Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutyika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Ezen a héten nem ajánljuk, hogy a kedves olvasó este hallgasson Petőfit, hiszen ma Jamie Winchester és Hrutka Róbert egyik koncertjét adja a rádió, mi pedig senkit nem szeretnénk arra buzdítani, hogy hallgasson egy zenekart, amelyiknek minden száma olyan, mintha valami mobilreklám…..
mutyika 2009.02.27 19:26:11
@_fá_: Te jársz rossz körökbe. ;)

Zenészként aszondom néktek, kevés az ilyen igényes és innovatív zenekar a magyar palettán.

Ez blog, a véleményt tisztelni kell, de a kommentelő véleményét is.

A reklámzenés fikázás meg egyszerűen baromság. :)