Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ametys

2 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1. Fejezet   Ismeretlen ismerős         A szokásos péntek esti nyüzsgést szemléltem. Alig volt már szabad asztal. Egy a falnál, közvetlenül az ablak mellett, egy pedig a paraván mögött. Az emeleten már nem volt hely, bár nem láthattam a pult…..
Házi Iromány Félék buliii :D 2009.08.01 19:56:00
az elmúlt héten Harkányban voltam a 4 legjobb barátnőmmel -Anna, Sára, Timi, Vivi  (szigorúan névsorban csak)- Sáráék nyaralójában... nyaraltunk, bármily hihetetlenül is hangzik :D én voltam a konyhás néni, és főztem a díszes társaságnak ebédet, amit rend szerint csak…..
                                      Visszaszámlálás        Satine-nal a hátam…..
   Talán némi magyarázatra szorul a kérdés, úgyhogy kifejtem bővebben. Arra volnék kíváncsi, hogy ha lennének feladványok, játékok, különböző pályázatok (például írd meg valamelyik sztori következő fejezetét), ti éreznétek-e kedvet ahhoz, hogy részt vegyetek…..
Saját Szavak Pixar videók :) 2009.06.17 18:22:00
    És a kedvenc Pixar kisfilmem. Ez nagyon, nagyon régi, de úgy szeretem. :)))     Ezt nem tudtam beilleszteni, de itt megnézhetitek.   És egy utolsó:   ..
Először is nem számítok nagy nézetségre, törzsvendégekre és egyebek... Ezt a blogot tulajdonképpen magamnak nyitottam... azt hiszem. Ha egyszer mégis erre vetődnél, netán még el is olvasnád ezt, akkor már volt értelme, hogy blogom keletkezésének okain rágódjak, amiket még én…..
Saját Szavak Edward Riley 1. rész 2009.06.13 19:29:00
  Jasmin         Pontosan tíz évvel ezelőtt jártam utoljára Greenfieldben. Elég rég ahhoz, hogy szinte semmire ne emlékezzek belőle. Aggódva töprengtem azon, milyen érzés lesz újra az apám és a bátyám közelében élni. Persze olykor találkoztam…..
Ametys 2009.06.15 10:14:20
@Audry: azért én remélem, hogy ezer Bella nincs, mert abból még "domino day" is lehetne, ha mindegyik egyszerre esik el a saját lábában... arról nem is beszélve, hogy nem minden iskolának van 1000 tanulója... de ez lényegtelen :) nálunk egy biztos van... én... mármint én nem vagyok Bella, csak átlagos és átlagon felüli béna :)
Egyébként a történet már most tetszik, nagyon jó :)
(Katt a képekre, és a galériában eredeti méretben nézhetitek meg, illetve le is tölthetitek...) GQ Magazine:     INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/audry/gq_magazine/feed", "width":"560", "height":"700", "orientation":"vertical", "size":"auto",…..
 Kérdések és válaszok       A kedvenc helyünkre álltam be a kocsival. Innen csak egy lépés volt az erdő, a fák biztonságot adó, sejtelmes árnyéka. Ahogy kiszálltunk és mélyen magamba szívtam a reggel nyirkos levegőjét, már éreztem is a narancs és a…..
Ametys 2009.04.27 19:28:33
@LauraL: nem egészen, de az csak egy gondolat volt, hogy esetleg rokonok... ami az elméletemet illeti, az, inkább Morganara és a "különleges képességei"-re korlátozódik...
   Nem szívesen kritizálom mások kreativitását, mert ki vagyok én, hogy másokat leszóljak, vagy ne adj' Isten bíráljak, de emellett a cikk mellett egyszerűen nem tudok elmenni szó nélkül. Én is voltam tinédzser, igaz nem tegnap, de azért nem is olyan régen, hogy ne…..
                                                                                   …..
Ametys 2009.04.21 19:45:35
@Wixy-Tori: hát ha pornófilmben nem is, de nem rég jött/jön ki az új filmje ami egy életrajzi dráma, Little Ashes (Kis Hamvak) címmel, melyben egy biszexuális francia festőt alakít, és pontosan nem tudom, hogy hány pucérkodós jelenete van, de van egy rész, amikor meztelenül áll a tükör előtt, férfiasságát a lába közé szorítva (gondolom lánynak akart látszani, vagy vmi hasonló), a másik pedig amikor épp egy férfival próbálkozik kutyapózban (állítólag), a másodikban nem vagyok biztos, mert nem láttam a filmet, csak olvastam róla (és hát miben lehet hinni ebben a világban...), de az elsőt képek bizonyítják...
állítólag Robert is megmondta, hogy ez a film nem épp 13 éveseknek készül... még szép, ezt a filmet érteni kell, nem egy komédia néhány silány poénnal, és nem is épp romantikus film...
youtube-on megtekinthető a trailerje... de a kommentek, amiket írtak néhányan...
néhányan azt állítják a film által, hogy biztos Robert Pattinson is homoszexuális, néhányan azt írták, hogy a homoszexuálisok milyen szexiek, néhányan csak Rob Patt-ra írják, hogy milyen szexi, és szerencsére néhányan azért megvédik őt, miszerint ez a színészet, és ő ezért színész (mennyire igaz)
Edward Cullen Örök alkonyat 2009.04.06 22:44:00
Mindenki hiányolja az Edward-Bella romantikát. (Én nem hihi!). De Laura és Nikita megírta az eddigi legjobb Twilight sztorit, amit olvastam. Muszáj veletek is megosztanom, mert ilyet nem mindennap olvas az ember. Sajnos nem túl hosszú, de a minőség kárpótol ezért. :))) 18-as karika. :P…..
                                Kínos percek Edward   - Edward! – ismétli a nevemet. Nem bírtam tovább. Előre lendültem, hogy betapasszam csókommal a száját. És akkor hirtelen hátrahőköltem.…..
Ametys 2009.03.20 15:45:41
@Audry: hát ütős lett, az biztos XD csak kicsit meglepődtem, hogy "a Pokol kapuja? az jó, az a közelben van" XD

és igen, jó látni/olvasni, hogy drága Edward barátunk újra beszél és vannak gondolatai, de arra is kíváncsi lennék, hogy hogy sikerült neki vagy a Satinenak vad "ember"-ből kultúráltat faragni... :)
Edward Cullen Twilight Extra sorsa 2009.03.04 14:27:00
Kedves mindenki, aki eddig megtisztelt azzal, hogy olvasta, és figyelte a Twilight Extra részeit, fejezeteit! Először is köszönöm, hogy részről-részre követtétek, követitek a történetet, másodszor köszönöm a sok dicséretet, és pozitív kritikát. A helyzet az, hogy elérkezett…..
Ametys 2009.03.05 21:38:09
@Audry: Ennek felettébb örülök/örülünk, mert, ahogy elnézem, minden bizonnyal nem vagyok ebben egyedül :) Köszönjük!
Ja és van pár újító ötletem, ha kifogynál belőlük, amit kötve hiszek, de azért ha érdekel, akkor szólj és e-mailben leírom :)