Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. Szabolcs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kölni napló Kölner Lichter 2009.07.14 18:52:00
Szombat este megneztük a nagy kölni tüzijätekot. Ez az itteniek augusztus 20.äja. Kimentünk a Rajna-partra, a folyo tulso felere, hogy szembe legyünk a Dommal, es befurakodtunk a parton gyülekezö tömegbe. Egy nemet fiutol kaptam csillagszorot, meggyujtottam, es karäcsonyi illatok…..
B. Szabolcs 2009.07.16 22:34:53
Innen le tudod tölteni ezt az albumot (a Herczku Ágneses verziójut): data.hu/get/225691/HANP-Volt.rar
A végén remix változatban is rajt van ez a szám, az is jó.

(Az "Ingyenes"-re kell menni, aztán meg kicsit lejjebb a "Letöltés indítására", és végül kicsomagolni.)
Kölni napló Hibaaaaaaa 2009.07.06 20:08:00
kedveseim, azert nem jelentkezem mert meghalt a laptopom, es a könyvtarban nem lehet privat dolgokat intezni a gepen. raadasul jövö hét végére le kell adnom a beadandokat...a helyzet szörnyü...gondolkodom a szervizen, de nagyon draga....egyszerüen nem tudok válaszolni az emailekre,…..
 Aranka néni a némettanfolyamon Vannak emberek, akik tanárnak születtek. Nem brillírozó, nagy személyiségek, nem feltűnőek és hivalkodóak, de egész lényükből szeretet sugárzik, ami egyszerűen széppé teszi őket. Tékozolják híven életüket, hogy újra és újra…..
„Az életnek értéket ad a szolgálat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Senki sem ülhet a virágos réten, mint Ferdinánd, a bika, s nem szagolhatja büntetlenül a szép virágokat. Ember vagy, tehát embermódra és az emberek között kell élned.” Márai veszekedett…..
Kölni napló Kopkopkopkopkop 2009.04.22 17:02:00
Azzal kezdeném, hogy köszönjük Dózi, azaz Overdose, hogy valami nagyon nagyon fontosat teszel a magyar lovas-sportban. A Szabinak meg azért, mert erre felhívta a figyelmem: http://www.nytimes.com/2009/04/20/world/europe/20hungary.html?_r=3 És ezt nem tudom bőgés nélkül végignézni,…..
Jaj, miért van, hogy az olasz teljesen megérti a spanyolt és a spanyol az olaszt, és a szlávok is totál egymást és a szerencsétlen kis magyar egyedül, mint a kisujjam, de kelljen csak énekelni meg táncolni, meg bulizni, mert ahhoz értünk mi, sírva vagy örülve vigadva!Persze azért…..
Egy kis bevezető: az embernek néha azért is el kell mennie, hogy értékelni tudja a dolgokat. Próbáltam mindenkit végiglátogatni, aki fontos, annyifélék vagytok mind, és úgy szeretlek bennetek, mert erőt adtok, veletek erősebb vagyok, és ha éppen nem vagytok, akkor a tudat erősít,…..