Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyori20

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudják, ez az a behajtó cég, amelyik többek között a Centrum parkolási kft. és a UPC kintlévõségeit veszi meg, aztán próbálja behajtani, néha meghökkentõ eszközökkel. A következõ sztoriban például van titokzatos eszközökkel megszerzett mobilszám, ijesztgetés SMS-ben,…..
vigyori20 2009.02.27 23:24:10
Hi!

Nekem volt egy hitelkártyám és 2007 februárban átadták az Intrumnak,mert nem tudtam fizetni.Küldtek egy szerződést amibe nem tudom már mi van és aláírva vissza kellett küldenem.Kaptam 20 hónapos törlesztést és ez most januárba járt le,de január végén hívtam őket és azt mondták,hogy mivel tavaly késtem 2-szer a törlesztővel,kamatot raktak rá 40000-et.Sajnos novemberbe elvileg fel is bontották a késés miatt a szerződést.Eddig nem volt pénzem kifizetni ezt és ma mikor felhívtam őket már 116000-es tartozást mondtak(B....ÁK MEG!!!MIT KÉPZELNEK EZEK?!!!!),de mostmár azért,mert ez egy büntetőkamat ezért az egészért,hogy nem fizettem először és átadták nekik.Valahogy így mondta az ügyfélszolgálatos.Ez kicsit fura.Legközelebb mit mondanak?Amúgy azt mondta hogy 32%-kos kamat megy rá.És sehol sem volt ilyenről szó!Mármint a szerződéssel küldtek egy tájékoztató papírt,hogy milyen részletekbe kéne fizetni...és abba már volt kamat!!és most plusz kamatot akarnak ami még kamatozik. Nem tudom mit csináljak,mert naponta megy rá a kamat,és ha kifizetem hétfőn és nem jogos akkor nehezen tudom majd visszaszerezni.Attól félek,hogy megpróbálnak lehúzni.Hétfőn felhívom őket és elküldetem a szerződést megjelölve azzal a résszel ahol leírják ezt a követelést,és hogy mekkora kamatot kérnek.Addigis ha valakinek van valami jó ötlete azt előre is köszönöm!!!

Amúgy nem azért nem fizetem,mert nem akartam!!Vannak f....pó emberek akik nem fizetik ki az alkalmazottakat!!Sajnos volt 2 ilyen főnököm is!!K...va .....!!
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..
vigyori20 2009.02.27 23:15:38
Hi!

Nekem volt egy hitelkártyám és 2007 februárban átadták az Intrumnak,mert nem tudtam fizetni.Küldtek egy szerződést amibe nem tudom már mi van és aláírva vissza kellett küldenem.Kaptam 20 hónapos törlesztést és ez most januárba járt le,de január végén hívtam őket és azt mondták,hogy mivel tavaly késtem 2-szer a törlesztővel,kamatot raktak rá 40000-et.Sajnos novemberbe elvileg fel is bontották a késés miatt a szerződést.Eddig nem volt pénzem kifizetni ezt és ma mikor felhívtam őket már 116000-es tartozást mondtak(BASSZÁK MEG!!!MIT KÉPZELNEK EZEK?!!!!),de mostmár azért,mert ez egy büntetőkamat ezért az egészért,hogy nem fizettem először és átadták nekik.Valahogy így mondta az ügyfélszolgálatos.Ez kicsit fura.Legközelebb mit mondanak?Amúgy azt mondta hogy 32%-kos kamat megy rá.És sehol sem volt ilyenről szó!Mármint a szerződéssel küldtek egy tájékoztató papírt,hogy milyen részletekbe kéne fizetni...és abba már volt kamat!!és most plusz kamatot akarnak ami még kamatozik. Nem tudom mit csináljak,mert naponta megy rá a kamat,és ha kifizetem hétfőn és nem jogos akkor nehezen tudom majd visszaszerezni.Attól félek,hogy megpróbálnak lehúzni.Hétfőn felhívom őket és elküldetem a szerződést megjelölve azzal a résszel ahol leírják ezt a követelést,és hogy mekkora kamatot kérnek.Addigis ha valakinek van valami jó ötlete azt előre is köszönöm!!!

Amúgy nem azért nem fizetem,mert nem akartam!!Vannak fasszopó emberek akik nem fizetik ki az alkalmazottakat!!Sajnos volt 2 ilyen főnököm is!!Kurva annyukat!!