Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutálibermáliber

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde Főleg alvás 2013.11.12 09:29:17
Hát igaza lett Renáta néninek, aki a Lány kb. öt hónapos korában arra, hogy éjszakánként egyszer-kétszer kel fel enni, azt mondta, hogy "á, most van ez az átmeneti nyugodt időszak". Mert féléves kor körül el szokott romlani a babák alvása megint. El is romlott basszus, valamint…..
isolde Dolgok 2013.07.13 10:20:46
Azt írta a gyermekallergológus (írtam neki emailt, mert az oldalán hirdet egy tejfehérje-allergia tesztet vérvételből és kíváncsi voltam, mire jó az), hogy 4-5 hónapos korban próbálkozzak újra tejevéssel, még a hozzátáplálás megkezdése előtt. Ha nincs tünete, akkor mehet a…..
isolde Hey, Joe 2013.07.04 13:36:50
Szóval a konyhában tevékenykedtem, amikor a férjem elővette a gitárját, hogy azzal szórakoztassa a babát, és amikor bementem belehallgatni, mit énekel neki, akkor épp ott tartott, hogy lelövöm az asszonyt, megyek, lelövöm őt. Kissé aggasztó. ..
isolde Kendő, internet 2013.05.17 18:09:31
Szóval én nem értem ezt a hordozókendőt, mármint közlekedési eszköznek értem, sétálni oké, de már sokadszor hallom, hogy itthon is tegyem bele a babát a kendőbe, és akkor ő abban alszik, én meg máris csinálhatom a dolgomat. De mit? Én főleg aludni szeretnék, enni és…..
Concentrate on the important things and everything will be all right. ..
isolde Dolgok 2013.03.29 20:34:14
Hát jól van, akkor most ebben a szánalmas gyári sablonban fogunk addig nyomorogni, amíg nem lesz kész a másik. De csak mert meg akarom írni, hogy megjelent végre a Konzulváros, hosszú, ínséges hónapok várakozása után, és már csak pár nap és a kezemben lesz, éljen. Épp ideje…..
Előbb jöjjön a lényeg, a rizsa majd utána. Tehát a 16 induló és a menetrend: Belső-Ferencváros Belső-Kelenföld Belső-Terézváros Belső-Újlipótváros Belváros Budavár Herminamező József…..
tutálibermáliber 2012.08.06 15:48:24
@Shopping: A Wekerlen athalado 99-es busz es kozonsege valoban nem a legjobb peldaul. De egy kellemetlen "talalkozas" alapjan leirni egy kornyeket nem feltetlenul szerencses.
Akit en ismerek es ott lakik, az nagyon szereti, igazi jo gyereknevelos kornyezet.
tutálibermáliber 2012.08.06 15:54:47
@glc: Lehet, hogy az elheto nem a legjobb megfogalmazas, de akkor is vannak a belvarosnak olyan reszei, ahol el lehet eldegelni jo erzessel. En pesti kulvarosi kerteshazas reszen nottem fel, imadtam, de pl. abban az idoszakban, amikor Budara jartam dolgozni es otthon kabe csak aludtam, nagyon jol ereztem magam a 7. kerulet rehabilitalt reszen levo lakasomban. Mas kerdes, hogy gyereket nem vallalnek oda. Sok fiatal hazas-gyerekes ismerosom inkabb maradt az ugynevezett belvarosban, hogy ne kelljen sokat utazni boltokert, szorakozasert. Az o szemukben az elheto nyilvan mast jelent, mint nalam.
tutálibermáliber 2012.08.07 11:49:44
@WAMozart: Csucs, hogy mennyire nem tudod elfogadni, hogy masoknak mas szempontjai is lehetnek, mint neked. A Hegyvidek elonyeit nyilvan nem kell ecsetelni, de van, akinek az is beleszamit az elhetosegbe, hogy mondjuk gyalog is el tudja intezni a bevasarlasait. Meg a realitasoktol sem art elrugaszkodni, nem mindenki engedhet meg azon a kornyeken neki megfelelo meretu lakast.
