Regisztráció Blogot indítok
Adatok
High Fidelity

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mese a mindenhez értő lányról és a semmirekellő pasiról. Mondanom sem kell, internetes ismerkedés, és 100km különbség. A kép innen Sziasztok! Mivel mindennapi olvasója vagyok a blognak, elérkezettnek éreztem, hogy én is megosszam egy kis storym, igazából elég friss az…..
High Fidelity 2009.02.27 13:02:57
@phaszfej: Ez ám a stílus...Gyerekkorodban cikizték a bőrnacidat?Gyer ,itt Dr.Bánat,meghallgatlak....Édes vagy az utálatos kismalac szindómával valamint ,hogy mizantrópnak adod elő magad..ne aggódj,nekem tetszik..Tudom, az izgi névválasztás érző szívet takar.Ahogy először olvastam,alliterációban gondolkodtam Puha Phaszfej.Üdv
Levélváltás, hogy minden kiderüljön. Egy utazás mindent megváltoztat. Kedves Szakítós! Valentin-nap alkalmából küldök néhány levélrészletet, amit a volt szerelmemtől kaptam. A Valentin-naphoz úgy kapcsolódik, hogy igazi ünnepi szakítás volt, sok szerelemmel:) A négy éves…..
Talán a 16 ezres sztorinkat is veri ez a novellafüzér.  A konferenciaturizmus a legjobb dolog a világon, beutazni Tolnát, Baranyát, megoldani világválságokat, ismerkedni a szemináriumok és workshopok kávészüneteiben. Amikor utazom, akkor mindig nagyon sokszor meghallgatom ezt a…..