Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szexuálcialógus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
szexuálcialógus 2009.06.04 14:13:13
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
szexuálcialógus 2009.02.27 13:50:51
Igaz lehet, hogy az ilyen értelmiségi ömlengések valójában a magömlés hiányát kompenzálják, vagy ahogy az egyik Nyugatos mondta: vitriolos toll, lankadt férfiasság. És ez ha igaz az ominózus szerkesztőre, akkor a jelen bejegyzés szerzőjére talán még inkább.

A thaiföldi prostitúció egy egészen más világ mint a mi stricis, repedtsarkús, rákóciteres világunk. Az ott kulturáltan megy, nagyon magas, igényes színvonalon, egészen egyszerűen mert az ő kultúrájuknak egészséges része a szexualitás. Ez ott maga a kultúra. Ehhez képest Európában a kereszténység tabukánt kezelte a szexualitást és mint minden tabu, ez is torzulásokat hozott. A szexualitással kapcsolatos túlzott tiltás túlzott szemérmességhez vezet, az szégyenkezést hoz, ami meg egyenesen visz az illegalitáshoz. De attól, hogy a kereszténység itt Európában elcseszte a dolgot, nem jelenti azt, hogy máshol a világon is bűn és bűnt vonz a prostitúció. Tessék bemenni egy-egy indiai templomba, vagy megnézni az ősi maja kőfaragásokat! Dugás mindenhol. Mert hogy a – felnőttek közti – szexualitás, igen, ide értve a pénzért szexet is, maga a kultúra, és nem a kultúrálatlanság, ahogy ebben a kultúrkörben hinni illik.

Alapvető tévedése (csúsztatása) az írásnak, hogy összemossa a prostitúciót és a pedofíliát, mert nem minden prosti kiskorú és nem minden kurvapecér pedofil. A szociság idekeverése pedig egyszerűen aberráció. De hát szükség van a pedofília (szocialista szimpatizánsság) hívószavára, mert ugye csak úgy prostitúcióból egy blogot? Égbe kiáltó bűnt ide!

Szerintem e blog írója semmiben sem különbözik a tér közepére kiálló lézertekintetű csuhástól, aki Isten nevében szónokol bűnről és bűnösökről, akit bőszen követ a nyáj, a kommentezők, akik meg pont olyanok mint azok a jámbor asszon’ok, akik egymást tapostak csak hogy egy maréknyi rőzsét ők is odatehessenek az eretneknek nyilvánított alá.

Itt is kanalizálatlan szexuális energiák dolgoznak, ezt Nietzsche óta tudjuk. Tipikus blogger és tipikus kommentező attitűdök és mentális problémák ezek. Értjük ugye, miért nem a Thaiföldiek égettek embereket?

Kedves szabóZ! A blog az blog. Te is tudod, hogy nem az számít, hogy igaz-e vagy sem, hanem ami utána következik, a vélemények és azok száma, ebből van a lé (éppen ezért nincs különösebb félni valód, ha mellébeszélsz). Én az írásod után rengeteg mondattalan mini agressziót és a trágárságot látok. És a francot sem érdekli, hogy ez a júzernyájat minősíti, az igazi lényeg, hogy a te írásod értékét jelzi. Talán nem éltél még, mikor elkezdték mondogatni, de biztos ismered: szeretkezz, ne háborúzz. Szóval kúrjál már egy jót, és meglátod, azon veszed észre magad, hogy hirtelen jó posztjaid lettek, vagy talán nem is akarsz többet blogolni. De tudod mit, jobbat mondok, irány Thaiföld!

(Eszem ágában sincs megvédeni Regöst meg a médiáját, viszont egyre kevésbé szeretek itt az indexen blogokat olvasni a jelen bejegyzésben is tettenérhető olcsóság miatt.)