A mai poszt rövid lesz, de fontosnak tartom kitenni, mert azt hiszem, jól jellemzi a Magyarországon uralkodó viszonyokat. Rebecca és családjának történetében nem nagyon látszik a happy end, vagy ha igen, az aligha Magyarországon lesz. TROLLFIGYELŐ: Nem ideillő, minősíthetetlen…..
tutálibermáliber 2012.07.27 14:16:43
@mommmmo: en kettonkre fozok, es ha marad valamibol, akkor lefagyasztom, hogy ne kelljen napokig ugyanazt enni. Keves kivetellel szinte mindent le lehet fagyasztani, persze ehhez kell egy normalis meretu fagyaszto is.
tutálibermáliber 2012.07.27 14:22:14
@padlas: azert 200 euros megtakaritasert nem erdemes kimenni szerintem, mert azt is figyelembe kell venni, hogy ha alkalomadtan szukseges, haza tudjon menni az ember, foleg, ha a csaladja, gyerekei otthon vannak. Ugrodeszkanak jo, viszont akkor nagyon kell torekedni a nyelvtanulasra.
Az egészségügy egyik legrettenetesebb vadhajtása az orvosi rendelőkben informatív céllal, esetleg elrettentésből kiplakátolt, látványos betegségeket bemutató tacepaók sora. Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az ember a fogorvosnál eleve bestresszelve ül, és közben a zöld…..
tutálibermáliber 2012.01.23 14:15:50
Persze majdnem sikerült elkésnem végül az első napról a Bocuse Intézetből, de végül csak befutottam időben. A kastélyt már ismertem korábbi - rövid - látogatásomról, a parkkal együtt meglehetősen impozáns díszlet a gasztronómia fővárosában a megfelelő színvonalú…..
Az amerikai színészt persze nem első sorban arról ismerjük, hogy édesszájú lenne, hanem például arról, hogy felszólította Ingrid Bergmant, hogy nézzen a szemébe Észak-Afrikában, kíváncsi vagyok, hogy a hölgyolvasók közül kinél nem okozott térdremegést ez a jelenet. És…..
Talán még emlékeztek arra a májusi posztra, amiben az előnászútamról írtam: egyetlen tökéletes napot töltöttünk el Dórával Budapesten, amiben turistaként fedeztük fel a várost: hotelbe költöztünk, ott reggeliztünk, uzsonnáztunk és vacsoráztunk, színházba, étterembe…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }A Napfényes étteremben a veganizmus szigorú szabályai szerint főznek. Semmi hús, tojás,…..
Szentestéhez közeledve az ünnepi készülődés már biztos minden kedves olvasónkat lefoglalja. A háromnapos pihenés előtti utolsó percekre ajánljuk Jancsa János kommandósjelöltünk meglepetésírását.Békés, boldog, gasztrokalandokban gazdag ünnepet kíván a Gasztrokommandó…..
tutálibermáliber 2011.01.05 12:26:36
@arnyas: Nekem ezzel a cikkel kapcsolatban abszolut nem az jott le, hogy messzirol el kell kerulni az Arnyast, ilyenforman nem ertem a felelmet. Ez egy bevallottam AMATOR blog, szerintem a Pesti Est is ugy ir, ennhek ellenere az igaz, hogy tul sok a szubjektiv elem meg a semmitmondas ebben a cikkben. A ''semmi extra'' tipusu megjegyzesnel valoban tobb lenne elvarhato. Ezzel azonban az iro magat minositi szerintem, nem az ettermet huzza le... A tobbi mar mufaji kerdes is, valojaban a kritika minden esetben nagyon szubjektiv, az mas kerdes, hogy a hozzaertes segithet. A kommandos valahol a kritikus es a vendeg kozt allo allatfaj szerintem :-)
@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }A Spinoza kétségtelenül hangulatos hely. Bár…..
A Nagykőrösi Önkormányzat bátran pályázhat az év legparasztabb kamu akadálymentesítése címre, amikor a kerekes székkel érkező ügyfeleket egy feliratban szólítja föl arra, hogy az akadálymentesített bejutásuk érdekében csöngessenek be a lépcsősor tetején.Update: Az…..
Emelkedik a hangulat. A követető sztoriban már felkészült társasággal van dolgunk, de a kiszolgálás és az ellátás a Planet Sushi-ban sem volt zökkenőmentes. A levél a TGI Friday, Il Patio és Planet Sushi marketing vezetőjének ment el ma reggel.Update: újabb Planet Sushis és Il…..