Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mana-Tunderke

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esküvő annyira fontos nap, hogy minden részletének különös jelentősséget tulajdonítunk. Az összhang a részletek között jelzi a szerelmesek harmóniáját. Ha gondosan kiválasztottad a színeket, megtervezted a dekorációt és már van hozzávetőleges vendéglistád, akkor…..
Esküvői meghívó Nyári esküvő 2009.05.18 14:33:00
Te is a nyarat választottad esküvőd időpontjául? Jó választás! Tökéletes fények, időjárás, kellemes esték, frissítő italok. Jobb már nem is lehetne. A szervezés java már készen van, csak azokat az apróságokat kell beszerezned, amitől teljesen egyedi lesz az…..
Készülj a szülésre fel! Amikor megjelent a testedben egy parányi magocska az öröm mellett számos aggodalom is felbukkant. Hogyan fog eltelni ez a néhány hónap? Honnan tudom majd, hogy szülni fogok? Hogyan fogok szülni? Amikor kezemben lesz a kisbabám tudok-e majd bánni vele? Hogyan…..
Gólyahozta Légy bátor szülő! 2009.05.14 10:38:00
 Amikor megjelent a testedben egy parányi magocska az öröm mellett számos aggodalom is felbukkant. Hogyan fog eltelni ez a néhány hónap? Honnan tudom majd, hogy szülni fogok? Hogyan fogok szülni? Amikor kezemben lesz a kisbabám tudok-e majd bánni vele? Hogyan fogom szoptatni,…..
Amikor megjelent a testedben egy parányi magocska az öröm mellett számos aggodalom is felbukkant. Hogyan fog eltelni ez a néhány hónap? Honnan tudom majd, hogy szülni fogok? Hogyan fogok szülni? Amikor kezemben lesz a kisbabám tudok-e majd bánni vele? Hogyan fogom szoptatni, pelenkázni,…..
Gondoltál már az esküvődre úgy mint egy kirakós játékra? Igencsak nagy a hasonlóság, nem?  Amíg egy-egy dolog nincs a helyén képtelenség megtalálni a hozzá illő következőt. Minden egyes részlet összefügg a többivel, hogy a végén egy tökéletes egészet alkossanak. A…..
Esküvői meghívó Na rajta! 2009.02.28 11:32:00
Régóta rajongok az esküvőkért. Amióta részt vettem életem életem első esküvőjén, alig várom, hogy újra vendége lehessek egy boldog párnak. Nem mintha másokon keresztül szeretném a saját álmomat megvalósítani, mert azon már túl vagyok.Mégis miért izgatnak az újabb és…..
A jól bevált menyasszonyi kontyokat már nem tartod elég izgalmasnak? Mivel lehet feldobni az esküvői frizurádat? Íme néhány tipp, néhány kiegészítő, amivel izgalmassá teheted a frizurádat a nagy napon. A NAP ESKÜVŐI KÉPE: Designer: Jennifer Behr (…..