Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tevepatkány

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prodigy @ Papp László Sportaréna, 2012.04.28. Legyünk túl itt a legelején a coming outtal felérő vallomáson: az elmúlt évek hazai és környékbeli Prodigy-koncertjein szinte egytől egyig jól szórakoztam. Persze egyik sem volt valami szofisztikált zenei élmény, de a Prodigy nem…..
Tevepatkány 2012.04.29 20:18:08
@meotisz: Kedves Meotisz!
El van ő még Halász Judittal. Komolyra fordítva: A koncerteken használt hangerő és fénytechnika szerintem nem egy 5 éves gyereknek való. És akkor még nem beszéltem az olyan emberek látványától akik azt sem tudják, hogy éppen milyen koncerten vannak. Cd-n pedig azért nem hallgathat prodigyt mert szerintem elég durva zene. Érdekes lenne ha pl. Cannibal Corps lenne az anyáknapi zene az oviban. Igaz, hogy nem tudja a gyerek, hogy mit énekelnek benne, de szerintem maga a zene milyensége a döntő.
Az alábbi poszt is igazolja, hogy ott is lehet kapni bírságot és akkor is, amikor nem is számítanánk rá, akár külvárosban vasárnap is. És a KRESZ szerint jogos is. Talán sokáig nem érdekelt senkit egy behajtani tilos tábla, hely hiányában az ott lakók szépen behajtottak és…..
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
A Radiosite.hu értesülései szerint a Sláger Rádió folytathatja a sugárzást a Rádió1 12 frekvenciáján, miután a héten aláírta a kétmilliárd forintos adásvételi szerződést a Rádió1 tulajdonosa az amerikai Emmis Communications-szel. A portal úgy tudja, hogy a Rádió1…..
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..