Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JudgeSnyder

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Szinte magam előtt látom, ahogy a fenti cím láttán olvasók milliói egyszerre kiáltanak fel, hogy  "Ez nem is TÉVHIT, köztudott, hogy a teázóknak semmi értelme!", ugyanakkor, ha valaki tesz egy kört a budapesti teaházak mekkájában, a Jókai utca környékén,…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
A mai nap híre kétségtelenül az, hogy az ország legfölöslegesebb hatalmi szerve, az örökös sóhivatal címet már több éve megszerző, sokak számára csak káromkodásként használt Országos Rádió és Televízió Testület, vagyis az ORTT mindenféle piaci és pénzügyi realitást…..
JudgeSnyder 2009.10.29 10:52:55
@Bozdurgán: Neked az econet.hu egy semmiből grundolt cég? 6 milliárdos árbevétellel?