Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sÜN!

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti UV Valahol el kell kezdeni 2010.07.20 15:44:00
Sziasztok! Sün vagyok. Nem, nem rendőr, ez csak egy nick, és már a Kossuth-téri előfordulása előtt is használtam. Persze, azóta megváltozott a jelentése. De ezt most hagyjuk, inkább bemutatom, hogy mivel is foglalkozik majd a blog. Nap, mint nap találkozik az ember, a paraszttal. A…..
Kérem vissza az én Hollandiámat! Ez a holland csapat, amelyik a 2010-es világbajnokság döntőjében szerepelt, mindent játszott, csak focit nem! Holland focit pedig végképp nem játszott! A tanítvány legyőzte mesterét. A tanítvány megmutatta mesterének, hogy miképpen is kellene…..
Már csak egy vágyunk van:   ..
Brazília kiejtése után ismét egy dél-amerikai csapattal, Uruguayal találkozik az Oranje a legjobb négy között. Hét vb döntőt rendeztek a narancsosok nélkül, azaz 32 éve várják a lehetőséget, hogy a Soccer City Stadionban megszerezzék végre történelmük első világbajnoki…..
sÜN! 2010.07.06 22:42:21
Legnehezebb mérkőzése előtt áll a narancsmezes válogatott. Már a vb-sorsolás óta mondogatom (és most a kommentek között is láttam), hogy a Hollandia-Brazília mérkőzés győztese lesz a világbajnok. Tehát egyszerűnek tűnik a képlet: le kell győzni a brazilokat! A terv…..
Holnap délután, magyar idő szerint 16 órakor kezdetét veszi az Oranje eddigi legkeményebb mérkőzése. A világranglista élén álló brazilokat kell lehengerelnie a narancsosoknak, hogy a hőn áhított világbajnoki cím begyűjtése ne csak álom maradjon. A hangulat fokozása érdekében…..
Pali bácsi megmondta, hogy nyernek a hollandok. És ha Pali bácsi ezt mondta, akkor ennek így is kell lennie. Mert Pali bácsi jóviális. És plebejus. És bohóc. És nem lesz gátja semminek. És. Teccikérteni? Ha Pali bácsi megmondta, akkor ez azt jelenti, hogy Pali bácsi megmondta. Mert…..
Szép mérkőzés volt, egyértelmű brazil győzelem. Szimpatikus chileiek.3 szép gól. És számos lehetőség.Jöhetnek a hollandok...
A tegnapi nyolcaddöntőben a holland csapat a vártnál kisebb ellenállásba ütközve, 2-1-es eredménnyel küldte haza a szlovák válogatottat Dél-Afrikából.  A felépült, és a kezdőcsapatban méltó helyét ismét elfoglaló Robben ötetesebbé és hatékonyabbá varázsolta a…..
Ma délután elintézzük a tótokat, amiben nagy szerepe lesz az Oranjét buzdító szurkolóknak is. Íme pár őrült figura, akik velünk együtt szorítanak  Hollandiának: ..
sÜN! 2010.06.29 03:00:15
@Der_rosarote_Panther:
Mindenki így gondolkozik, csak mi van akkor, ha az előző négy meccs után, nem tudnak visszarázódni a minimálfociból az elvártba? Bár remélem nem lesz igazam.
Megérdemelt győzelmet aratott Hollandia Japán válogatottja ellen az E csoport második mérkőzésén. Az első félidő akár, egy egymás közötti kétkapuzásként is értelmezhető. Voltak a narancsmezesek, akik a labdajáratást, míg a fehér mezesek a védekezést, a területek…..
sÜN! 2010.06.20 10:42:04
@Tymon: Én levezettem az egészet még a VB kezdete előtt, hogy szerintem ki, kivel mit játszik. Nekem Brazília Spanyolország döntő jött ki, de elnézve ezeket a csapatokat, nem sok esélyt adok neki. Hajrá Hollandia, cél a VB cím!
Reklám egy mágikus pólóról. Ne feledjétek, 13 órától élőben közvetítjük a Hollandia - Japán mérkőzést twitteren.    Köszönjük Ádámnak!..
sÜN! 2010.06.19 12:24:33
Flying Dutchman Interjú Robbennel 2010.06.18 09:06:00
Attila nevű kedves olvasónk küldte nekünk az alábbi interjút, amelyet a fifa.com munkatársai készítettek Arjen Robbennel. Köszönjük! Arjen Robben, a Magyarország elleni barátságos meccsen összeszedett sérülése miatt volt kénytelen csak a kispadról figyelni a társait a…..
sÜN! 2010.06.18 10:22:45
@svábhegy: Egy régebbi interjúban kérdezték tőle, hogy kit tart nagy reménységnek a huszonévesek közül és Dzsudzsákot említette. :)
Flying Dutchman Új Apartheid? 2010.06.16 08:21:00
A focivébé eddig a gyenge játékról, az idegőrlő vuvuzelákról, egy béna gumilabdáról és a rossz közbiztonságról szólt, de a szervezők szerint a "legnagyobb problémát" a csinos holland szurkolólányok jelentik.   A Dánia elleni 2–0-ás siker után 36…..
Flying Dutchman Beindult az Oranje 2010.06.14 15:30:00
A vártnál nehezebben, de hozta a kötelező győzelmet a holland válogatott az E csoport nyitómeccsén. Dánia megnehezítette a narancsosok dolgát, de  végül magabiztos győzelmet arattak kedvenceink. Hollandia szerencsével törte csak fel a dán védelmet, utána sima lett a…..
Ma este!Elkezdődik.Az igazi férfiak nem twittelnek, hanem folyamatosan frissülő blogbejegyzésben közvetítenek. Így fogok én is tenni.Feltételezve természetesen, hogy a blog.hu nem hal le, ahogy teszi a napközbeni közvetítések ideje alatt. Hiszen, ha lehal, akkor nekem nagyon nehéz…..