Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EmceeMike blogja Nekem fáj 2010.06.05 00:53:00
Egész nap a nagyszüleim, a szüleim, a rokonok és az egész székely nép járt a fejemben, a többi határon túlra szakadttal együtt. Követtem a híreket, olvastam a jelentéseket és beszámolókat a megemlékezésekről és megnéztem Koltay Gábor Adjátok vissza a hegyeimet c. Wass Albert…..
csibar 2010.06.05 01:46:51
Nem először csinálta már ezt velem, ezért most nyomtam néhány screenshotot, hogy lássátok, mire számíthattok, ha nem vigyáztok: épp a legnagyobb jóindulattal mutogattam Dóra fotóit egy ismerősömnek, amikor valahonnan előbukkant a billentyűzet, és elfoglalta a képernyő…..
 Te Ján, te ki a faszom vagy?! Melyik büdös tót kocsmából szedtek össze téged, te szerencsétlen buzeráns?!? Nem szégyelled magad összevissza?!? Te szánalmas idióta, még te nevezel minket neofasisztának, neonácinak, revizionistának, szélsőségesnek?!? Hát a…..
Múlt hét kedden jelentek meg az új 15 és 17 colos MacBook Prók, amik hozták a tőlük elvártat, és magukba szippantották az Intel Core i5 és Core i7-es processzorait. Olyan gyorsan megérkeztek a demógépek Magyarországra, ahogy például az iPad sosem, pénteken már az XMS-ben vehettem…..
Pontosabban az ügyeiben, hiszen az egyik érintett beszámolója szerint az Apple egyesével veszi fel a kapcsolatot a problémás vásárlókkal, akik az Apple fórumain egyre növekvő számban adnak hangot a nemtetszésüknek. Nem működik ugyanis az optikai meghajtójuk.A felhasználók egy…..
Tudom, hogy még csak a nullás sorszámú verziónál tartunk, és lesz még hiba bőven, én mégis elkészítettem nemtetszési listámat. Azt is elmondom, miért. Míg Csaba összességében egy jobb, gördülékenyebb operációs rendszert kapott, nekem sok esetben a bosszúság maradt, amit…..
 A Canon is frissítette az épület és tárgyfotósok számára különösen hasznos objektívparkját, és bejelentett egy 17mm F/4 és egy 24mm F/3.5 tilt-shift objektívet. Az objektívekben van egy okos ötlet is, ha jól veszem ki, akkor nem csak ugyanazon a tengelyen lehet tilt és…..