Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeBass

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a videón az ARTAS hajvételi robot működését láthatjuk. A berendezés a FUE hajbeültetés részeként, a hajvétel során alkalmazható, részben automatizálva ezt a tevékenységet. Remények szerint a hajbeültetés során a gép pontossága meghaladja majd (?) az orvosok által…..
GeBass 2013.07.28 15:51:40
Tisztelt Sikos Dr. !

Láttam jómagam is egy hosszabb videót az Artas módszerről
(
www.youtube.com/watch?v=9rf9bTOW7n8).

Nekem egy teljesen más észrevétellel kapcsolatosan lenne kérdésem
Önhöz. A videóban 2.30-nál van egy rész, ahol valami plazmát használnak a graftokhoz. Ezek mik és mire valók? Fue műtétnél használatos ez a "technika", vagy ez mire szolgál?

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel,

Fülöp Zsolt
A legfrissebb hírek alapján az Apple az iPad miniből és a 4. generációs retinás iPadből a pénteki start óta 3 millió darabot értékesített. Persze csak ha nem szó szerint értelmezzük a közleményt. Keresd a különbséget az Apple közleményei között! (Kiemelések…..
Sziasztok! Mint tudjátok,az 576-nál dolgozom és egy nagyon érdekes hírt szeretnék Veletek közölni!A cégünk nyit szeptemberben egy hivatalos LEGO boltot!!!!! :)Íme egy kis információ róla: LEGO monobrand bolt nyitás: szeptember 14, 15:00! Mindenkit örömmel értesítünk, hogy…..
Mi jöhet még? RTL Klub reklám a TV2-n? Midnen ötödik Coca-Cola-kupakkal nyer egy doboz Pepsit? Minden LMP-önkéntesnek ingyenes Jobbik-tagság? Rejtély! Hamarosan utánajárunk... ..
GeBass 2012.09.04 10:59:26
@tankhajo: a kommunikácó szót ne nomád értelemben vedd :) Inkább itt eseményekre, rendezvényekre kell gondolni, továbbá számos olyan átalakítás fog történni az elkövetkezndő egy évben az Árkád 2 építésével kapcsolatosan, amikről mind az autós, mind pedig a gyalogos forgalmat értesíteni kell és értesíteni lehet. A kép egy pillanat, ami egy 20mp-es animált videó töredéke. Én úgy vagyok vele egyébként, hogy mind az Ikea, mind a Sugár és mind az Árkád "jó hatással tudnak egymásra lenni", ha működik hármuk között a kommunikáció és ebbe be tudják avatni azt a napi 300.000 embert és a több tízezer autóst akik arra járnak-kelnek. Előre jelzem, sok ilyennel fogtok még találkozni a közeljövőben...és ez nem Pepsi vs. Coca-Cola hadművelet. Mert aki ilyen butaságokat ír, az ne nézzen Sony reklámot Samsung Tv-n, vagy ne kenjen Signal fogkrémet Oral B fogkefére...