyag segítségével adatbázist építesz, ráadásul olyanoknak az elérhetőségét tudod meg,…..
A Facebook saját hirdetési rendszerében található becslés szerint mára 320,760 ezer magyarországi felhasználója van a Facebooknak. Ez a becsült érték néhány hete még 300 ezer alatt volt (via ClearOnline).2008 januárjában 60 ezer, múlt télen pedig 140 ezer magyar felhasználója…..
arobesz 2009.07.21 17:54:28
@KGyST: az 320 egész 760 ezred ezer (320,760 ezer)
,)
nekem az utóbbi két hónapban mondhatni, megduplázódott az ismerőseimnek a száma
napiLOL Orvosok? Hahaha! 2009.05.25 22:19:05
Anyu másfél hónapja kapott mára időpontot reumatológiára. Ma elment, de a doki beteg. Helyettesítés nincs. Előzetes értesítés nem volt, hogy nem lesz. Mehet két hét múlva.Namost. Akkor továbbra sem hiszem, hogy jól költik el az adómat. Tehát: miért kellene nekem szeretni az…..
napiLOL Én nem értek a focihoz 2009.05.11 23:39:52
De ő igen:"Valóban azért jött Magyarországra, hogy megnézze a Honvéd-Debrecen bajnokit, a kupadöntős és az aranyérem várományosának az izgalmasnak ígérkező találkozóját. Ha látta a meccset, akkor ön is megerősítheti, roppant gyenge volt a 90 perc, szóval nincs mit…..
Onlinemarketing blog Közeljövő 2009.04.20 20:50:00
Én akkor most hazamegyek, és nem kapcsolom be a tévét, hanem leülök a számítógép elé, és megnézem a YouTubeon a Híradót. Illetve bekapcsolom a tévét, de az új blu-ray BlueRay lejátszómban már van YouTube kezelés, és azzal nézem meg a Híradót. (LG BD370, 69.990,- Ft - nem,…..