Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Káoszlovas

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballsznob Kincstári optimizmus 2012.09.11 05:52:39
Furcsán ambivalens állapot egyszerre tudni, hogy válogatott fellépés előtt csak bizakodásnak van helye, közben meg érezni azt a jeges szorítást, amikor Vanczák és Robben neve egy mondatban szerepel. Őszintén megvalljuk, féltjük a csapat becsületét. Elfog a rossz érzés, ha arra…..
  Tánc, szaltó, karlengetés? Ugyan már, Mario specialitása a tökéletes ellengólöröm. Nem kell mosolyognod, hogy örüljön a világ (sznob videó):    ..
Káoszlovas 2012.09.01 16:49:16
Futballsznob Best of Détári 2012.08.21 20:06:27
Méltó búcsú az NB1 legszórakoztatóbb színfoltjától. Lajos a Ferencváros padján egyszeri és megismételhetetlen kombináció volt. Aki nem követte nyilatkozatait, az nem is tudja mit veszített, aki pedig hozzánk hasonlóan függővé vált, annak egyszerre sivár hely lett a világ.…..
Káoszlovas 2012.08.24 15:22:13
Futballsznob Kezdődik a tánc 2012.07.05 16:36:00
Most, hogy vége az Európa-bajnokságnak, végre nyugodtan beszélhetünk az átigazolási időszakról. Júliusban még a mértékadóbb futballsajtó is megvadul, mint egy osztályvezető a melegbüfénél. Mindenki önfeledten csámcsog a kétes híreszteléseken, hát persze, hogy mi is…..
Bielsa dührohamot kapott a félkész edzőközpont láttán, majd dulakodásba keveredett az építésvezetővel, amikor pedig klubja a kivitelező cégnek adott igazat, lemondott. Az Athletic Bilbao sztáredzője szerint az átépítés során nem tartották be a határidőket, és ami…..
Ó a Holló oly borzasztó, elemezgetni nem lehet. De, mert mégis Poe-ról van szó, kritikaversre ihletett...
Káoszlovas 2012.07.05 11:03:40
Futballsznob A harcsa tudja 2012.06.27 15:44:00
Helmut, a Futballsznob végtelen tudású harcsája megjósolta a Portugália-Spanyolország Eb-elődöntő végeredményét. A titkos műveletre ma délután került sor, a győztes kilétét olvasóin tudhatják meg először. Ha bajszos jósunk tévedett, megy a levesbe Belzebúb után, és jön…..
Pár ezer kapatosan vonuló holland szurkoló és egy fiatal szöszke riporternő, mi baj is történhetne? Pedig a szerkesztőségben remek ötletnek tűnhetett meccsre ballagó drukkerekkel a háttérben felmondani a szöveget. Az egyre vadabb bohózatban feltűnik gyermek, felnőtt és agg, meg…..
Csehország – Görögország 2-1   Egyik csapat sem lehetett elégedett az első játéknap után, így nagy küzdelemre lehetett számítani az első perctől kezdve. Ehhez képest, a görögök bennragadtak az öltözőben, a csehek pedig nagyon bekezdtek. Sorra hullámoztak támadásaik, és…..
Olaszország-Spanyolország 1-1 Az Eb első igazi rangadója két futballnagyhatalom között igazán jó mérkőzést hozott. A várakozásokkal ellentétben a spanyolok nem tudták lerohanni a rossz előjelekkel érkező olaszokat. Az oroszok elleni barátságos meccsen elszenvedett zakó után…..
Miért pont nekünk nem jutott egyetlen paranormális jószág sem Noé bárkájáról, tán a magyar állat nem jósol úgy, mint a lengyel, vagy az angol? Előre a nemzeti állatjósért! Dél-afrikai világbajnokság szépemlékű Pali polipjának médiasikere után várható volt, hogy az idei…..
Káoszlovas 2012.06.06 21:59:58
Második napja, hogy nincs értelmes válasz a Münchenben történtekre, a szakértők meg csak szajkózzák a hülyeséget, miszerint ettől szép játék a futball. Mármint, hogy ilyen kiszámíthatatlan. Hát persze, a gyermekáldás meg attól gyönyörű, hogy néha két feje van a…..
"Adókedvezményt kellene kérnie, mert tíz eltartottja van" mondták róla, ám az angol válogatott legendás szélsője mindvégig kitartott a Preston North End mellett. Ma kilencven Sir Tom Finney, aki soha nem nyert semmit, de róla készült a történelem legszebb futball fotója.…..
Káoszlovas 2012.04.11 19:27:13
Futballsznob Két férfi, egy esett 2012.04.01 11:39:00
Remekül kilépő Higuain már a kapus mellett is elhúzta, csak egyvalaki tudta felrúgni: Cé! És még a portugál volt látványosabban felháborodva, szegény argentín inkább arccal a földön számolt el tízig. Az eset persze nem osztott, sem szorzott, a Real már kényelmesen vezetett…..
A tegnap vészkapusként bizonyító brazil suhanc örökre beírta magát a labdaszedés aranykönyvébe, arcátlan közbelépése kapcsán összegyűjtöttük a legnevezetesebb (avagy legpofátlanabb) megmozdulásokat a lelátó és vonal közt szolgáló skacoktól, van itt gól, gólpassz…..
Káoszlovas 2012.04.05 20:34:04
Futballsznob Nem vita, műhiba 2012.04.04 15:00:00
Lehet vitatkozni a Barcelonának megítélt második tizenegyes jogosságán, de teljesen felesleges, mert nem volt az; nézze meg miért hibázott óriásit a bíró. Azért különösen nehéz felmenteni Kuiperst, mert az eset után szinte bármi mást ítélhetett volna, és még akkor sem…..
Az olasz játékos előbb egy látványos eséssel átverte a bírót, majd magába szállt és bűnbánóan égbe emelte a megítélt tizenegyest. (Ennyit az olasz focistákkal kapcsolatos sztereotípiákról.) A fájdalmasan ritka jelenet az Olasz Amatőr Kupában játszódott le, az US…..
Futballsznob Rewind 2011.08.18 14:11:00
   (forrás: fourfourtwo.hu) FC Barcelona-Real Madrid, Spanyol Szuperkupa visszavágó, tegnap 15. Perc (1:0): Mint a múltkor. A Real lelkesedésével ma sincs baj, 100%-os erőbedobással kezdenek és tényleg mindenhol ott vannak. Aztán mi történik? A jól megnyomott első 10 perc…..