Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thewitch

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A tizenegyedikkönyvíró szépen, tisztán ír. A stílus az ember nagyjából úgy, ahogy a szem a lélek tükre vagy amilyen tiszta holdsarlócskák egy jógyerekfrizurcsis, ármányöltönyös   tőzsdei spekuláns ápolt körmei. A tizenegyedikkönyvíró grammatikája…..
Vastagbőr Nem kő egy ótó? 2010.01.07 14:01:00
Hm? Valaki? Épp eladó.  :-)  Úgy látszik, pang a bodzabiznisz...
thewitch 2010.01.07 15:51:42
OFF:

index.hu/gazdasag/vilag/2010/01/07/penzhiany_miatt_leallt_a_dubaji_metroepites/

10 milliárd dollárért építenek 75 km metrót. Csak nekem furcsa, hogy nálunk mintha sokkal többért épülne sokkal rövidebb metró? Bár lehet, hogy homokba ennyivel könnyebb lyukakat ásni. De hogy Dubaiban pénzhiány miatt leállítják az építkezést, nálunk viszont rendületlenül épül tovább, az csak azt jelentheti, hogy Magyarország kilábalt a válságból, sőt meg se kottyant nekünk a világméretű válság, és gazdagabbak vagyunk az egyik olaj-nagyhatalomnál.

Lehetne erről egy jó kis poszt itt.

ON
szépséglyuk - szépfenekú, jólábú, nem csupa-csont háj lány, de akár 50 éves asszony, combja tövei között, a nagyajak szilvácskája alatt át lehet látni, két-három ujjnyi kb az ideális úgy, hogy alatta közvetlenül a combok szinte vagy tényleg, összeérnek.Az utóbbi évized…..
A magyar himnusz Erkel Ferenc [Franz Erkel, ein peschter bürger] szerzette dallama eredetileg verbunk [verbung] volt, azaz pontozva, gyorsacskán is énekelhető ám! /minden külön értesítés helyett!!/  Öregedő, lassan levénülő poen az, miszerint Alexandr Petrovity se volt magyar,…..
Biztos vagyok abban, hogy, olvasóink közül azok, akiknek (szerencséjükre vagy pechjükre – hozzáállás kérdése) már volt alkalmuk találkozni a büntetőjoggal, felfedezték, hogy az összeesküvéselméletek elmélete bizonyos szempontból hasonlít a bétékához, legalábbis az…..
szívküldi Méhészborz-nak , a csöndes Debrecen-blog írójánakBenedek Szabolcs magyar Beatles-tudós munkássága következtében kellett rádübörögnöm, hogy a Beatles bluest játszott szabadidejében, kedvtelésből, és pl így, mint itt alább: ..
magyar-magyar szótár holtjáték 2009.09.20 05:54:00
játékos feladat: Kérem, tanulmányozza a kormány holtjátékát az alábbi videón.Ilyen autón tanultam vezetni. Persze már nem az eredeti benzines (6 literes V8-as) motor volt benne, hanem román DAC dízel. Ám a  kormánygép holtjátéka ilyes...
zene: Mér hagytuk, hogy így legyen [az ismert Illés nóta nyomán]ismétlő áttekintés: A fasiszta és a náci, bár eszmeiekben összefüggenek, nem  szinonimek, ésbár rokonértelműek, de jelentősen - és szerintem tanulságosan - elkülönböztethetőek. Vehetjük a tankjaik felől:…..
magyar-magyar szótár ly 2009.07.20 07:37:00
[...] uzsedári, uzsedom! /toppantós végrefrén régi magyar, szláv eredetű dalocskából. Ílyes dalocska eléneklése Szlovákiában 5000 €-s pénzbírságot róhat maga után/ ly -Kedvenc hangom ez. A lágy j-hang jelölésére szolgál, de már a hivatalos akadémiai állásfoglalás…..
A nyúlon túl Gugli fordít 2009.06.05 09:45:17
a képre kattintva magatok is ellenőrzhetitek, hogy a googlenem tesz küldönbséget nők és férfiak között:..
magyar-magyar szótár uborkaszezon 2009.05.24 07:08:00
uborkaszezon – sajtómunkás szlengben a nyáron a fű se nyő mélymagyar kifejezés tömörítvénye. Nincsen a világon az a jóléti ország, ahol ennyire ne nyőne a fű nyáron. Magyarországon az aktív hónapok száma nem éri el a kilencet. Sajtónyelvi eufémiában ez egyenlő…..
A GDP 82,7 százalékára emelkedett az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága ez év március végéig a tavaly év végi 73 százalékról – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).  De mikor csúsztunk meg ennyire? 2001. március 1-jén a…..
magyar-magyar szótár bëlga 2008.12.04 07:40:00
bëlga -  1.viszonylag zenei együttes, a Gaborindo barátja. Jószöveg-centrikusok.     2. beszédhibás  (hajdú-bihar megyei tájszólásban) A ~ oka sokszor a nyémaság is. A nyéma hallókészülékkel megtanulhat jól beszélni s akkor nem lesz annyira ~.…..
thewitch 2009.04.02 09:32:38
Szeva dudenbuch!

Lenne egy kérdésem: mi az a piha?
A
finnmagyar.dicfor.hu/hun/piha/both/any/0/1 szerint finnül jelenti a következőket: bíróság, fallosz, hajóműhely, hímvessző, kert, királyi palota, százdolláros, törvényszék, udvar (így, ebben a sorrendben). A népszótár.hu szerint: erkölcstelen. Saját halovány olvasmány és egyéb emlékeim szerint inkább csak egy lekicsinylő indulatszó: Piha!
Egy jogállamban az öszeesküvéselméletek iránt érdeklődő tömegeknek joguk van ahhoz, hogy szabadidejükben rögeszméikhez többé-kevésbé illő szórakozási lehetőségek közül válasszanak, a konteóblog pedig – ahogyan azt többször tapasztalhattátok – közszolgálati…..
Nem Inárcson, nem Kakucson történt, ahol már majdnem pestiessek az ingatlanárak és jár még le közvetlenbusz is. Vagyis Makucskára nemigen rímel. De szép és mélymagyar jelenet. Színhely vadásztársaság vadászvacsorája vadászkúriában. Az asztalt már leszedték, de a válogatott…..
A minap kirobbant az újabb meddő nyugdíjvita. A Reformszövetség javaslatai szerint a nyugdíjbiztosítás átalakításával évente jó 300 milliárd forintot takaríthatna meg az állam. Ennek az volna az ára, hogy a jelenlegi 62 éves nyugdíjkorhatárt három év alatt 65 évre emeljük. A…..